Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، اسارت‌آپ اتومبیل‌های خودران نورو دیروز اعلام کرد که سعی دارد نسخه‌های دارویی کاربران بعضی شهرهای تگزاس را با استفاده از فناوری خود به دست آن‌ها برساند. این امر می‌تواند نقطه عطفی برای آن دسته از افراد باشد که با شیوع ویروس کرونا بیش از دیگران آسیب‌پذیر شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اطلاعات تکمیلی از تصمیمات اخیر استارت‌آپ اتومبیل‌های خودران نورو

بر اساس بیانیه شرکت نورو، این مجموعه با CVS قرارداد جدیدی را امضاء کرده تا نسخه‌های دارویی شهروندان را به دست آن‌ها برساند. شرکت CVS بزرگ‌ترین زنجیره داروخانه آمریکا را در دست خود دارد. طبق اطلاعات منتشر شده کاربران از ماه آینده قادر خواهند بود هنگام ثبت سفارش از سایت و یا برنامه CVS طریقه ارسال آن را نیز انتخاب کنند که شامل ارسال توسط اتومبیل‌های خودران خواهد شد. با انتخاب این گزینه، شرکت نورو یکی از اتومبیل‌هایش را به نزدیک‌ترین داروخانه نسبت به محل سفارش دارو ارسال می‌کند تا نسخه حاضر شده را دریافت و به دست مشتری برساند.

همچنین گفته شده این قابلیت در ابتدای شروع به کار شامل اتومبیل‌های تمام خودران نخواهد بود. بر اساس اظهارات نورو، شرکت در ابتدا نمونه‌های ارتقا یافته اتومبیل Pirus تویوتا را به همراه یک راننده امنیتی ارسال می‌کند و پس از گذراندن آزمون و خطاهای لازم فناوری را به سمت استفاده از اتومبیل‌های تمام خودران سوق خواهند داد. در این سرویس برخلاف نمونه‌های عادی که محصولات را به راحتی در اختیار خریداران می‌گذارند، کاربران برای دریافت بسته‌ها باید کارت شناسایی خود را به نمایش دربیاورند.

شرکت نورو سعی دارد ابتدا با استفاده از خودروهای شناخته شده مانند Pirus کاربران را با فناوری خود آشنا سازد و اعتمادشان را جلب کند. این مجموعه با اقدامات اخیر خود می‌خواهد اهمیت رعایت فاصله اجتماعی را به شهروندان یادآوری کند و با استفاده از این امر در حال رشد و توسعه فناوری خود نیز هست. گفتنی است این شرکت اوایل امسال توانست مجوز تردد اتومبیل‌های خودران R2 را دریافت کند و در کنار گوگل به یکی از تنها شرکت‌هایی تبدیل شود که توانسته‌اند چنین پیشرفتی را از خود نشان دهند.

بیشتر بخوانید: حدود ۳۶ درصد کل تاکسی‌های اینترنتی از مسیریاب نشان استفاده می‌کنند ؛ نسخه رایگان سیستم عامل iOS مسیریاب نشان به زودی عرضه می‌شود

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتومبیل لوکس خودروی برقی فناوری نوین اتومبیل های خودران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۷۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاوشگر سایکی ناسا با لیزر داده فرستاد!

سیستم ارتباطی لیزری ناسا که به همراه کاوشگر سایکی به سمت سیارک فلزی در کمربند سیارکی بین مریخ و مشتری پرتاب شده بود، برای نخستین بار با موفقیت داده ارسال کرد. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، سیستم ارتباطی لیزری ناسا که به همراه کاوشگر سایکی به سمت سیارک فلزی در کمربند سیارکی بین مریخ و مشتری پرتاب شده بود، برای نخستین بار با موفقیت داده ارسال کرد. این سیستم به نام "ارتباطات نوری فضای عمیق" یا DSOC شناخته می‌شود و در 14 نوامبر از فاصله 226 میلیون کیلومتری (140 میلیون مایل) داده‌هایی را به رصدخانه پالومار موسسه فناوری کالیفرنیا در سن دیگو، کالیفرنیا ارسال کرد.

این انتقال "اولین نور" برای DSOC محسوب می‌شود و گامی مهم در جهت توسعه فناوری جدیدی است که می‌تواند روزی انقلابی در نحوه ارسال داده‌ها از فضا ایجاد کند. ارتباطات رادیویی که در حال حاضر روش معمول ارسال داده از فضاپیماها است، با افزایش فاصله، به طور قابل توجهی کندتر می‌شود. DSOC با استفاده از لیزر به جای امواج رادیویی، می‌تواند داده‌ها را با سرعت بسیار سریع‌تر و با پهنای باند بیشتر ارسال کند.

ماموریت آرتمیس 3 ناسا برای پرورش گیاه روی کره ماه

این فناوری نه تنها برای مأموریت‌های عمیق فضایی مانند سایکی، که در آن کاوشگر باید داده‌های زیادی را از راه دور ارسال کند، مفید خواهد بود، بلکه می‌تواند برای مأموریت‌های آینده به ماه و مریخ نیز استفاده شود.

DSOC در حال حاضر در حال ارسال داده‌های آزمایشی است اما در نهایت برای ارسال تصاویر و سایر داده‌های علمی از سیارک سایکی استفاده خواهد شد.

سایکی قرار است در سال 2026 به سیارک سایکی برسد. این سیارک تصور می‌شود که هسته فلزی یک سیاره اولیه باشد که میلیاردها سال پیش در اثر برخورد از بین رفته است. مطالعه سایکی می‌تواند به دانشمندان در درک بهتر شکل‌گیری منظومه شمسی ما کمک کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاوشگر سایکی ناسا با لیزر داده فرستاد!
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • MEC چیست و از کی در ایران است؟
  • بروزرسانی بزرگ واتس آپ در راه است
  • بروزرسانی بزرگ واتس‌آپ در راه است
  • بروزرسانی های اساسی واتساپ در راه است
  • نوآوری‌های ادامه‌دار با کمک هوش مصنوعی / ساخت دوربین و سمعک پردازشگر صدا و تصویر
  • وضعیت خودروهای لوکس در نمایندگی های اتومبیل دبی بعد از فروکش کردن سیل بی سابقه (عکس)
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه