Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@03:56:54 GMT

آمار قربانیان کرونا در جهان

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۲۷۱۲۲

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد. ناطقان:  تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید، عامل بیماری کووید-۱۹ به ۳۷۱ هزار و ۷ نفر رسیده و تاکنون ابتلای شش میلیون و ۱۶۰ هزار و ۴۵۸ نفر نیز به این بیماری تأیید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون دو میلیون و ۷۳۸ هزار و ۳۰۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

از میان سه میلیون و ۵۱ هزار و هفت مورد ابتلای فعال در سراسر جهان دو میلیون و ۹۹۷ هزار و ۴۹۲ مورد معادل ۹۸ درصد از کل موارد وضعیت خفیف داشته و تنها ۵۳ هزار و ۵۱۵ مورد معادل دو درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از سه میلیون و ۱۰۹ هزار و ۲۹۲ پرنده مختومه بیماران مبتلا به کرونا دو میلیون و ۷۳۸ هزار و ۲۸۶ نفر معادل ۸۸ درصد از موارد بهبود یافته و فقط ۳۷۱ هزار و ۷ نفر معادل ۱۲ درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

تاکنون در چندین کشور درگیر با کروناویروس محدودیت‌های اعمال شده برای کنترل شیوع این عفونت برداشته شده و علاوه بر بازگشایی کسب و کارها، امکان سفر و تردد برای افراد فراهم شده است.

آمریکا همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است. طبق آخرین آمار شمار قربانیان این کشور از ۱۰۵ هزار نفر عبور کرده است.

از سوی دیگر برزیل و روسیه به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده است.

بنابرگزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنابر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

۱. ایالات متحده یک میلیون و ۸۱۶ هزار و ۸۲۰ مبتلا، ۱۰۵ هزار و ۵۵۷ قربانی

۲.  برزیل ۴۹۹ هزار و ۹۶۶ مبتلا، ۲۸ هزار و ۸۴۹ قربانی

۳.  روسیه ۳۹۶ هزار و ۵۷۵ مبتلا، ۴۵۵۵ قربانی

۴. اسپانیا ۲۸۶ هزار و ۳۰۸ مبتلا، ۲۷ هزار و ۱۲۵ قربانی

۵. انگلیس ۲۷۲ هزار و ۸۲۶ مبتلا، ۳۸ هزار و ۳۷۶ قربانی

۶. ایتالیا ۲۳۲ هزار و ۶۶۴ مبتلا، ۳۳ هزار و ۳۴۰ قربانی

۷. فرانسه ۱۸۸ هزار و ۶۲۵ مبتلا، ۲۸ هزار و ۷۷۱ قربانی

۸. آلمان ۱۸۳ هزار و ۲۹۴ مبتلا، ۸۶۰۰ قربانی

۹. هند ۱۸۲ هزار و ۱۴۳ مبتلا، ۵۱۸۵ قربانی

۱۰. ترکیه ۱۶۳ هزار و ۱۰۳ مبتلا، ۴۵۱۵ قربانی

پس از آن کشورهای پرو با ۱۵۵ هزار و ۶۷۱ مبتلا، ایران با ۱۴۸ هزار و ۹۵۰ مبتلا، شیلی با ۹۴ هزار و ۵۸۵ مبتلا، کانادا با ۹۰ هزار و ۱۹۰ مبتلا، مکزیک با ۸۷ هزار و ۵۱۲ مبتلا، عربستان سعودی با ۸۳ هزار و ۳۸۴، چین با ۸۳ هزار و یک مبتلا، پاکستان با ۶۹ هزار و ۴۹۶ مبتلا، بلژیک با ۵۸ هزار و ۱۸۶ مبتلا و قطر با ۵۵ هزار و ۲۶۲ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

همچنین کشورهای هلند، بنگلادش، بلاروس، اکوادور، سوئد، سنگاپور، امارات متحده عربی، پرتغال، آفریقای جنوبی، سوئیس، کلمبیا، کویت، اندونزی، ایرلند، لهستان، مصر و اوکراین بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.
منبع: ایسنا برچسب ها: امار ، کرونا ، جهان ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: امار کرونا جهان ناطقان کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۷۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ متخصص بیماری‌های داخلی و مدیر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در استان همدان ۲۶۹ بیمار مبتلا به هموفیلی داریم که ۱۹۴ نفر از آنها نیازمند دریافت دارو به صورت مستمر هستند.

طوس کیانی افزود: این بیماری نوعی اختلال در خونریزی به طور وراثتی است و بیشتر با علائم کاهش انعقاد خون و کبودی‌های بدن پس از ضربه مشخص می‌شود.

به گفته این متخصص داخلی، هموفیلی با خونریزی مفصلی و تغییر شکل مفاصل و گاهی گوارشی و مغزی همراه می‌شود.

دکتر کیانی افزود: راه درمان این بیماری دریافت فاکتور‌های خونی به ویژه فاکتور‌های ۸ و ۹ است که از فراوده‌های خونی در کشور ما هم تهیه می‌شود و با تزریق به بیمار منتقل می‌شود، تا آنزیم‌های خون مبتلا به هموفیلی مشابه افراد سالم شود.

دیگر خبرها

  • آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • جنگ غزه / آمار قربانیان به ۳۴۵۹۶ هزار نفر افزایش یافت
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا