Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آسوشیتدپرس روز یکشنبه بدون ذکر نام هیچ شهری گزارش داد: نیرو‌های پلیس از زمان آغاز ناآرامی اکنون نزدیک به یکهزار و ۴۰۰ نفر را در ۱۷ شهر آمریکا بازداشت کردند.

به گزارش ایرنا، همچنین رسانه‌های آمریکایی از حضور گسترده نیرو‌های گارد ملی در برخی شهر‌ها از در شهر مینیاپولیس خبر می‌دهند. تعداد نیرو‌های مسلح و گارد ملی در این شهر آشوب زده که قتل شهروند سیاهپوست در آن رخ داد، به بیش از ۱۱ هزار نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درهمین حال شبکه تلویزیونی سی ان ان نیز با پخش تصاویری از شهر لس آنجلس نشان داد که شماری از فروشگاه‌ها و امکان عمومی طعمه حریق شده و نیرو‌های آتش نشان تلاش در خاموش کردن آن دارند.

این رسانه تصویری آمریکایی همچنین تصاویر زنده‌ای از آتش سوزی در شهر فلادلفیا آمریکا را پخش کرد.

سی ان ان پوشش خبری از شهر‌های واشنگتن دی. سی، نیویورک، لس آنجلس، میامی، لیک سالت، کلمبوس ایالت اوهایو و میامی را به تصویر کشید.

معترضان آمریکایی علاوه بر این که از کشته شدن شهروند سیاهپوست عصبانی هستند، خونشان از رفتار‌های دوگانه، نژادپرستانه و ضدبشری دولتمردان خود به جوش آمده و کشته شدن جورج سیاهپوست جرقه‌ای بود تا مردم خشمگین و ناراضی آمریکا بار دیگر عقده گشایی کننده و خشم خود را نسبت به رویکرد‌های نژادپرستانه و غیرانسانی مقامات کاخ سفید بروز دهند. به خاطر همین در اعتراض ها، اقدام به آتش زدن پرچم آمریکا، خودرو‌ها و حمله به برخی اماکن عمومی و آتش زدن آن‌ها کردند.

حضور نیرو‌های پلیس در خیابان‌های واشنگتن

این رسانه تصویری آمریکایی همچنین گزارش داد: صد‌ها نیروی پلیس در خیابان‌های واشنگتن برای متفرق ساختن معترضان حضور داشتند.

روز گذشته تجمع شماری از معترضان در برابر کاخ سفید موجب شد تا گارد ویژه برای متفرق ساختن آنان اقدام به پرتاب گاز اشک آور و شلیک گلوله‌های مشقی کند.

سکوت ترامپ

این شبکه تلویزیونی آمریکایی همچنین گزارش داد: درحالی که سراسر آمریکا در پی آنچه در شهر مینیاپولیس رخداد با آشوب مواجه است، دراین میان دونالد ترامپ سکوت اختیار کرده است.

سی ان ان افزود: آتش، گاز اشک آور و شلیک گلوله مشقی این وضعیت آمریکا است.

پرواز بالگرد‌های پنتاگون بر فراز شهر‌های آمریکا

بنابراین گزارش وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون با توجه به ادامه و افزایش نا آرامی‌ها در شهر‌های آمریکا در وضعیت هشدار به سر می‌برد و برخی از واحد‌های نظامی در حالت آماده باش قرار گرفتند، بالگرد‌های نظامی آمریکایی نیز روز شنبه (روز گذشته) بر فراز آسمان شهر مینیاپولس، محلی که ناآرامی‌ها از آنجا به سایر نقاط آمریکا سرایت کرد، دیده شده است.

لشگرکشی ۱۷۰۰ سرباز به مینه‌سوتا

در همین حال ژنرال «جان جنسن - John Jensen» فرمانده گارد ملی ایالت مینه‌سوتا نیز در این نشست خبری گفت: با اختیاراتی که از فرماندار ایالت مینه‌سوتا گرفته شد، در شروع کار، اعزام یک‌هزار سرباز به این ایالت برای کنترل اوضاع درخواست شد.

جنسن افزود: با اعزام این تعداد از سربازان، شمار نیرو‌های حاضر در این ایالت به یک‌هزار و ۷۰۰ نفر می‌رسد که در تاریخ این ایالت بی‌سابقه است.

«جورج فلوید» شهروند سیاهپوست آمریکایی ششم خردادماه در شهر مینیاپولیس ایالت مینه‌سوتا به دست یک افسر سفیدپوست به نام «درک شووین» کشته شد.

این افسر پلیس که اقدام وی منجر به قتل این شهروند سیاهپوست شد در نهم خردادماه اندک زمانی پس از بازداشت با وثیقه ۵۰۰هزار دلاری آزاد شد وی از سوی دادستان ناحیه «هنپین» (Hennepin) مینه سوتا، وی را به قتل «درجه سه» متهم کرد.
در روز‌های گذشته شهر‌های زیادی در آمریکا شاهد برگزاری تظاهرات علیه قتل این شهروند بوده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: اعتراضات آمریکا مرگ جوان سیاه پوست شهروند سیاهپوست مینه سوتا شهر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۹۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غلیان جنبش ضداسراییل در دانشگاه های آمریکا

رییس دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک آمریکا شب گذشته به صدها دانشجوی معترض حامی فلسطین این دانشگاه که چند روزی است در اعتراض به نسکل کشی و جنایات اسراییل در غزه در محوطه دانشگاه اردوگاه کرده و تحصن کرده اند، هشدار داد که اردوگاه تحصن خود را برچینند.

به گزارش عصرایران به نقل از وبگاه آمریکایی" آکسیوس"، "مینوش شفیق" رئیس دانشگاه کلمبیا، روز سه شنبه اعلام کرد که به معترضان طرفدار فلسطین مهلت داده است تا هرچه زودتر اردوگاه اعتراضی خود را برچینند و وضعیت دانشگاه را به حالت عادی بازگردانند.

شفیق در پیامی که روز سه شنبه در وب سایت دانشگاه کلمبیا منتشر شد، گفت که اگر دانشجویان تا نیمه شب (دیشب) منطقه را ترک نکنند، این دانشگاه "گزینه های جایگزین" را در نظر خواهد گرفت. 

دانشگاه کلمبیا از زمان تشدید اعتراضات ضداسراییلی و برپایی اردوگاه تحصن دانشجویان حامی فلسطین در محوطه اش، از دانشجویان خود خواسته در خانه بمانند و کلاس های درس خود را مجازی کرده است. این اقدام از بیم پیوستن دیگر دانشجویان به معترضان صورت گرفته است.

معترضان دانشجویی کلمبیا این روزها الهام بخش اردوگاه‌ها و تظاهرات‌های دیگر علیه جنگ غزه در دانشگاه‌های سراسر ایالات متحده تبدیل شده اند و کالج‌های آمریکایی را به کانون اعتراضات طرفداران فلسطین تبدیل کرده اند.

دستگیری و تعلیق دهها دانشجو و برخی اساتید حامی فلسطین با فشار لابی حامی اسراییل، جرقه اعتراضات گسترده اخیر را زده است؛ به نحوی که کلاس های درس این دانشگاه مجازی شده و بسیاری از دانشجویان و اساتید این دانشگاه در اعتراض به فشارهای اعمال شده بر روی دانشجویان حامی فلسطین و تعلیق و دستگیری برخی اساتید و دانشجویان دست به تحصن زده اند.

پلیس نیویورک پنجشنبه هفته گذشته بیش از 130 دانشجوی معترض کلمبیا را در جریان اعتراضات دستگیر کرد و تلاش کرد اردوگاه دانشجویان معترض و متحصن را برچیند.

شفیق در پیام روز سه شنبه خود گفت که مدیران دانشگاه کلمبیا در حال مذاکره با سازمان دهندگان دانشجویی اعتراضات برای برچیدن اردوگاه هستند.

شفیق گفت: " اگر توافق تا نیمه شب سه شنبه به دست نیاید، ما باید گزینه های جایگزین را برای پاکسازی چمن غربی و بازگرداندن آرامش به محوطه دانشگاه در نظر بگیریم تا دانشجویان بتوانند ترم را تکمیل کنند و فارغ التحصیل شوند."

سخنگوی دانشگاه کلمبیا از ارائه اظهارنظر در مورد مراحل بعدی دانشگاه در صورت عدم جمع آوری اردوگاه اعتراضی دانشجویان، خودداری کرد.
دانشجویان معترض طی روزهای گذشته با برپایی اردوگاه علیه نسل کشی اسراییل در غزه بارها تظاهرات کرده اند.

از جمله شعارهای سرداده شده در جریان این اعتراضات از جمله "ما حماس هستیم" و "مرگ بر اسراییل" و "مرگ بر نتانیاهو" به نظر برخی از حامیان اسراییل در آمریکا به عنوان نمودهایی از "یهودستیزی" تعبیر و تفسیر می شود در حالی که غالب منتقدین می گویند در جریان اعتراضات ضداسراییلی حتی بسیاری از یهودیان نیز حضور دارند و زدن انگ یهودستیزی به خاطر اعمال فشار برای سرکوب اعتراضات دانشجویی است که از سویی علیه سیاست های تجاوزکارانه رژیم اسراییل در کشتار بی رحمانه مردم غزه است و از سوی دیگر در اعتراض به سیاست های دولت آمریکا در حمایت بی قید و شرط از رژیم اسراییل در جنگ غزه است.

در یکی از آخرین نمونه ها از حمایت بی قید و شرط دولت واشنگتن از رژیم تل آویو، کنگره آمریکا لایحه پیشنهادی کمک 26 میلیارد دلاری آمریکا به اسراییل را به تصویب رسانده است.

علاوه بر دانشگاه کلمبیا، پلیس نیویورک از دوشنبه شب اقدام به دستگیری دهها دانشجوی معترض در دیگر دانشگاه های آمریکا از جمله دانشگاه نیویورک و ییل کرده است.

دانشگاه هاروارد نیز از بیم پیوستن دیگر اقشار به معترضان دانشجویی، ورود عموم را به محوطه خود ممنوع کرده است.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نتایج نظرسنجی دانشگاه هاروارد: 51 درصد جوانان آمریکا خواهان محو اسراییل است فشار کنگره برای عزل روسای 3 دانشگاه آمریکا به خاطر اعتراضات ضداسراییلی دانشجویان

دیگر خبرها

  • بازداشت ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی
  • بازداشت بیش از ۱۰۰حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • بازداشت یک استاد دانشگاه دیگر در آمریکا در پی حمایت از غزه
  • بازداشت بیش از ۱۰۰ دانشجوی معترض در آمریکا؛ آزادی بیان به سبک غربی
  • اعتراضات دانشجویان آمریکایی با سرکوب همراه بود
  • ناقوس مرگ حضور نظامی آمریکا در ساحل
  • غلیان جنبش ضداسراییل در دانشگاه های آمریکا
  • سخنگوی وزارت خارجه: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسرائیل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • دامی که آمریکا برای عراق پهن کرد