Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@12:30:37 GMT

ساخت فیلم سینمایی در فضا، ماموریت غیرممکن تام کروز

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۱۸۰۵۸

ساخت فیلم سینمایی در فضا، ماموریت غیرممکن تام کروز

به گزارش سی‌نت، اوایل ماه مه (اواسط اردیبهشت) سازمان فضایی آمریکا (ناسا) تایید کرد که برای ساخت نخستین فیلم سینمایی در فضا به دست تام کروز هنرپیشه نام‌آشنای هالیوودی، با سازمان بین‌المللی فضایی همکاری می‌کند. جزئیات زیادی در این باره در دست نیست فقط همین را می‌دانیم که این پروژه دنباله‌ای بر مجموعه فیلم‌های ماموریت غیرممکن نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال انتشار این خبر علاقه‌مندان به سینما را در جهان امیدوار کرد که رقابت‌های فضایی در نهایت آن چیزی را که همیشه دنبالش بودیم برایمان به ارمغان خواهد آورد: یک فیلم علمی-تخیلی که در فضا تصویربرداری شده باشد.

اما نکته اینجاست که این پروژه شاید بزرگترین فیلمی باشد که در فضا ساخته می‌شود، اما اولین فیلم نیست.   

ساخت اولین فیلم در فضا افتخاری است که در کارنامه ریچارد گریوت گردشگر فضایی و توسعه‌دهنده بازی‌های رایانه‌ای، ثبت شده است.

گریوت در سال ۲۰۰۸ با پرداخت ۳۰ میلیون دلار بلیت فضاپیمای سایوز را خریداری کرد تا بتواند برای دو هفته به عنوان یک شهروند معمولی در ایستگاه بین‌المللی فضایی اقامت کند. در فاصله بین کنترل سامانه‌های قدرت در سایوز و تطبیق یافتن با زندگی در ایستگاه بین‌المللی، گریوت یک فیلم کوتاه پنج دقیقه‌ای با عنوان اوج ترس (Apogee of Fear) را تصویربرداری و تدوین کرد. تجربه‌ای که گریوت به استناد آن می‌گوید ساخت فیلم در فضا از آن چیزی که تصورش را می‌کنید بسیار سخت‌تر و زمان‌برتر است.

به گفته وی، وقتی پای ساخت یک فیلم در میان باشد، آماده‌سازی‌ها برای تولید اهمیت حیاتی دارد. باید تک تک صحنه‌ها را برنامه‌ریزی کنید تا وقتی گروه پرهزینه عوامل آماده کار شدند، در ضبط صحنه‌ها بیشترین بازدهی را داشته باشید. در فضا این مشکل بزرگتر هم می‌شود چون نه تنها هر لحظه از فرآیند تصویربرداری هزینه بیشتری دارد بلکه ضبط صحنه‌ها نیز به مراتب سخت‌تر است.  

گریوت قبل از سفر به فضا، فیلمنامه‌ای مصور از فیلم کوتاه خود به همراه فهرستی کامل از صحنه‌ها تهیه کرده و علاوه بر تهیه نقشه‌ای کامل از دیالوگ‌ها و حرکات، حتی ترجمه‌های لازم را نیز برای فضانوردان روسی حاضر در ایستگاه فضایی تدارک دیده بود. با وجود تمام این برنامه‌ریزی‌های دقیق و جزئی، هیچ چیز طبق انتظارات پیش‌ نرفت. در محیط بدون جاذبه فضا طراحی و تعیین حرکات کار سختی است، دکور صحنه ثابت نمی‌ماند و کار صدابرداری با وجود فن‌های پرسروصدایی که در فضای ایستگاه تعبیه شده‌اند، مثل کابوس است.

آنطور که تجربه گریوت از اولین بازدید از ایستگاه بین‌المللی فضا به وی نشان داد، فضا جای حرکت سریع نیست. توصیه وی درباره ساخت یک فیلم بلند در این شرایط این است که کروز باید برای پروژه خود فیلم اکشن آرماگدون را فراموش کرده و بیشتر به چیزی مثل ادیسه فضایی ساخت سال ۱۹۶۸ فکر کند.

این گردشگر فضایی می‌گوید: شرایط واقعی در فضا مناسب ساخت یک فیلم اکشن سریع نیست، همه‌چیز آرام و حساب شده است. حقیقت تصویربرداری در فضا به این معناست که عوامل پروژه جدید یا به این نتیجه می‌رسند که ضبط بسیاری از صحنه‌های اکشن در زمین راحت‌تر می‌بود و یا این که مجبور می‌شوند تعریف خود را از فیلم اکشن به تناسب تغییر دهند.  

