Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عبداله تقی‌پور امروز در بازدید اعضای کمیسیون عمران حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز از سازمان مدیریت حمل ونقل بار و ترافیک شهرداری تبریز گفت: با توجه به شناختی که از مدیریت سازمان حمل ونقل بار داریم باید شاهد برخی تحول‌ها در تبریز باشیم.

وی با بیان اینکه شورای شهر و مجموعه مدیریت شهری دچار روزمرگی شده گفت: باید اقداماتی که درشان تبریز است انجام گیرد و در همین راستا از پیشنهادات سازمان حمل و نقل بار استقبال می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون عمران حمل و نقل و ترافیک با اشاره به قرار گیری بازار تاریخی تبریز در حوزه مرکزی شهر گفت: عمده حمل ونقل بار به این محدوده از طریق خودروهای باربری و موتور سیکلت است که موتور سیکلت‌ها خود آلایندگی بالایی دارند و می‌توان با کار کارشناسی این موتورها را با موتورهای برقی جایگزین کرد.

تقی‌پور با بیان اینکه می‌توانیم پیک‌های موتوری فعال در هسته مرکزی را با ارائه تسهیلات به سمت موتورهای برقی سوق دهیم گفت: این کار موجب کاهش بسیار زیاد آلایندگی در محدوده مرکز شهر خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه نمی‌توانیم دست روی دست بگذاریم و شاهد تردد ناوگان فرسوده در شهر باشیم گفت: نمی‌توان تنها با تسهیلات دولتی نسبت به به‌روز رسانی ناوگان اقدام کنیم، سازمان حمل بار با ارائه پیشنهاداتی کمک کند تا در خصوص نوسازی ناوگان حمل ونقل بار برخی بسته‌های تشویقی همانند بسته‌های تشویقی برای نوسازی تاکسی‌ها برای ناوگان حمل ونقل بار تبریز نیز ارائه شود.

عبداله تقی‌پور با بیان اینکه باید نقاطی در هسته مرکزی شهر برای باراندازی در نظر گرفته شود گفت: این باراندازها در ساعت‌های مصوب می‌توانند به اصناف خدمات ارائه دهند.

وی با بیان اینکه سازمان حمل ونقل بار بسته‌ای برای راه اندازی پیک موتوری برقی در مرکز شهر تدوین کند تا شهرداری و شورای شهر نیز این موضوع را به تصویب برساند.

جلوگیری از ایجاد ترافیک در بخش‌های تجاری شهر

محرم محمدزاده نایب رئیس کمیسیون عمران حمل و نقل و ترافیک نیز با بیان اینکه می‌توان با اعمال برخی محدودیت‌ها و اجرای برخی قوانین از ایجاد ترافیک در بخش‌های تجاری شهر جلوگیری کنیم.

فاضل نادری مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل بار شهرداری تبریز نیز با بیان اینکه این سازمان یکی از سازمان‌های نوپا در شهرداری تبریز است گفت: مدیریت حمل بار یکی از زمینه‌های مورد توجه شهرداری است و با تمام توان نسبت به مدیریت آن اقدام می‌کنیم.

وی با بیان اینکه وجود آمار یکی از اولویت‌های فعالیت هر سازمان است گفت: متأسفانه در حوزه آمار حمل بار در تبریز با مشکل روبرو هستیم که برخی مطالعات آماری را در این زمینه در نظر گرفته‌ایم.

وی با اشاره به فعالیت ۴ گشت ویژه رصد ناوگان حمل و نقل بار گفت: گشت‌های سازمان به صورت ارشادی و با نوشتن جریمه آنها را به اخذ پروانه حمل بار تشویق می‌کنند.

نادری با اشاره به لزوم اخذ پروانه در خودروهای دیزلی گفت: اگر این خودروها پروانه نداشته باشند سوخت بیش از ۱۰۰ لیتر به آنها اختصاص داده نمی‌شود در زمینه خودروهای بنزین نیز برخی تسهیلات و تشویقات برای آنها درنظر گرفته شده است.

وی با اشاره به قانون جریمه جدید گفت: براساس کد جریمه جدید دولت خودروهای باری در صورت نداشتن پروانه جریمه خواهند شد.

مدیرعامل سازمان حمل ونقل بار شهرداری تبریز با اشاره به توقف نوسازی خودروهای باری گفت: نه تنها خودروسازان خودرو برای ارائه ندارند بلکه دولت نیز وامی برای کمک به نوسازی ناوگان حمل ونقل ندارد.

کد خبر 4937434

منبع: مهر

کلیدواژه: کمیسیون عمران شورای شهر تبریز شهرداری تبریز ویروس کرونا شیراز بوشهر روز قدس شهرکرد عید سعید فطر شیوع کرونا گرگان قزوین روز جهانی قدس نماز عید سعید فطر بیرجند فطریه ایلام ناوگان حمل ونقل شهرداری تبریز ناوگان حمل سازمان حمل حمل ونقل بار حمل و نقل نقل بار حمل بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۷۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبرستان نو قم به باغ‌موزه مشاهیر تبدیل می‌شود

مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) از بهسازی قبرستان نو خبر داد و گفت: در این پروژه هیچ تخریبی صورت نمی‌گیرد و شأن و حرمت تمام قبور حفظ می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، علیرضا خاکی با اشاره به آخرین وضعیت ساماندهی قبرستان نو گفت: طراحی قبرستان نو از سال 1402 شروع و تملکش توسط سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم و سپس شهرداری منطقه هفت صورت گرفت.

 وی با اشاره به وجود 132 مغازه در این محدوده افزود: تعیین تکلیف اغلب این واحدها صورت گرفته و حدود 100 مغازه تخریب شده است.

 مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) خاطرنشان کرد: در گام نخست این محوطه ساماندهی مقدماتی خواهد شد.

 خاکی با بیان اینکه قبرستان نو قرار است به باغ‌موزه مشاهیر قم تبدیل شود عنوان کرد: این آرامستان ظرفیت بسیار خوبی برای مراجعه زائران و گردشگران دارد و اگر هرکدام از این مشاهیر و بزرگان به‌تنهایی در هر شهری بودند محوریت توسعه گردشگری آن شهر محسوب می‌شدند.

 وی تصریح کرد: از جمله این افراد معجزه هزاره سوم کربلایی کاظم، میرزا حسن رشدیه بنیان‌گذار مدارس جدید، رسول ترک و بسیاری از علما و مراجع هستند.  

مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) با تأکید بر اینکه فضای اطراف حرم مطهر نیازمند فضای شهری و فضاهای مطلوب زائران است، گفت: در طول 50 سال گذشته بعد از باغ ملی هیچ فضای شهری در کنار حرم ایجاد نشده است، هرچند آرام‌سازی خیابان ارم کمی این مشکل را برطرف می‌کند اما لازم است که فضای پنج هکتاری قبرستان نو بهسازی شده و برای تردد عموم مناسب شود.  

خاکی ادامه داد: هدف از این بازآفرینی معرفی مشاهیر و بزرگان این منطقه است که با حفظ شأن تمامی قبور و جایگاه افراد صورت خواهد گرفت.  

وی افزود: مسائل و آسیب‌های زیادی در این مکان ایجاد شده است؛ در بسیاری از بقعه‌ها سقف‌ها ریزش کرده، برخی قبور نشست داشته، برخی قبور مورد هَتک حرمت قرار گرفته و خالی شده‌اند.

 مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) با اشاره به وقوع برخی آسیب‌های اجتماعی در این محدوده، بیان کرد: فضاهای محصور به این دلیل که امکان نظارت اجتماعی در آن‌ها وجود ندارد، همواره از سوی گروه‌های پرخطر در معرض آسیب هستند.

 خاکی با تأکید مجدد بر اینکه به‌هیچ‌عنوان بحث تخریب مطرح نیست و بحث بهسازی صورت می‌گیرد، افزود: نگاه این است که سنگ‌قبرها حفظ شود و هم‌سطح سازی صورت گیرد.

 وی با بیان اینکه هدف از این اقدامات ساخت آب‌نما و اتفاقاتی ازاین‌دست به معنای بوستان سازی نیست، ادامه داد:  درواقع مناسب‌سازی به معنی ساخت نیمکت، آبخوری، وضوخانه و راه دسترسی به حرم مطهر است تا رفت‌وآمد مردم تسهیل شود.

 مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) گفت: قرار است با تملک چند ملک اتصال محله قم نو و آبشار اتفاق افتاده و بهسازی این محلات آغاز شود.

 خاکی تصریح کرد: محله آبشار محل اقامت بسیاری از زائرین است و با تملک این پلاک‌ها این محلات دسترسی بهتری به حرم پیدا می‌کنند و مستقیم به خیابان متصل می‌شوند.

 وی اظهار داشت: با این اقدامات هم زائران و هم کسانی که ساکن منطقه هستند، شاهد افزایش کیفیت محیطی خواهند بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بلوار شهدای غواص تبریز به دوربین ثبت سرعت مجهز می‌شود
  • نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی در سنگاپور
  • ۵۹۰۰ پلاک مسکونی نوسازی شد/کلنگ زنی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • "قبرستان نو" قم به باغ‌موزه مشاهیر تبدیل می‌شود
  • قبرستان نو قم به باغ‌موزه مشاهیر تبدیل می‌شود
  • بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • رشد ۴۰۰ درصدی طرح‌های بازآفرینی شهری در پایتخت
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال