Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-04@13:51:59 GMT

اگر ازدواج کنید این نوع سرطان شما را نمی کشد!

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۲۳۹۱۲

تحقیقات و مطالعات جدید متخصصان ثابت کرد افرادی که ازدواج کرده اند در برابر نوعی سرطان کشنده شانس بیشتری برای زنده ماندن و درمان دارند.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا؛ افرادی که ازدواج کرده و متاهل هستند نشانه های سرطان پوست را سریعتر بروز می دهند و سریعتر درمان می شود

مطالعات نشان میدهد:" 70 درصد زوج ها احتمال بیشتری برای تشخیص تومورهای خطرناک در مراحل اولیه دارند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ازدواج ریسک سرطان پوست را کاهش می دهد این خلاصه ای از مقاله ای است که دیلی میل منتشر کرد و نوشت: Being married cuts your risk of skin cancer death

داشنمندان در تحقیقات جدیدیافته اند افراد متاهل کم تر احتمال ابتلا به سرطان پوست را دارند ، زیرا آن ها علائم هشدار را زودتر تشخیص می دهند.مطالعه روی 50،000 بیمار سرطان پوست آمریکا نشان داد آن هایی که متاهل بودند ، 45.7 درصد دارای یک تومور 1 درصدی بودند که نرخ بقا 98 درصد را در برداشت.شانس ابتلا به این بیماری به این ترتیب 32 درصد برای بیماران مجرد، 38 درصد برای افراد مطلقه و 70 درصد برای بیوه ها بود .

محققان دانشگاه پنسیلوانیا تایید کردند از تفاوت های فاحش در تشخیص ها حیرت زده شده اند.آن ها بیان کردند یافته ها باید به متخصصان امراض پوستی کمک کند توصیه ها را به بیماران ارائه دهند ، پیشنهاد غربالگری در سنین اولیه برای بیماران مجرد و دعوت کردن همسر به قرارهای کلینیک برای آموزش خانگی را می دهند.

انتظار می رود تا سال 2035 ، میزان ملانوما که نوع بیشترسرطان پوست کشنده است، 7 درصد افزایش یابد.گزارش شده است که بقای پنج ساله بیش از 98 درصد برای بیماران مبتلا به بیماری در مرحله یک و برای بیماری در مرحله سه به میزان 62 درصد کاهش یافته است .

مطالعه دانشگاه پنسیلوانیا، که امروز در مجله انجمن قلب آمریکا منتشر شده است، به دنبال بررسی شیوه زندگی و روابط می تواند روی احتمال های تشخیص زودهنگام بیماران تاثیر بگذارد.

دکتر سمیررون شارون، متخصص پوست در بیمارستان دانشگاه پنسیلوانیا، بیان کرد:"همسران احتمالا تشخیص زود هنگام ملانوم را با شناسایی ضایعات رنگدانه ای که ممکن است در غیر این صورت متوجه نشوند، تسهیل می کنند."

آنها همچنین ممکن است حمایت و تشویق برای ملاقات با پزشک برای تشخیص بیماری را داشته باشند به این ترتیب، به دلیل مدیریت زودهنگام جراحی، بیماران متاهل احتمال پیش آگهی بهتر را کسب می کنند.

مطالعه نشان داد بیماران متاهل همچنین 59، 87 و 69 درصد احتمال بیشتری داشتند که SLNB (بیوپسی گره لنفاوی نگهبان) را به ترتیب از همتایان مجرد، طلاق گرفته یا بیوه داشته باشند.

شیوه جراحی نیز با بقا همراه است؛ زیرا گره لنفاوی نگهبان نزدیکترین تومور است و اولین مکان گسترش است.

دکتر شارون بیان می کند نقش همسر در حمایت از بیمار و مشارکت در بحث بیشتر کمک می کند.

یک بیمار بدون داشتن همراه ممکن است مشکل رفتن به بیمارستان را داشته باشد و ممکن است پس از آن کسی برای مراقبت نباشد.

تحقیقات منتشر شده در JAMA Dermatology نشان داد تحقیقات قبلی پیشنهاد کرده اند بیماران مبتلا به سرطان که همسر دارند، به طور کلی زودتر بهبود می یابند،اما این بزرگترین نوع بیماری است که ازدواج تاثیر زیادی در تشخیص آن دارد.

با استفاده از یک پایگاه داده سرطان آمریکا به نام seer ( نظارت، اپیدمیولوژی و نتایج نهایی )، به بیش از 52،063 مرد و زن 52 تا 75 ساله که مبتلا به این بیماری از سال 2010 تا 2014 تشخیص داده شده اند و وضعیت تاهل آن ها ثبت شده است، نگاه کرد.

دکتر شارون بیان کرد :" یافته ها در مورد آموزش همسر برای معاینه پوست شریک و شاید غربالگری مکرر بیماران مجرد حمایت می کند.

یافته های یک مطالعه سوئدی چهار سال پیش نشان می دهد مردانی که به تنهایی زندگی می کنند 42 درصد کم تر احتمال تشخیص این بیماری را در مراحل اولیه دارند - وبیشتراز 31 درصد احتمال مرگ در اثر این بیماری را دارند . زنان مسن تر که تنها زندگی می کنند، در اولین تشخیص به طور متوسط بیماری پیشرفته تری داشته اند.

پیش ازاین نتایج تحقیقات قبلی ثابت کرده است ازدواج برای سلامتی مفید است و در درمان مشکلاتی همچون کاهش خطر افسردگی و بیماری های قلبی موثر است.

دکتر شارون بیان می کند :وضعیت تاهل باید زمانی در نظر گرفته شود که بیماران برای روند ملانوما مشاوره می کنند هنگامی که توصیه به غربالگری یا درمان می شود .

 مطالب این بخش از خبرگزاری برنا، تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ازدواج سرطان سرطان پوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۳۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • تشخیص زودهنگام بیماری‌های کبد را جدی بگیرید