Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه چای دوغزال و مدیر توسعه کسب و کار برنامه بازار تبلیغات آنلاین ویدیویی و تبلیغات تلویزیونی را بررسی کردند.
این روزها برندها ؛ گزینه انتخابی جدیدی برای تبلیغات و توسعه برندهای خود پیش روی دارند! گزینه متفاوتی که طی سال‌های اخیر به یکی از ترندهای تبلیغاتی در دنیا بدل شده و معادلات جدیدی پیش روی برندها باز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تبلیغات آنلاین در دنیایی که روزبه روز اینترنت نفوذ بیشتری در زندگی افراد دارد شاید بتواند جایگزین جدیدی برای تبلیغات سنتی از جمله تبلیغات در صدا و سیما و حتی بیلبوردها شده و مخاطبان بیشتری را درگیر خود کند. علیرضا اعتضادی مدیر توسعه کسب و کار بخش ویدیو بازار و داوود عبدالهی معاون توسعه بازار چای دو غزال به وارسی تعامل بین تبلیغات آنلاین و برندها پرداختند.

در این راستا داوود عبدالهی معاون توسعه بازار چای دو غزال که یکی از برندهای شناخته شده است از مزیت‌هایی که تبلیغات آنلاین می‌توانند در مصاف با روش‌های سنتی داشته و در کفه ترازو سنگینی کنند می‌گوید.
به اعتقاد عبدالهی بزرگترین مزیت و برتری تبلیغات آنلاین بر تبلیغات تلویزیونی هزینه بسیار پایین‌تری است که می‌تواند در مجموع برای برندها رقم بزند. او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا برندها در حال ترکیب قیف‌های بازاریابی خود هستند و به عرصه‌هایی چون تبلیغات آنلاین ویدیویی وارد شده‌اند تاکید می‌کند:« محدودیتها در تبلیغات آنلاین بسیار کمتر از محدودیت‌های موجود در تلویزیون است. سرعت تغییرات در تبلیغات آنلاین بسیار بالاست و با توجه به دسترسی بالای مخاطبان به شبکه‌های اجتماعی مجازی، مخاطبان هدف بیشتری می‌توانند در تیرس اهداف تبلیغاتی باشند.»
عبدالهی با اشاره به اینکه بازخوردهای تاثیرگذاری تبلیغات بر مخاطبان در تبلیغات آنلاین به راحتی قابلیت اندازه‌گیری دارد اضافه می‌کند:« از طرفی برای اجرای برنامه‌های تبلیغاتی یا کمپین‌های گسترده نیازی به عبور از فیلترهای سازمانی (دولت) وجود ندارد.»
عبدالهی در توضیح این موضوع که برندها با تبلیغات ویدیویی آنلاین، خود را در مقابل چه کاربرانی قرار می‌دهند تصریح می‌کند:« امروزه به علت ضریب نفوذ بالای اینترنت تقریباً مخاطبان تبلیغات آنلاین شامل تمام بخش‌هاست. اما بطور کلی زمانی که یک برند تبلیغات آنلاین را در استراتژی خود قرار می دهد، هدفش دسترسی به قشرهای جوان، تحصیلکرده، آشنا به تکنولوژی، علاقه مند به فضای مجازی، تنوع طلب و دارای قدرت ریسک و تمایل به آزمودن محصولات جدید است.»
مدیر توسعه چای دوغزال در پاسخ به سوالی در راستای میزان تاثیر گذاری تبلیغات آنلاین ویدیویی در مقایسه با تبلیغات تلویزیونی و برتری‌هایی که می‌تواند داشته باشد می‌گوید:« در تبلیغات آنلاین مزیت‌هایی را می توان نسبت به تبلیغات تلویزیونی برشمرد؛ از جمله اینکه هزینه به ازای دیده شدن پایین‌تر از است. تبلیغات می تواند تعاملی باشد، از طرفی مخاطب با دقت بیشتری قابل انتخاب است.»
او با اشاره به این روند که تبلیغات آنلاین محدودیت زمانی ندارند اضافه می‌کند:« معمولا خلاقیت در تبلیغات آنلاین بیشتر است و امکان اندازه گیری نرخ دیده شدن و دریافت فیدبک‌ها وجود دارد.»
عبدالهی تاکید می‌کند:« از طرفی محدودیت‌های تبلیغات تلویزیونی در مقابل تبلیغات آنلاین ویدیویی به مراتب بیشتر است. از جمله این محدودیت‌ها می‌توان به نیاز به دریافت مجوز برای ساخت و پخش تیزر های تبلیغاتی، محدودیت‌های فرهنگی و مقرراتی برای استفاده از اشخاص، المان‌ها، دیالوگ و... اشاره کرد.»
در این راستا علیرضا اعتضادی؛ مدیر توسعه و کسب و کار در پلتفرم بازار که بزرگترین مرجع دانلود اپلیکیشن و انتشار فیلم و سریال در ایران است صحبت‌های جالبی در خصوص تبلیغات آنلاین دارد. بازار با 44میلیون کاربر تقریبا نصف جمعیت ایران را بر بستر خود به صورت فعال دارد؛ سرویس ویدیویی بازار هم که در آن تماشای اکثر فیلم و سریال و انیمیشن‌ها برای کاربران رایگان است، روزانه تعداد کاربران بیشتری را به خود جذب میکند.

اعتضادی با اشاره به این نکته که آمار دقیقی از مخاطبان صدا و سیما در دسترس نیست تاکید می‌کند:«کاربرانی که بر روی ویدیوی بازار هستند بیشتر از قشری تشکیل شده که با دنیای آنلاین تعامل و آشنایی زیادی دارند و در هر زمان وهر مکان و روی هر دستگاه هوشمند میتوانند به محتوای دلخواه خود دسترسی داشته باشند.»
او در خصوص این سوال که ظرفیت تبلیغات ویدیویی در سرویس بازار با وجود 44 میلیون کاربری که دارد به اندازه اثر صدا و سیما نیست با این وجود چرا برندها باید به سرویس ویدیوهای آنلاین اعتماد کنند می‌گوید:«تبلیغات سنتی مثل صدا و سیما سالهاست بخش اصلی بودجه تبلیغاتی برندها را به خود اختصاص داده است. تبلیغات سنتی برای همه افراد به صورت یکسان نمایش داده میشود در صورتی که اگر گروه هدف یا گروههای هدف خود را بشناسیم، محتوای مناسب در جای مناسب را به آنها نمایش می دهیم. روزانه برندهای بیشتری از فضای آنلاین برای رساندن پیغام خود به کاربران استفاده میکنند و با توجه به هدفمندی، در دسترس بودن آمار دقیق تری از نتایج و هزینه پایینتر تبلیغات آنلاین نسبت به تبلیغات سنتی، مسیر ایجاد اعتماد برای برندها در حال شکل‌گیریست.»
مدیر توسعه و کسب و کار ویدیو بازار با اشاره به روی مثبت سکه ادامه می‌دهد:«بخش مثبت ماجرا این است که سرویس‌های AVOD محتوای درخواستی هر مخاطب را در خود دارد و مخاطبان به جای پرداخت اشتراک یا هزینه؛ با دیدن تبلیغات می‌توانند از فیلم،سریال و انیمیشن لذت ببرند. در این دست از رسانه‌ها برخلاف رسانه‌های سنتی ابزارهایی وجود دارد که تبلیغ دهنده‌ها و برند ها میتوانند کیفیت تبلیغات خود را با شاخص هایی مثل مشاهده کامل ویدیو تبلیغاتی ، زمان رد کردن ویدیو توسط کاربر بررسی کنند. همچنین هر تبلیغ دهنده این امکان را دارد تا با مقایسه آمار تبلیغات هر کانال، در لحظه تغییراتی را برای بهبود نتایج ایجاد کند.»
او ادامه می‌دهد:« این سرویس‎ها در جهان و در ایران به صورت نسخه‌های بومی‌سازی شده وجود دارند. در ایران هم تبلیغ‌دهندگان و برندها در حوزه‌های مختلف می‌توانند تستهای متفاوتی را برای بهبود تبلیغات، بهبود هدف‌گذاری و شناخت هر چه بیشتر رفتار مخاطبان آنلاین خود داشته باشند..»
به اعتقاد اعتضادی، اکنون در حال گذر از رسانه‌های سنتی به سمت رسانه‌های نوین هستیم. به باور او این پیشرفت در جهان به سطح قابل قبولی رسیده است و در ایران نیز همانند اکثر تغییرات تکنولوژیک با کمی تاخیری زمانی جا خواهد افتاد. او با ارایه آماری از انجمن سینمایی آمریکا در این خصوص تاکید می‌کند:« در ماه مارس 2019 انجمن سینمایی آمریکا طی گزارشی اعلام کرد تعداد مشترکینی که از سرویس‌های استریم که سرویس‌های ویدیویی VODنیز شامل آن است، برای اولین بار در سطح جهان از مشترکین تلویزیونی بیشتر شده است. از طرفی در 5 سال اخیر میزان تبلیغات سرویس‌های استریمینگ در آمریکا و چین با رشد فزاینده‌ای همراه بوده است. طبق همین گزارشات برندها نیز در این زمینه هر سال هزینه بیشتری می‌کنند.»
مدیر توسعه کسب و کار ویدیو بازار با عنوان اینکه این مدل تبلیغاتی در ایران نیز سال‌هاست شکل گرفته و برندها نیز آن را تجربه کرده‌اند تصریح می‌کند:« اما مدل کافه بازار بر AVOD که مبتنی بر نمایش تبلیغات در سروی‌های پریمیوم( فیلم و سریال) برقرار است و کاربر به جای پرداخت حق اشتراک و یا هزینه تبلیغات را مشاهده می‌کند.»
او با عنوان این نکته که چنین تبلغاتی برای اولین بار در ایران اتفاق می افتد تاکید می‌کند:« در مقایسه با ترندهای روز تبلیغاتی پیش بینی می‌کنیم، برندها به مرور بیشتر با این روند آشنا شده و به استفاده از این روش اقبال نشان خواهند داد. این روند رو به رشد در کاربران بازار نیز قابل مشاهده است. »
اعتضادی در پاسخ به این سوال که برتری سرویس تبلیغات ویدیویی آنلاین به سرویس تلویزیون را در چه نکاتی می بینید؟ تاکید می‌کند:« در تبلغیات آنلاین امکان اندازه گیری بازخورد تبلیغات و ارایه آمارهای دقیق داریم. در این روش تبلیغاتی در مقایسه با سایر راه‌ها، آنالیز دقیق واکنش مخاطبان در دسترس است. از طرفی در این روش؛ امکان اعلام هدفمندی‌های متفاوت برای بهبود باخورد کمپین وجود دارد. این مدل تبلیغاتی در حال گسترش و پیاده سازی است و مثلا با هدفمندی محتوا تصمیم گرفته می‌شود در چه ژانری از محتوا بهتر است فلان تبلیغ نمایش داده شود.»
او در انتها مزیت‌های تبلیغات آنلاین و دسترسی به کاربرانی که با سایر روش‌ها امکان دسترسی به آنها وجود ندارد نیز اشاره کرده و اضافه می‌کند:« رشد روز افزون کاربرانی که به مرور VODها را جایگزین تلویزیون می‌کنند در حال افزایش است. از این رو، به مرور زمان به کاربران زیادی نمی‌توان از طریق تلویزیون دسترسی پیدا کرد. با توجه به تمام این موارد کمپین‌های تبلیغاتی هدفمندتر؛ مقرون به صرفه‌تر و مفیدتری که از تمام جوانب قابل اندازه گیری است می‌تواند حاصل اعتماد به تبلیغات آنلاین باشد. و نتیج خوب و قابل قبولی برای برندها به ارمغان بیاورد.»

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: محمد باقر قالیباف مجلس یازدهم دریای کارائیب منطقه حفاظت شده خاییز سیروس مشفقی تبلیغات تلویزیونی تبلیغات تبلیغات آنلاین محمد باقر قالیباف مجلس یازدهم دریای کارائیب منطقه حفاظت شده خاییز سیروس مشفقی تبلیغات تلویزیونی تبلیغات آنلاین تبلیغات آنلاین تبلیغات سنتی اندازه گیری مدیر توسعه محدودیت ها صدا و سیما کسب و کار سرویس ها رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۱۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عینکی که می‌تواند به سؤالات شما پاسخ دهد

همشهری آنلاین -یکتا فراهانی: زاکربرگ هنگام معرفی نسل جدید عینک هوشمند ری بن، خاطر نشان کرد ری بن متا META نخستین عینک هوشمندی است که از طریق هوش مصنوعی عرضه می‌شود.

عینک هوشمند زاکر برگ

عینک‌های ZUCKER-VISION متا AI با برند زاکربرگ اکنون می‌تواند به شما می‌گوید به چه چیزی نگاه می‌کنید و درباره آنچه می‌بینید اطلاعاتی در اختیارتان بگذارد. بنابراین از این لحاظ توانسته به درجه بالاتری از عینک‌های هوشمند برسد.

شان کیچ، رئیس فناوری و علوم META با استفاده از دوربین داخلی توانسته عینک هوشمند خود را با قابلیت توصیف آنچه می‌بینید ارتقا بخشد.

عینک های مرسوم Ray-Ban از میکروفون و بلندگوها برای ارائه ویژگی چت به سبک آمازون الکسا استفاده می کنند

عینکی مجهز به بلند گو

عینک هوشمند Ray-Ban Meta سال گذشته توسط میلیاردر فناوری؛ مارک زاکربرگ راه اندازی شد. این عینک به شما این امکان را می‌دهد که فیلم ضبط کنید و به سادگی با استفاده از عینک سؤالات هوش مصنوعی بپرسید.

در واقع شما با استفاده از عینک زاکر برگ به سادگی می‌توانید از هوش مصنوعی داخل عینک در مورد آنچه به آن نگاه می‌کنید و از او سؤال کنید. عینک شما هم با استفاده از بلندگوی داخل خود پاسخ خواهد داد.

بیشتر بخوانید :

سوال از زاکربرگ درباره حریم خصوصی

یادگیری تأثیرگذار معلمان دیجیتال؛ آیا معلمان دیجیتال می‌توانند جایگزین مربیان و متخصصان فعلی شوند؟ | هوش مصنوعی؛ مربی و دستیار قابل اعتمادشما

تحول تاریخی در دنیای فناوری با این عینک جدید

ارزیابی‌های هوشمندانه هوش مصنوعی

اکنون هوش مصنوعی می‌تواند به خوبی آنچه می‌خواهید برایتان ارزیابی کند و پاسخ‌های مفیدی به شما ارائه دهد. مثلاً می‌توانید از او در مورد ساختمان‌ها یا علائمی که می‌بینید سؤال کنید. این عینک همچنین می‌تواند به شما بگوید چطور شیر آبی را که چکه می‌کند تعمیر کنید.

عینکی که می‌تواند نژاد گربه‌ها را تشخیص دهد

این عینک همچنین می‌تواند نژاد گربه‌ها را تشخیص دهد، کلمات به زبان خارجی را ترجمه کند، یا اطلاعاتی در مورد یک مکان مهم به شما بگوید.

متا این توانایی را چند وجهی می‌نامد، به این معنا که هوش مصنوعی می‌تواند بیش از یک نوع ورودی را ارزیابی کند. بنابراین نه فقط صدای شما، بلکه تصاویر جهان اطرافتان را هم تشخیص می‌دهد.

متا توضیح می‌دهد: ما آزمایشات به‌روزرسانی هوش مصنوعی چندوجهی را در دسامبر آغاز کردیم. بنابراین شما می‌توانید از عینک خود در مورد آنچه می‌بینید سؤال کنید و شاهد پاسخ یا پیشنهادهای هوشمندانه و مفید او باشید.

همراهی آگاهانه

به این ترتیب شما می‌توانید کارهای بیشتری با عینک خود انجام دهید چون عینکتان می‌تواند آگاهانه در بسیاری موارد شما را کمک کند. مثلاً هنگام سفر می‌تواند برایتان یک منو به زبان فرانسه را ترجمه کند.

در واقع او این کار را توسط هوش مصنوعی متا انجام می‌دهد و حتی بدون نیاز به استفاده از تلفن یا خیره شدن به صفحه آن، اطلاعات مورد نیازتان را در اختیار شما قرار خواهد دهد.

حفظ حریم شخصی

توجه داشته باشید متا به دلایل حفظ حریم خصوصی افراد نمی‌تواند مثلاً در مورد شخصی که در خیابان دیده‌اید اطلاعاتی در اختیارتان قرار دهد.

این ویژگی اکنون در تمامی عینک‌های هوشمند Ray-Ban Meta در سراسر ایالات متحده و کانادا به عنوان یک آزمایش بتا در دسترس است.

فقط باید مطمئن شوید که عینک خود را به جدیدترین نرم افزار به روز کرده‌اید. سپس به سادگی بگویید «Hey Meta» و سؤالات خود را از او بپرسید.

تماس ویدیویی با دوستان!

عینک متا همچنین به شما این امکان را می‌دهد که هنگام برقراری تماس ویدیویی، دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید. بنابراین اگر از طریق واتس اپ یا فیس بوک مسنجر تماس ویدیویی برقرار می‌کنید و عینک به چشم دارید، می‌توانید آنچه را می‌بینید به تماس گیرندگان دیگر هم نشان دهید.

مثلاً شما می‌توانید با مادرتان تماس ویدیویی برقرار کنید و بر اساس آنچه می‌بینید از او راهنمایی بگیرید یا در سوپر مارکت با کمک متا تشخیص دهید آناناسی که انتخاب کرده‌اید رسیده است یا نه!

البته ویژگی‌های متا در خصوص تماس ویدیویی به تدریج در حال گسترش است. متا همچنین گزینه‌های جدیدی هم به مهارت‌های خود اضافه کرده است که اکنون در 15 کشور از جمله ایالات متحده، کانادا و استرالیا در دسترس هستند.

منبع:

https://www.the-sun.com/tech/11171335/mark-zuckerberg-meta-ai-ray-ban-smart-glasses-camera/

کد خبر 847005 برچسب‌ها هوش‌ مصنوعی نرم‌ افزار اینترنت - فیسبوک ترجمه

دیگر خبرها

  • عینک هوشمند جدید زاکربرگ با توانایی‌های باورنکردنی
  • عینکی که می‌تواند به سؤالات شما پاسخ دهد
  • ویدیویی از طرز کار ربات‌های چینی که گیج کننده است
  • ضبط مناظره‌های تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز فارس آغاز شد
  • آغاز ضبط مناظره‌های تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز فارس
  • پیام ویدیویی جدید حماس در مورد اسرای اسرائیلی
  • فوتسال تایلند با برتری برابر عراق به نیمه نهایی آسیا صعود کرد
  • واکنش شهردار تهران به واگذاری فروشگاه شهروند به بخش خصوصی
  • واکنش زاکانی به واگذاری فروشگاه شهروند به بخش خصوصی
  • آغاز انتخابی جام جهانی ووشو از امروز در چین با حضور ۳۸ کشور