Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-26@23:30:47 GMT

خلیل‌زاده: بازیکنان گول برخی مدیران را نخورند

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۱۷۱۰۱

خلیل‌زاده: بازیکنان گول برخی مدیران را نخورند

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اگر باشگاهی به دنبال بهانه‌جویی برای تعطیلی لیگ است می‌خواهد پول بازیکنانش را ندهد.

به گزارش "ورزش سه" شجاع خلیل‌زاده در گفت‌وگو با اپلیکیشن رسمی باشگاه پرسپولیس درباره آغاز تمرینات پس از حدود 70 روز تعطیلی گفت: خدا را شکر می‌کنم که تمرینات دوباره آغاز شد و باز هم با بچه‌ها دور هم جمع شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
البته از طرفی مردم هم به زندگی عادی برگشته‌اند و باید به زندگی در کنار کرونا مثل بیماری آنفولانزا عادت کنیم، چرا که این بیماری گویا حالا حالاها ماندگار است و باید با آن سوخت و ساخت. امیدوارم که همه مردم در سلامت کامل باشند و بتوانند از خود در مقابل این ویروس مراقبت کنند.  

وی درباره میزان آمادگی بازیکنان پرسپولیس افزود: فکر می‌کنم حدود 80 درصد آماده هستیم. بازیکنان پرسپولیس همگی بازیکنان حرفه‌ای هستند و در این مدت تمرینات خود را انجام دادند. این‌طور نبود که بازیکنان در این تعطیلات بخور و بخواب داشته باشند. فکر می‌کنم تا اولین بازی مقابل پیکان بتوانیم به صد درصد آمادگی برسیم، هرچند که بازی بسیار سختی خواهد بود. قطعاً تیم پیکان هم با همه توان به مصاف ما خواهد آمد، اما ما تا آن مسابقه به آمادگی کامل خواهیم رسید و بدون مشکل مقابل آنها بازی خواهیم کرد.

 

مدافع تیم پرسپولیس درباره فشارهایی که برخی از باشگاه‌ها برای تعطیلی لیگ برتر وارد می‌آورند، تصریح کرد: متأسفانه برخی‌ها مصاحبه می‌کنند و می‌گویند که اگر ما کرونا بگیریم فوتبال‌مان تمام می‌شود! یا می‌گویند ما زن و بچه داریم و نگران آنها هستیم. سؤال من از این افراد این است که مگر ما خانواده نداریم؟ همه ما خانواده داریم و زندگی ما از راه فوتبال می‌گذرد. این بازیکنانی که این صحبت‌ها را مطرح می‌کنند و در فضای مجازی آن را پخش می‌کنند مرتب با دوستان‌شان تمرین می‌کنند و یا در بغل هم عکس یادگاری می‌گیرند! به نظر من آنها نباید ادا در بیاورند. این حرف‌ها فقط بهانه است. باید هرچه زودتر لیگ آغاز شود، چراکه ما فوتبالیست‌ها به جز فوتبال درآمد دیگری نداریم. اگر باشگاهی دنبال تعطیلی لیگ است به این خاطر است که پول بازیکنانش را ندهد. آنها از خدای‌شان است تا لیگ تعطیل شود. امیدوارم بازیکنان گول این افراد را نخورند و بدانند که اگر لیگ تعطیل شود پول آنها را نمی‌دهند.

 

خلیل‌زاده در ادامه  یادآور شد: متأسفانه برخی فقط به دنبال بهانه‌گیری هستند. شاید من هم روزی کرونا بگیرم، اما آیا درآمدی به جز فوتبال دارم؟ نمی‌خواهم حرفم را احساسی کنم، اما خیلی از کارگران، دستفروش‌ها، رانندگان، کارگران شهرداری، مغازه‌دارها، کارمندان بانک و ... مشغول به کار هستند و ما هم مثل آنها باید کار کنیم. همین حرف‌ها باعث می‌شود که مردم، فوتبالیست‌ها را از خودشان ندانند. بارها کامنت‌های مردم را در فضای مجازی دیدم که نوشته بودند چرا فوتبالیست‌ها باید پول زیاد بگیرند؟! سؤال من از کسانی که این حرف‌ها را می‌زنند این است که آیا پزشکان و مهندسان درآمدشان از ما کمتر است؟ چرا فوتبالیست‌ها را به چشم دیگری می‌بینند؟ به خدا ما هم از بچگی سختی کشیدیم و از همه خوشی‌های زندگی زدیم تا بتوانیم فوتبالیست شویم. یک نفر هم از خوشی‌های زندگی‌اش زد تا پزشک شود. هر کسی هم منبع درآمدی دارد، اما این را در نظر بگیرید که عمر ورزشی فوتبالیست‌ها کوتاه است و تضمینی برای آینده آنها نیست. برخی‌ها می‌گویند چرا یک فوتبالیست باید سالی یک میلیارد بگیرد، اما برخی از مشاغل ماهی چند میلیارد تومان درآمد دارند.

 

وی تصریح کرد: من به مردم حق می‌دهم که بابت برخی از مشکلات و مسائل ناراحت باشند، اما ما هم زحمت می‌کشیم و این‌طور نیست که پول راحت در بیاوریم. فوتبال، ورزش خطرناک و سختی است که احتمال مصدومیت در آن زیاد است. یک فوتبالیست اگر مصدوم شود احتمال دارد فوتبالش را از دست بدهد. این را هم در نظر بگیرید که یک فوتبالیست تا 24 سالگی پول در نمی‌آورد و اگر تا آن زمان نتواند فوتبالیست مطرحی ‌شود زندگی‌اش به فنا رفته است.

 

مدافع پرسپولیس افزود: چرا درباره کسانی که 30 برابر فوتبالیست‌ها پول می‌گیرند حرفی نمی‌زنند و فقط از فوتبالیست‌ها مایه می‌گذارند؟ البته ناشکری نمی‌کنم، اما متأسفانه برای مردم این‌طور جا افتاده و آنها فکر می‌کنند که ما خیلی راحت پول می‌گیریم، اما این‌طور نیست. اگر کسی فکر می‌کند فوتبال، ورزش راحتی است کسی جلویش را نگرفته و او هم برود، فوتبالیست شود. باور کنید فوتبالیست شدن کار بسیار سختی است و خطرات خودش را دارد.

  شجاع خلیل زاده پرسپولیس تهران

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: شجاع خلیل زاده پرسپولیس تهران فوتبالیست ها خلیل زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۷۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیم‌داری در طرشت به روش کدخدامنشی

همشهری آنلاین- حمیدرضا رسولی: دهه ۴۰ را باید عصر شکوفایی فوتبال در محله‌های پایتخت دانست. طرشت یکی از محله هایی بود که از همان دوره تاریخی به جایی برای کشف فوتبالیست‌های مستعد تبدیل شد و فوتبالیست های زیادی از زمین های خاکی این محله به باشگاه‌های بزرگ و اسم و رسم‌دار تهران راه پیدا کردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

محمدصادق لطفعلی‌خانی، فوتبالیست قدیمی طرشت، در باره روند عجین شدن فوتبال با تار و پود محله طرشت می گوید: «از اواخر دهه ۴۰ و همزمان با اوج‌گیری تب فوتبال در پایتخت، تیم های فوتبال یکی پس از دیگری در طرشت متولد شدند. مشعل نخستین تیمی بود که تشکیل شد و تیم های دیگر هم آرام‌آرام از راه رسیدند. تیم های زرین، کهن، دلاور، ستاره آبی، طوفان و ... از جمله تیم هایی بودند که نطفه آنها در زمین‌های خاکی گذاشته شد و جالب اینکه هر کدام از این تیم ها برای خودشان یک زمین خاکی داشتند.»

تشکیل تیم های فوتبال در زمین های خاکی طرشت و برپایی مسابقات محلی در دهه ۴۰ کار سهل و آسانی نبوده و با مصائب زیادی همراه بوده است. فوتبالیست های طرشتی قبل از شروع هر بازی، سنگ و کلوخ ها را با شن‌کش از داخل زمین جمع می کردند تا همه چیز برای برپایی یک مسابقه محلی مهیا شود و تماشاگران دور تا دور زمین خاکی حلقه بزنند.

لطفعلی‌خانی معتقد است داستان شکل گیری تیم های فوتبال طرشت هیچ شباهتی با روند تشکیل تیم های فوتبال در سایر محله های تهران نداشت: «ایجاد زمین های خاکی و حتی تشکیل تیم های فوتبال با سنت های قومی و قبیله ای طرشت ارتباط تنگاتنگی داشت. یکی از سنت های رایج این بود که دوستان و همسایه ها یا اقوام دست به دست هم می دادند و یک تیم فوتبال تشکیل می دادند. به طور مثال، تیم ستاره آبی را پسرعموها تشکیل دادند و تیم کهن را پسر سرایدار مدرسه به اتفاق دوستانش راه انداخت. ارتباطات فامیلی گاهی در خلال مسابقات محلی خودش را نشان می داد و هر طایفه ای تیم خودش را تشویق می کرد، اما دورهمی اهالی طرشت در زمین های فوتبال، فارغ از هر نتیجه‌ای که حاصل می شد دلچسب بود.»

تیم‌داری یکی از سنت‌های فوتبال‌دوستان طرشتی در سال‌های دور بوده است. رسم بر این بوده که بزرگان محله مسئولیت سرپرستی تیم ها را بر عهده می گرفتند و زمان و مکان مسابقات محلی را انتخاب می کردند. نظم در برپایی مسابقات و وجود زمین های خاکی متعدد، آرام‌آرام طرشت را به یکی از کانون های مهم فوتبال در پایتخت بدل کرد و مسابقات دوره ای بسیاری در این محله انجام می شد.

لطفعلی‌خان می گوید: «جام های زیادی مثل جام رمضان و پول کاپ در طرشت برگزار می شد و در تعطیلات و تابستان که فصل رونق فوتبال در محله ها بود هم مسابقاتی برگزار می شد. قبل از شروع مسابقات، فوتبالیست های جوان برای خرید کفش و لباس ورزشی به امیریه و منیریه می رفتند و این گونه بود که شور فوتبال، زندگی در طرشت را تحت تاثیر قرار می‌داد.»

زمین های خاکی محله طرشت با گذشت زمان یکی پس از دیگری تخریب شدند و از چند زمین خاکی معروف این محله فقط زمین شهدای طرشت باقی مانده که آن هم به مجموعه ورزشی با زمین چمن فوتبال تبدیل شده است.

کد خبر 846642 برچسب‌ها همشهری محله فوتبال تهران

دیگر خبرها

  • ایرالکو با میانگین سنی 26 مقابل پرسپولیس
  • تیم‌داری در طرشت به روش کدخدامنشی
  • تغییر مدیریت در کار نیست؛ مدیران سرخابی حداقل تا پایان فصل در استقلال می‌مانند
  • کشف بیش از ۸ کیلوگرم تریاک در خلیل آباد
  • سرخپوشان بعد از تمرین راهی اراک شدند
  • اشتباه عجیب اوسمار در آستانه ال‌کلاسیکو/ سرمربی پرسپولیس به سپاهان پاس گل داد؟
  • پاس گل اوسمار در تلویزیون به سپاهان در آستانه بازی حساس
  • ببینید | طعنه سنگین ستاره تیم ملی فوتبال ساحلی به حواله خودروی فوتبالیست‌ها
  • علوان‌زاده: برای اعتبار فوتبال خوزستان با قدرت به مصاف سپاهان می‌رویم
  • ضرورت استقرار و استقلال تمام ادارات در خلیل‌آباد بعد از ۲۰ سال