Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک حقوقدان حوزه بین الملل با بیان اینکه رسالت منشور ملل متحد، عدم تبعیض است، گفت: اتفاقی که اخیرا در آمریکا رخ داد می‌تواند در دستور کار مجمع عمومی و شورای حقوق بشر قرار گیرد. تاریخ انتشار: 08:06 - 11 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۴۹۰۵

خبرگزاری میزان - به دنبال قتل وحشیانه جورج فلوید شهروند سیاه پوست آمریکایی توسط مامور پلیس و انتشار گسترده آن در رسانه‌ها دکتر امیر بی پروا، حقوقدان حوزه بین الملل و کارشناس مسائل حقوق بشر در گفت‌وگو با میزان در خصوص حقوق سیاهپوستان از منظر حقوق بین الملل و حقوق بشر عنوان کرد: این افراد مورد حمایت میثاق حقوق مدنی، سیاسی و میثاق حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی هستند و حقوق بین الملل اقتضای رفتار برابر با همه افراد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این حقوقدان حوزه بین الملل خاطرنشان کرد: دولتی که این میثاق‌ها را نقض و تبعیض نژادی را اعمال کند؛ حقوق بشر را نقض کرده است.    بیشتر بخوانید: هزاران قربانی خشونت خانوادگی در فرانسه خودکشی آمریکایی‌ها در اواخر بهار و تابستان اوج می‌گیرد وی اظهار کرد: سیاهپوستان یک سوم جمعیت آمریکا را تشکیل می‌دهد و در محدوده اقلیت تعریف نمی‌شوند؛ بلکه حقوق یک گروه نژادی نقض شده و مغایر با تمامی کنوانسیون‌ها و میثاق‌های حقوق بشری است؛ چرا که تبعیض حقوق افراد در هیچ یک از اسناد حقوق بشر جایز نیست و هر گونه تبعیض نژادی، نقض حقوق بشر تلقی می‌شود.

بی پروا در پایان با بیان اینکه با اقدام اخیر یک مامور پلیس در آمریکا، نقض حقوق بین الملل رخ داده است، اذعان کرد: رسالت منشور ملل متحد، عدم تبعیض است. اتفاقی که اخیرا در آمریکا رخ داد می‌تواند در دستور کار مجمع عمومی و شورای حقوق بشر قرار گیرد و قطعنامه‌های سیاسی محکمی برای این موضوع صادر کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قتل حقوق بین الملل حقوق بشر تبعیض نژادی بین الملل حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۴۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 تداوم تجمعات حامی غزه برغم سرکوب پلیس؛ تظاهرات در دانشگاههای جورج واشنگتن و کالیفرنیا

 

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، در دانشگاه جورج تاون در واشنگتن دی سی، جمعیتی از معترضان طرفدار فلسطین مقابل ساختمان اصلی اداری دانشگاه تجمع کردند.

در حالی که برخی از برگزارکنندگان این مراسم سخنرانی می کردند و شعارهای «فلسطین آزاد» و «از رودخانه تا دریا» را سر می دادند، جمعیت به اظهارات آنها گوش کردند. جمعیت سپس به سمت اردوگاه در دانشگاه جورج واشنگتن راهپیمایی کردند که توسط چندین استاد که لباس های جشن فارغ التحصیلی پوشیده بودند ،رهبری می شد.

در محوطه دانشگاه ده ها چادر بخشی از این فضا را پر کرده بودند. تظاهرکنندگان با در دست داشتن پلاکاردهایی که روی آن نوشته شده بود «مقاومت زمانی که مردم اشغال شده اند موجه است»، «تهاجم را متوقف کنید» و «هم اکنون آتش بس» شعار دادند «فقط یک راه حل وجود دارد، انقلاب انتفاضه، انتفاضه انتفاضه، زنده باد انتفاضه!»

دانشگاه کالیفرنیای امریکا نیز روز پنجشنبه در بیانیه ای اعلام کرد که یک «تظاهرات از طریق تحصن» در دانشگاه کالیفرنیا واقع در لس‌آنجلس، شکل گرفته است.

در بیانیه این دانشگاه آمده است: دسترسی به رویس هال و کتابخانه پاول محدود شده است، اما برنامه ها به طور معمول ادامه خواهد داشت و "کلاس ها طبق برنامه ریزی برگزار می شود. ما فعالانه این وضعیت را زیر نظر داریم تا از یک محیط امن و صلح‌آمیز در محوطه دانشگاه حمایت کنیم که به حق جامعه ما برای بیان آزاد احترام می‌گذارد و در عین حال اختلال در مأموریت آموزشی و یادگیری ما را به حداقل می‌رساند."

این تحصن پس از آن صورت می گیرد که پلیس نزدیک به ۱۰۰ معترض را در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در نزدیکی این دانشگاه دستگیر کرد.

دانشجویان برای عدالت در فلسطین در دانشگاه کالیفرنیا با انتشار پیامی در رسانه های اجتماعی از دیگران دعوت کردند تا به این گروه ملحق شوند و گفتند: "ما تا زمانی که خواسته هایمان برآورده شود اینجا می مانیم. اینجا بیایید»

در این پیام آمده است: "ما در همبستگی با فلسطین اردو می زنیم. ما نمی خواهیم در این کارزار نسل کشی شریک باشیم."

 

استفاده از خشونت و ابزارهای پلیسی برای مقابله و سرکوب تجمعات و اعتراضات آرام و روز افزون دانشجویان و جوانان آمریکایی و ورود پلیس به محیط دانشگاهی، مخالف ادعاهای آن کشور در باره اصل آزادی بیان و آزادی تجمعات بوده و محیط و مراکز علمی را امنیتی می سازد.

اینگونه سرکوبهای خشونت آمیز در امتداد سیاست حمایت علنی از کشتارها و جنایات جنگی اسرائیل به شمار می رود و موجب تشویق آن رژیم به ادامه تنش آفرینی، جنگ افروزی و نسل کشی خواهد شد.

این تجمعات اعتراضی همچنین نشانه خشم و نگرانی فزاینده وجدان‌های بیدار در آمریکا، از جمله جامعه مسلمانان آن کشور، و نیز نگرانی های روزافزون جامعه جهانی نسبت به استمرار و تقویت حمایت مالی، سیاسی و تسلیحاتی و گسترده دولت و کنگره آمریکا از جنایات جنگی و نسل کشی در فلسطین و نادیده گرفتن حقوق بشر و بین الملل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کره‌شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشری در جهان را در آمریکا داریم
  • عفو بین‌الملل: دانشگاه‌های آمریکا باید از سرکوب اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین دست بردارند
  • غریب‌آبادی: آمریکا صلاحیت ورود به عرصه حقوق بشر را ندارد
  •  تداوم تجمعات حامی غزه برغم سرکوب پلیس؛ تظاهرات در دانشگاههای جورج واشنگتن و کالیفرنیا
  • پاکستان رویکرد حقوق بشری مغرضانه آمریکا را زیر سوال برد
  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد
  • تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا
  • آمریکا بر جنایت های اسرائیل در غزه سرپوش می گذارد
  • آمریکا بر جنایت های اسرائیل در غزه سرپوش می گذارد