Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، فریدون جعفری با انتشار پستی در اینستاگرام، از کشف بیش از ۳۰ هزار مدرک جعلی توسط وزارت علوم در سال ۹۸ در محدوده میدان انقلاب خبر داد و گفت: برخی مدیران سیاسی بدون حضور در کلاس، ۱۴۰ واحد درس را در دو ترم پاس می‌کنند و مدرک ارشد و دکتری می‌گیرند.

وی ادامه داد: این روزها در اعتبارسنجی نمایندگان جدید مجلس، یکی از موضوعات چالشی مدرک مأخوذه دانشگاهی آنهاست، چنانکه برخی را از جلوس بر کرسی نمایندگان ملت محروم کرده است، در واقع وقتی حضور در جایگاهی سیاسی را منوط به داشتن کاغذی به نام مدرک می‌کنیم بدون این که آزمون‌ها و ارزیابی‌های درستی از دانش مرتبط با آن مدرک را تقویت و به‌گزینی کنیم، نتیجه سوق سیاسیون به سمت مدرک‌گرایی با استفاده از نفوذ و قدرت‌شان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستیار ویژه وزیر علوم در امور حقوق شهروندی گفت: در واقع وقتی در دانشگاه‌ها به‌ویژه دانشگاه‌های غیردولتی و مؤسسات غیرانتفاعی، نظارت و دقت کافی در نحوه و صدور مدرک دیده نمی‌شود، در نتیجه با پدیده‌ای با عنوان مدرک‌فروشی مواجه خواهیم شد.

جعفری افزود: حتی در مواقعی که ظاهراً درست است هیچ نظارت علمی بر کیفیت فعالیت‌های پژوهشی منتهی به اخذ مدرک صورت نمی‌گیرد و بازار پایان‌نامه‌فروشی‌ها و مقاله‌فروشی‌ها داغ و پر سود خواهد شد و دانشجویان حتی بدون یک جلسه حضور در کلاس، با رانت، لابی و معامله نمره اخذ می‌کنند که در این شرایط با نوع دیگری از مدرک بی‌اعتبار مواجه هستیم.

وی تاکید کرد: فقط در جمع‌آوری سطحی ابزار و ادوات فروش پایان‌نامه و کتاب در میدان انقلابکه توسط وزارت علوم در سال ۹۸ منتشر شد بیش از ۳۰ هزار نمونه غیر قانونی و جعلی کشف شد؛ یعنی ۳۰ هزار مدرکی که ظاهراً معتبر هستند؛ اما واقعاً بی‌اعتبار، جعلی و شاید در میان آن ۳۰ هزار بتوان نام برخی از منتخبان فعلی را در صورت بررسی دقیق، درست و بی‌طرفانه و به دور از نفوذ دید.

دستیار ویژه وزیر علوم در امور حقوق شهروندی یادآور شد: وقتی اساتید راهنما در رساله‌های دکتری و پایان‌نامه‌های ارشد دقت علمی و مکفی در جلوگیری از سرقت‌های علمی و ادبی نکرده و بعضاً هم حتی متن را یک بار نخوانده، وارد جلسه دفاع می‌شوند با مدرک بی‌اعتبار مواجه خواهیم شد.

جعفری ادامه داد: وقتی ملاحظه می‌شود مدیری سیاسی در حال مدیریت کلان همزمان در دانشگاه هم ثبت نام کرده و مدرک دکتری و ارشد می‌گیرد بدون حضور در کلاس ۱۴۰ واحد در دو ترم بالاتر از نابغه‌ترین نابغه‌ها پاس می‌کند، شاید مدرکی ظاهراً صحیح داشته باشد؛ اما قطعاً جعلی و بی‌اعتبار است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در برخی مؤسسات به‌صورت علنی مدرک فروخته می‌شود؛ به گونه‌ای که نام و عنوان در سوابق مؤسسه جعلی بوده؛ ولی فقط روی کاغذ، فاجعه‌ای در فضای علمی و دانشگاهی در حال رخ دادن است. البته نباید منکر پیشرفت‌های علمی کشور از لحاظ کمیت و کیفیت شد.

انتهای پیام/

168 / 320 دستیار ویژه وزیر علوم فریدون جعفری تقلب علمی پایان نامه فروشی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دستیار ویژه وزیر علوم فریدون جعفری تقلب علمی پایان نامه فروشی پایان نامه بی اعتبار ۳۰ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۹۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی لغو شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی زلفی گل در صفحه شخصی خود در فضای مجازی با انتشار نامه مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری درخصوص اعمال پایه های تشویقی اعضای هیات علمی با انشار نامه مذکور اعلام کرد: یک اتفاق مبارک و موثر برای وزارت علوم تحقیقلات و فناوری (عتف) بخشی ازجورچین (پازل) انگیزشی دوره جدید مدیریت وزارت (عتف).

متن نامه به شرح زیر است :

مهدی مسکنی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در نامه ای به محمد علی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرد: بازگشت به نامه شماره ۳۶۸۳۵۲/ و مورخ ۵ فروردین ۱۴۰۳ در خصوص پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی به استحضار می‌رساند:

با توجه به ماده (۷) تصویب نامه شماره ۱۶۰۷۱۶/ت ۶۰۰۲۹ه مورخ ۲ آذر۱۴۰۱ هیات وزیران، دستورالعمل اعطای پایه‌های تشویقی تا (۶۰ پایه) ازسوی آن وزارت خانه ابلاغ‌شده برای تمامی اعضای هیات علمی که از طریق مراکز جذب وزارت‌خانه مربوطه به‌کار گرفته شده یا می‌شوند از سال هزار و چهارصد و ۲قابلیت اجرایی یافته است.

بنابراین محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی تا (۷) پایه موضوع ماده پنجاه و سه آیین‌نامه استخدامی اعضای هیات علمی از تاریخ اجرای ماده مذکور لغو می‌گردد.

علی‌ای‌حال چنانچه احدی از اعضای مذکوردر شرف بازنشستگی هستند در صورت رعایت ضوابط کلی اعطای پایه‌های مورد بحث که دستورالعمل مزبور تشریح گردیده موضوع اعمال پایه‌های تشویقی در محاسبه حقوق بازنشستگی قابل رسیدگی و اقدام خواهد بود.

کد خبر 6087334

دیگر خبرها

  • وزیر علوم از دلیل اخراج استادان دانشگاه پرده برداشت
  • استقلال از بازیکن پرسپولیس سند و مدرک خواست
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • مهلت انتخاب رشته دکتری امروز به پایان می‌رسد
  • لغو محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی
  • مهلت انتخاب رشته دکتری، امروز به پایان می رسد
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی لغو شد
  • تفاهم‌نامه فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در استان کرمان امضا شد
  • دیدار آلومینیوم و پرسپولیس بدون حضور زنان برگزار می‌شود
  • پایان کار متهم به کلاهبرداری در بردسکن