Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین، همزمان با کاهش شدید قیمت نفت و همچنین افت تقاضا برای سوخت در دنیا، قیمت انواع فرآورده های نفتی با کاهش قابل توجه روبرو شده است.

در تازه‌ترین گزارش‌ها، پالایشگاه تبریز خبر از افت 60 و 40 درصدی نرخ بنزین در ماه های فروردین و اردیبهشت داد.

البته کاهش قیمت فقط مربوط به بنزین نبوده و سایر فرآورده ها از جمله نفت‌گاز و نفت کوره نیز با افت قیمت روبرو شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سویی دیگر به نظر می رسد انفعال انجمن صنفی پالایشگاهی در پیگیری نرخ گذاری نفت خام و فرآورده‌ بر مشکلات پالایش‌گران داخلی افزوده است.

از این رو پالایشگاه تبریز در جدیدترین گزارش ارایه شده در سامانه کدال به شفاف سازی در خصوص تاثیرات ویروس کرونا بر درآمد این شرکت پرداخته است که متن این گزارش در ادامه آمده است:

تا این تاریخ ، دستورالعمل قیمت گذاری نفت خام و فرآورده ها در سال 1399 به این شرکت ابلاغ نشده و پیگیری های لازم از طرف انجمن صنفی در حال انجام می باشد.

این شرکت در راستای اجرای تصویب نامه هیأت محترم وزیران جهت انجام طرح های کیفی سازی محصولات، از سال 1393 تا پایان سال 1397، رقمی معادل 560 میلیارد تومان از محل 30% سود سالانه تحت عنوان اندوخته طرحهای توسعه ای ذخیره و در راستای طرحهای کیفی سازی هزینه نموده است. در حال حاضر کل بنزین تولیدی شرکت یورو 5 می باشد و بخشی از گازوئیل تولیدی یورو 5 بوده و برای تولید مابقی، پروژه های بازیافت گازهای انتهایی گوگردسازی ، خالص سازی هیدروژن و واحد جدید گوگردسازی از سال 98 شروع و انتظار می رود تا پایان سال 99 به بهره برداری برسد. تاثیر پروژه های فوق بر فعالیت شرکت همواره در یادداشت های پیوست صورت های مالی، گزارش تفسیری و یا تحت عنوان موارد با اهمیت به طور مفصل افشا شده و درکدال قابل مشاهده است.

با شیوع جهانی بیماری کورید 19 و کاهش بی سابقه تقاضای نفت خام و فرآورده ها و برهم خوردن تعادل قیمت ها در پایـان سال 1398 و ادامـه این روند کاهـشی در دو ماه سال جاری که بعنوان مـثال در قیاس با قیـمتهای اسفند ماه 1398 ، قیمت نفت خام در فروردین و اردیبهشت 1399 با 42 تا 43 درصد کاهـش در هر بشـکه، بنزین در فروردیـن 99 با 63% کاهـش و اردیبهشت با 42% کاهش در هر بشکه، نفت گاز به ترتیب با 38% و 46% کاهش در هر بشکه و نفت کوره با 34% و 33% کاهـش در هر بشکه همراه بوده است . لذا مطابـق استانداردهای حسابداری و کسب نظر کارشناسی حسـابرس مسـتقل نسبت به ارزشیابی موجودی فرآورده های نفتی ( نزد خود و یا شرکت پخش) بر مبنای نرخ فرآورده ها در فروردین 99 ( برگرفته از نشریه پلاتس) نمود. تفاوت این نرخ با نرخ فرآورده ها در فروردین 99 مبنای محاسبه کاهش ارزش موجودی و ثبت ذخیره کاهش ارزش موجودی فرآورده ها به مبلغ 504 میلیارد تومان گردید. در مورد موجودی نفت خام نیز، قیمت نفت خام در روز 29/12/98 با میانگین قیمت نفت خام در فروردین 99 مقایسه و قیمت مابه التفاوت قیمت های مذکور به مبلغ رقمی معادل 220 میلیارد تومان بدین منظور ذخیره کرفته شد. لازم به توضیح است در شرایط حاظر کرک اسپیرد اکثر محصولات از جمله بنزین ( که در ماههای اخیر منفی بوده ) مثبت می‌باشد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قیمت نفت نفت ویروس کرونا نرخ گذاری نفت خام نفت خام و فرآورده فرآورده ها قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۷۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است

فرماندار بردسکن گفت: با توجه به وضعیت خشکسالی از شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه سبزوار می‌خواهیم با این شهرستان قهر نکرده و در تامین سوخت بخش معادن و کشاورزی بردسکن سختگیری نکند.

علی دهقان زاده فرماندار شهرستان بردسکن گفت: با توجه به وضعیت خشکسالی و قهر طبیعت، از شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه سبزوار می‌خواهیم با این شهرستان قهر نکرده و در تامین سوخت بخش معادن و کشاورزی بردسکن سختگیری نکند.

وی افزود: بیش از ۳۰ واحد معدنی در شهرستان بردسکن فعالیت دارند و این شهرستان دومین شهر معدنی خراسان رضوی است از طرفی بردسکن پایتخت تولید مس در شرق کشور است.

وی به فعالیت‌های گسترده کشاورزی در بردسکن اشاره و اضافه کرد: در آمد کشاورزان شهرستان فقط در تولید محصول پسته ۵۰ هزار میلیارد ریال است و تردد زیادی به واسطه معادن و محصولات کشاورزی در جاده‌های مواصلاتی بردسکن صورت می‌گیرد لذا از شرکت پخش فرآورده‌های نفتی می‌خواهیم در حوزه کشاورزی و معادن نسبت به توزیع سوخت مود نیاز ماشین آلات در این بخش‌ها مساعدت کند.

فرماندار بردسکن گفت: معادن شهرستان نزدیک به ۶ هزار زمینه اشتغال فراهم کرده اند و اگر بخواهیم در تامین سوخت معادن و یا بخش کشاورزی مشکلات را مرتفع نکنیم زمینه نارضایتی را در این بخش‌ها فراهم خواهیم کرد.

دهقان زاده افزود: بیش از ۶۰ درصد مشکلات را می‌توانیم با هم افزایی و در سایه تعامل و همدلی در مجموعه مدیریتی شهرستان مرتفع کنیم که این مهم در حال پیگیری و اجراست چرا که بردسکن با این ظرفیت می‌تواند در حوزه اقتصاد و تولید حرفی برای گفتن داشته باشد، ولی متاسفانه حق این شهرستان با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بالقوه، هنوز در استان ادا نشده است.

دیگر خبرها

  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • اجرای رسمی طرح باک پُر از روز شنبه در مرز رسمی پرویزخان
  • نکوداشت اکبر زنجانپور در نوزدهمین «شب کارگردان»
  • «اکبر زنجانپور» در نوزدهمین دوره شب کارگردان تجلیل خواهد شد
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • فروش بیش از ۵۵ هزار تن گوگرد در پالایشگاه گاز ایلام
  • هشت تن فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف در زاهدان معدوم شد
  • ◄ تـامـلی بر موضوع آزاد سـازی نرخ بلیت هواپیما باتوجه به تـجربه دیگر کشـورها
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است
  • معدوم سازی هشت تن فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف در زاهدان