Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنا بر اظهارات وزیر کشور مبنی بر "کشته شدن 40 تا 45 نفر(حدود 20 درصد کشته شدگان) در حوادث آبان ماه توسط سلاح غیر سازمانی"، تعداد جان باختگان حدود 200 تا 225 نفر تخمین زده می شود.

به گزارش گروه سیاسی برنا، عبدالرضا رحمانی فضلی امشب در برنامه نگاه یک درباره زمان اعلام شدن ویروس کرونا، اظهار کرد: وزیر بهداشت در روز ۳۰ بهمن در دولت گزارش داد که دو مورد کرونا در قم گزارش شده است و ما هم در روز جمعه انتخابات را در پیش‌رو داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همان روز جلسه‌ای با وزارت بهداشت برگزار کردیم و آنها توصیه‌های از جمله حذف استامپ را مطرح کردند  که ما هم آن توصیه‌ها  در اجرای انتخابات را رعایت کردیم.

 

وی با اشاره به حوادثی مثل اعتراضات آبان، تحریم‌ها، شهادت سردار سلیمانی و مشکلات اقتصادی پیش از انتخابات، افزود: انتخابات را در بیش از ۵۰ هزار شعبه برگزار کردیم و هیچ‌گونه مشکل امنیتی نداشتیم و براساس اطلس امنیتی که تهیه کرده بودیم،عمل کردیم. در اجرای انتخابات یک میلیون نفر شرکت داشتند.

 

وزیر کشور ادامه داد: بعد از برگزاری انتخابات، ۲۷۹ نفر به مجلس راه یافتند و ۱۱ نماینده باقی مانده در دور دوم که در شهریور برگزار می‌شود، انتخاب می‌شوند. تکلیف جایگزین منتخب تهران و آستانه اشرفیه که فوت کرده‌اند، در انتخابات میاندوره‌ای مجلس در سال ۱۴۰۰ مشخص می‌شود.

رحمانی فضلی همچنین با انتقاد از نواقص قانون انتخابات، خاطرنشان کرد: در هر دوره مجلس به قانون انتخابات اصلاحیه خورده است ولی نگاه ما در وزارت کشور این است که باید برای همه انتخابات  قانون جامعی داشته باشیم. در سال ۱۴۰۰ باید چهار انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای شهر و روستا و میاندوره‌ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را با چهار قانون برگزار کنیم که کار مشکلی است.

وی در ادامه تصریح کرد: دولت به موقع لایحه جامع انتخابات را به مجلس دهم داد ولی مجلس فرصت نکرد آن را بررسی کند زیرا  طرح اصلاح قانون در مجلس بر این لایحه اولویت یافت ولی جز چند بند، سایر بندهای این طرح تصویب نشد. با این حال ما در وزارت کشور بر لایحه جامع مصر هستیم و از مجلس خواستیم آن را در دستور کار قرار دهد. قانون فعلی اشکالاتی دارد و باید این نواقص برطرف شود. باید در مسیر اجرای انتخابات به احزاب  نقش بدهیم.

وزیر کشور درباره لزوم اجرای انتخابات الکترونیکی گفت: انتخابات ۲۵ فرایند دارد که ۲۳ مورد الکترونیکی است و فقط اخذ و شمارش آرا الکترونیکی نیست. در این انتخابات، احراز هویت کاملا الکترونیکی برگزار شد بنابراین تکرار در رای‌گیری یا استفاده از شناسنامه افراد فوت شده نداریم.

وی با اشاره به اینکه در اخذ و شمارش آرا شورای نگهبان دغدغه امنیت دارد، افزود: ما  شمارش الکترونیکی به صورت محدود در انتخابات‌های گذشته اجرا کرده ایم و حتی پیشنهاد ما این است که شورای نگهبان نرم افزار را بسازد و ما نظارت کنیم یا نرم افزار را با هم  بسازیم. ما کاملا  آماده اجرای انتخابات تمام الکترونیکی هستیم.

وزیر کشور درباره دلیل تحریم خود به وسیله آمریکا خاطرنشان کرد: آمریکا دشمن ما است و دخالت‌هایش  از روز اول انقلاب اسلامی شروع شده و آخرین مورد هم خروج از برجام بود. ما از دشمن نباید توقع حمایت داشته باشیم.

رحمانی فضلی با بیان اینکه آنها طرح سوری‌سازی ایران داشتند، تصریح کرد: در آبان ۹۸ تمام رسانه‌های آمریکا و مخالف ایران از جمله سلطنت‌طلبان، مناققین و داعش آموزش مسلحانه می‌دادند. می‌گویند رحمانی اینترنت را در اعتراض‌ها قطع کرد. وقتی از طریق اینترنت آموزش نظامی می‌دهند، باید اینترنت قطع شود. آنها می‌خواستند در ایران جنگ داخلی راه بیندازند. از چند ماه قبل آبان، آموزش نظامی را آغاز کرده بودند و حتی ورود سلاح قاچاق در مرزها بیشتر شده بود ولی ما این اقدامات را رصد کرده بودیم. گران شدن بنزین بهانه برای ایجاد آشوب در ایران شد. اگر بنزین دلیل ناآرامی‌ها بود، سطح نا آرامی‌ها خیلی گسترده‌تر می‌شد.

