Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب رئیسی  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیکشهر در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: طی ده روز گذشته تاکنون چندین دسته از ملخ صحرایی نابالغ در مناطق مختلف شهرستان ریزش نموده که آخرین ریزش نیز ساعاتی قبل در منطقه حاشیه شهر و باغات شهر نیکشهر بوده است .

حبیب رئیسی افزود چهاراکیپ از همکاران جهادکشاورزی شهرستان بطور شبانه روزی در سطح شهرستان با همکاری چندین اکیپ از کشاورزان در حال مبارزه شیمیایی با این آفت خطرناک هستند و فقط ظرف همین سه روز که هجوم و ریزش ملخ بیشتر شده در سطح ۷۰۰هکتار مبارزه شیمیایی با این ملخ های نابالغ صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تأکید کرد ملخ های نابالغ بصورت پروازی حرکت میکنند و امکان آسیب جدی به مزارع و باغات از سوی ملخ نابالغ وجود دارد.

رئیسی از کشاورزان منطقه خواست جابجایی این دستجات ملخ را هرلحظه رصد تا در کوتاه ترین زمان ممکن نسبت به سمپاشی مناطق آلوده اقدام گردد.

مدیر جهاد کشاورزی نیکشهر تصریح کرد از اوایل سال جاری تاکنون ۲۶هزارو ۵۳۰ هکتار از اراضی شهرستان علیه ملخ صحرایی مهاجر مبارزه سمپاشی انجام گرديده که ۱۸هزار و ۹۸۰هکتار علیه پوره ملخ و ۷هزارو ۵۵۰هکتار علیه ملخ صحرایی بالدار بوده است.

انتهای پیام/.ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سم پاشی ملخ صحرایی کشاورزان سیستان ملخ صحرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۵۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به تداوم بارندگی در استان هشدار داد: دامداران، کشاورزان و مزرعه داران ماهی در این بارش ها خسارت هایی را متحمل می شوند که با بیمه کردن بخشی از این خسارت ها جبران می شود. علیرضا نیکروز تاکید کرد: تکرار سامانه بارشی تا پایان سال دور از انتظار نیست و ضرورت داد عشایر، کشاورزان اعم از باغداران، صیفی جات و حتی شیلات استان بیمه محصول خود را جدی بگیرند تا بخشی از خسارت ها با بیمه جبران شود. وی با اشاره به خسارت های سامانه بارشی سه روز گذشته گفت: علاوه بر خسارت های محصولات کشاورزی در شهرستان گچساران و باشت برخی راه های روستایی شهرستان کهگیلویه مسدود شده است که همکاران راهداری در حال بازگشایی آنها هستند. نیکروز با اشاره به ریزش جاده پاتاوه- دهدشت حد فاصل "قلعه دختر" و "قلعه گل" (همجوار روستای "دشت قاضی") ادامه داد: بلافاصله پس از ریزش، این جاده ملی بازگشایی شد و هم اکنون مشکلی برای تردد وجود ندارد. مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به دیگر خسارت های بارندگی در استان گفت: راه های عشایری و برخی از عشایر ما دچار آبگرفتگی شدند که امدادگران هلال احمر استان کمک های لازم را انجام دادند.

دیگر خبرها

  • اسکان اضطراری ۲۰ خانوار در معرض خطر در روستای دماب
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • بازگشایی جاده ارتباطی روستای گو بخش مرکزی نیکشهر
  • مبارزه علیه سن مادر در ۱۸ هزار هکتار از مزارع رزن
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در فلارد
  • مسدود شدن جاده گردنه تنگ توکلی به سمت کنگان بوشهر
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد
  • کشف ۲۵ تن شکر قاچاق در مراغه