این که آیا پس از پروژه تام کروز شاهد ساخت فیلمهای بیشتری در فضا خواهیم بود یا نه، باید گفت که رواج بیشتر سفرهای گردشگری به فضا و در دسترس بودن وسایلی چون کپسول کرو دراگون شرکت فضایی اسپیس‌ایکس، می‌تواند باعث رونق این صنعت شود اما شاید هم در نهایت سینماگران به این نتیجه برسند که استفاده از تکنیک‌های مرسوم هالیوودی برای ساخت فیلم‌های فضایی انتخاب هوشمندانه‌تر و ساده‌تری است.

برچسب‌ها هالیوود سازمان فضایی آمریکا ناسا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هالیوود سازمان فضایی آمریکا ناسا هالیوود سازمان فضایی آمریکا ناسا بین المللی ساخت فیلم یک فیلم صحنه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۸۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غول دوم در راه رویای غیرممکن ایران: قهرمان جهان!

به گزارش "ورزش سه"، ایتالیا دومین رقیب تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملتهای والیبال در این فصل خواهد بود. ایتالیایی ها که در کمال تعجب نتوانستند سهمیه مستقیم المپیک را کسب کنند و حالا به دنبال المپیکی شدن از طریق رنکینگ هستند.

*کار راحت برای المپیکی شدن:
این تیم در حال حاضر با 342.43 امتیاز در رتبه سوم رنکینگ فدراسیون جهانی والیبال قرار دارد و با توجه به اختلاف فراوانی که با دیگر تیم های راه نیافته به المپیک دارند، میتوان گفت اگر همان روند سالهای گذشته را در لیگ ملتهای والیبال طی کنند به راحتی راهی پاریس خواهند شد.

*ستاره ها:
سیمونه جیانلی، الکساندر میکلتو، دنیل لاویا، سیمونه آنزانی، جیانلوکا گالاسی، روبرتو روسو، فابیو بالاسو و یوری رومانو ستاره های حال حاضر تیم ملی والیبال ایتالیا هستند که فردیناندو دی‌جورجی سرمربی این بازیکنان است.

*نتایج سال گذشته:
تیم ملی والیبال ایتالیا سال گذشته در تورنمنت های ملی نوسان زیادی داشت، آنها ابتدا در لیگ ملتهای والیبال با شکست برابر تیم ملی والیبال ژاپن از کسب مدال باز ماندند. سپس در جام ملتهای اروپا با شکست مقابل لهستان صاحب مدال نقره شدند و در انتخابی المپیک در ریو در عین ناباوری همگان از کسب سهمیه مستقیم باز ماندند.

*بازی استراتژیک برای ایران:
تیم ملی والیبال ایران در دومین دیدار خود در لیگ ملتهای والیبال باید به مصاف ایتالیا برود. اگر تیم ملی بتواند با نتیجه سه بر صفر یا یک ایتالیا را شکست دهد با امتیازات فراوانی که در رنکینگ کسب می کند گام بلندی به سوی المپیکی شدن برخواهد برداشت. به همین دلیل این بازی برای ایران استراتژیک و راهبردی است. اگر جیانلی در ترکیب تیم ملی ایتالیا برابر ایران حاضر باشد بازیکنان تیم ملی ایران باید در وهله اول با سرویس های خوب اجازه ندهند توپ ها سالم به این پاسور شش‌دانگ برسد.

البته این احتمال وجود دارد که فردیناندو دی‌جورجی سرمربی ایتالیا به دلیل خستگی ستاره های تیمش از مسابقات باشگاهی، به آنها در هفته اول استراحت دهد که این به سود تیم ملی والیبال ایران خواهد بود. اما اگر با تمام قوا به میدان بیاد تیم ملی کار سختی مقابل این تیم خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • واکنش تهیه کننده «پرویزخان» به اعتراض احمدرضا عابدزاده
  • توضیح تهیه‌کننده «پرویزخان» درباره اعتراض احمدرضا عابدزاده و اکران آنلاین
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضای منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • حمله موشکی مقاومت اسلامی عراق به بندر حیفا
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت
  • غول دوم در راه رویای غیرممکن ایران: قهرمان جهان!
  • حمله بی‌سابقه با موشک کروز از خاک عراق به تل‌آویـو