وی ادامه داد: در اعتراضات آبان هیچ مقابله مسلحانه‌ای با مردم نشد و به خویشتن داری و مراعات توصیه می‌شد و اسناد آن هم موجود است. ولی وقتی به پاسگاه حمله می‌کنند، باید با آنها مقابله شود زیرا اگر نیروی انتظامی دفاع نکند، مردم قربانی می‌شوند. امنیت کشور برای ما ارزش دارد و در چارچوب قانون باید از امنیت کشور دفاع شود. اگر تخلفی هم در این زمینه شده، رسیدگی شده است. رهبری هم به دبیرخانه شورای امنیت ملی دستور بررسی حوادث آبان را داده‌اند. نیروهای مسلح هم گزارش‌های مختلفی در این زمینه ارائه کرده‌اند. من هم چندین گزارش ارایه کرده‌ام.

رحمانی فضلی گفت: همین روزها تعداد کشته‌های آبان اعلام می‌شود. حوادث غمباری رخ داد و حدود ۴۰ یا ۴۵ نفر یعنی حدود ۲۰ درصد کشته‌شدگان، افرادی بودند که با سلاح‌هایی کشته شدند که سلاح سازمانی نبود و آنها شهید شدند. الان ترامپ می‌گوید با سگ شکاری به مقابله با معترضان می‌رود ولی می‌گویند چون رحمانی دستور قطع اینترنت را داده است، تحریم می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آبان ماه اجرای انتخابات رحمانی فضلی وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۳۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود

به گزارش قدس آنلاین، احمد وحیدی وزیر کشور در نشست استانداران سراسر کشور ضمن تقدیر از استاندارها در برگزاری مطلوب انتخابات، نکات تکمیلی را در برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت یادآور شد.

وزیر کشور انتخابات مرحله اول مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در اسفند ۱۴۰۲ را از جهات مختلف قابل قبول و مطلوب دانست و افزود: با عنایت به راهبردهای چهارگانه انتخاباتی رهبر معظم انقلاب اسلامی، مرحله دوم انتخابات نیز به یاری خداوند متعال به شکل مطلوب برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به مسئولیت توأمان استانداران در ستاد انتخابات و شورای تأمین استان اظهار کرد: همواره ممکن است اشکالات و خطاهای کوچکی در عرصه اجرا وجود داشته باشد اما استانداران محترم باید فرمایش مقام معظم رهبری در حق الناس بودن رأی مردم را در نظر داشته باشند و تلاش کنند تا انتخابات پیش رو در مطلوب‌ترین وضع ممکن برگزار شود.

وزیر کشور افزود: انتخابات یکی از عرصه‌هایی است که معاندان و بداندیشان آن را فرصتی برای ایجاد بدبینی نسبت به نظام جمهوری اسلامی در جامعه می‌شمارند و از این رو تمامی دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات، باید پیش‌بینی‌های لازم را انجام دهند تا چنین افکاری همانند گذشته ناکام بماند.

وحیدی در بخش دیگری از این نشست، استانداران، گزارشی از وضعیت آسیب‌های اجتماعی و برنامه‌های پیش رو با تاکید بر ماموریت‌های استانی ارائه کردند و به بحث گذاشتند.

وی آسیب‌های اجتماعی را در کنار استحکام اقتصادی و مسئله عدالت سه مسئله اصلی پیش روی نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: آسیب‌های اجتماعی بنا به فرمایشات رهبر معظم انقلاب حتی در اولویتی بالاتر از مسائل امنیتی و سیاسی قرار می‌گیرد و از این رو توجه دو چندانی را می‌طلبد.

وزیر کشور با اشاره به مسئولیت وزارت کشور در زمینه آسیب های اجتماعی عنوان کرد: استانداران باید در صف مقدم مبارزه با معضلات و آسیب‌های اجتماعی باشند. از این رو نیازمند تدوین برنامه‌ای جامع با خصوصیات کیفی و کمّی هستیم که نه‌تنها خصوصیات خاص هر استان و شهر در نظر گرفته شده باشد بلکه دارای انسجامی در روش باشد تا طرح به شکل ملی اجرایی شود.

وحیدی وظیفه استانداری‌ها را متولّی‌گری در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست و افزود: استانداری‌ها نمی‌توانند با تصدی‌گری در امور اجتماعی نقش مناسب و متناسب خود را در این حوزه انجام دهند. از این رو باید نهادهای واسطه‌ای تقویت شوند تا بتوانند با تقدم رویکرد پیشینی و پیشگیری بر رویکرد پسینی و درمانی، کاهش و حل معضلات و آسیب‌های اجتماعی را به ثمر رسانند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • پذیرفته‌شدگان آزمون سردفتری صلاحیت علمی دارند/ چرا سازمان ثبت اسناد و املاک بهانه‌تراشی می‌کند؟
  • مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است
  • وزیر کشور: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است
  • 220 میلیارد تومان بودجه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • وزیر کشور: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • تاکید وزیر کشور بر برگزاری مطلوب مرحله دوم انتخابات مجلس
  • شمار کودکان جان باخته در غزه،بیشتر از تمام جنگ‌های ۴ سال اخیر است
  • اسلامی: ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است