Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم بیدخام روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شهرستان آوج جزو ۳۱ شهرستان محروم و کمتر توسعه یافته در کشور است که برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی در آن اعتبارات و برنامه ویژه‌ای تدوین شده است.

وی به ۶ محور مهم در برنامه‌های اجتماعی برای مقابله با آسیب‌های شهرستان آوج اشاره کرد و گفت: کنترل و کاهش اعتیاد ، کنترل و کاهش طلاق ، کاهش مفاسد اخلاقی ، زنان سرپرست خانوار ، ساماندهی کودکان کار ، نشاط اجتماعی و کنترل خشم و خشونت از مهم‌ترین محورها در این برنامه‌های اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیدخام در خصوص برنامه‌های حوزه اعتیاد نیز اظهار داشت: دوره‌های آموزشی پیشگیری از اعتیاد ، آموزش مهارت‌های ارتباطات اجتماعی سالم دانش آموزان دختر و پسر با هدف کاهش اعتیاد ، مقابله با اعتیاد در خانواده‌ها ، مهارت اموزش شغلی برای افراد آسیب دیده اجتماعی ، آموزش‌ روش‌های مقابله با افسردگی و رفتارهای پرخطر ، مهارت فرزندپروری ، توانمندسازی معتادان در حال ترک اعتیاد و روش‌های مداخله‌ای و مشاوره‌ای از مهم‌ترین برنامه‌ها در حوزه اعتیاد است.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری قزوین در خصوص بسته کاهش طلاق نیز تشریح کرد: آموزش مهارت‌های زندگی به زوجین، آموزش مهارت‌های زندگی به فرزندان طلاق و مهارت آموزی در رابطه با روش‌ رفع تعارضات همسرداری از موضوعات جدیدی است که در این برنامه به جامعه هدف آموزش داده می‌شود.

بیدخام بیان داشت: بسترسازی و تسهیل اشتغال برای گروه‌های آسیب پذیر، آموزش مشاغل خانگی، برگزاری نمایشگاه و کارگروه آموزشی در خصوص توانمندسازی زنان و مهارت‌های زندگی به زنان سرپرست خانوار در مواجهه با کمبودهای عاطفی از دیگر مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین خاطرنشان کرد: به طور حتم بدون کمک گرفتن از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد نمی‌توان مشکلات اجتماعی را کاهش داد که یکی از اولویت‌ها در این شهرستان تقویت تشکل‌ها و سمن‌های حوزه فرهنگی و اجتماعی است.

برچسب‌ها طلاق کودکان کار اعتیاد آسیب ها زن سرپرست خانواده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طلاق کودکان کار اعتیاد آسیب ها زن سرپرست خانواده طلاق کودکان کار اعتیاد آسیب ها زن سرپرست خانواده برنامه ها آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۷۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است

مهدی نوید ادهم   در گردهمایی مدیران و رؤسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق سیستان و بلوچستان، این استان را استانی با موقعیت استثنایی در نظام حکمرانی کشور عنوان کرد و گفت: این استان دارای فرصت‌ها و تهدیدهای متعددی است.

وی مهمترین فرصت‌های سیستان و بلوچستان را نیروی انسانی، منابع و تاریخ پر افتخار این استان بیان کرد و افزود: تهدید عدم توسعه یافتگی استان و رنج مضاعف مردم در این مقوله را نیز نباید فراموش کرد.

رئیس کمیسیون مدرسه یاری جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ادامه داد: آموزش و پرورش نقاط آسیب پذیری دارد که یکی از مصادیق آن در سیستان و بلوچستان فاصله معنادار شاخص‌های مختلف آموزشی و تربیتی با میانگین کشوری است.

وی بیان کرد: این کمیسیون با هدف کمک به شاخص‌های آموزشی و تربیتی و فضاها، کارگروه خاص سیستان و بلوچستان را تشکیل داده و به دنبال بهره‌گیری از ایده‌ها، اندیشه‌ها، افکار و برنامه‌های همه صاحب نظران در مسیر توانمندسازی نیروی انسانی و کمک به مدارس این استان خواهد بود.

نوید ادهم خاطرنشان کرد: یکی از بدیهیات در مسیر تحقق اهداف مدرسه یاری، لزوم هماهنگی و برنامه‌ریزی برای ورود خیرین و گروه‌های جهادی در مناطق و شهرستان‌ها با هدف رعایت عدالت در این مقوله خواهد بود.

وی گفت: موضوع مهم و مورد انتظار خیرین در هر منطقه و شهرستانی، مشارکت، همراهی و پای کار بودن مردم در کنار آنان خواهد بود تا مقوله حضور خیرین عزیز اثربخش‌تر از گذشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • همایش کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در هفشجان
  • کاهش آسیب های اجتماعی با حضور در یادواره شهدا
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی