Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز، افزایش نمونه برداری‌های سرپایی، بیماریابی و در عین حال عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی برخی افراد و مشاغل را علت افزایش موارد مثبت بیماری در آذربایجان شرقی عنوان کرد.

عباسعلی درستی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب اظهار کرد: پس از شیراز، تبریز بیش‌ترین تعداد نمونه برداری‌ها را به خود اختصاص داده است و روزانه ۱۰۰۰ مورد نمونه برداری در استان انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ۷۰ الی ۸۰ درصد افراد مبتلا به کرونا بدون علامت یا کم علامت هستند، نمونه برداری از این افراد باعث افزایش تعداد موارد مثبت در استانمان می‌شود و وزارت بهداشت نیز بر اساس همین آمار اعلام کرد که آذربایجان شرقی در مرز هشدار قرار دارد.

وی ادامه داد: از نظر تعداد بستری‌های کرونا، فوتی‌ها و بیماران بدحال، بیماری کاملا در شرایط کنترل شده قرار دارد و جای نگرانی نیست.

درستی اظهار کرد: افزایش موارد مثبت در استانمان به دلیل بالا بودن ظرفیت آزمایشگاهی بوده و از بیش از ۹۰ درصد موارد سرپایی نمونه برداری شده و نتیجه تعدادی از آنان مثبت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برخی از افراد واقعا پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکرده‌ و بازگشایی مشاغل را دلیلی بر تمام شدن کرونا تلقی می‌کنند.

وی اضافه کرد: با توجه به طولانی بودن شیوع کرونا در کشور ما نیز مانند دیگر نقاط دنیا تصمیم بر بازگشایی مشاغل به شرط رعایت پروتکل‌های بهداشتی گرفته شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز، عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استفاده نکردن از لوازم حفاظت فردی و عدم رعایت فاصله اجتماعی را از علل افزایش موارد مثبت در آذربایجان‌شرقی عنوان کرد.

وی با اشاره به بررسی‌های مکرر کارشناسان مرکز بهداشت استان از مشاغل و اصناف مختلف خاطرنشان کرد: نگرانی‌هایمان در خصوص عدم استفاده از لوازم حفاظتی در بازار تبریز و یا دیگر اماکن را به استانداری و فرمانداری و مدیرانی که اختیارات قانونی دارند، اعلام می‌کنیم.

وی گفت: همچنین در برنامه‌های تلویزیونی مختلف و مصاحبه‌ها نیز به طور مکرر بر ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی تاکید کرده و نگرانی‌هایمان را گوشزد می‌کنیم، اما نمی‌توانیم مردم را به زور وادار به رعایت کنیم.

وی تاکید کرد: مدیران مربوطه که اختیارات قانونی دارند، می‌توانند راهکارهای تنبیهی و مجازاتی لازم  را در این خصوص تعیین کنند، هر چند سیستم قضایی کشور این اجازه را به بهداشت و درمان داده است تا در صورت نیاز از راهکارهای قانونی استفاده کند.

درستی اظهار کرد: مجموعه مدیریتی استان هنوز به این نتیجه نرسیده‌اند که اگر کسی به عنوان مثال در بازار تبریز بدون رعایت پروتکل‌های بهداشتی وارد شد، از ورود او جلوگیری کنند.

وی در ادامه با اشاره به آخرین تصمیمات در خصوص بازگشایی اماکنی که فعالیتشان ممنوع است، گفت: برگزاری مراسمات عروسی و عزاداری و کفن و دفن و فعالیت تالارهای عروسی و مهد کودک‌ها و قلیان سراها همچنان ممنوع است.

وی اضافه کرد: به غیر از برگزاری مراسمات عروسی و دفن و کفن که مغایر با شرایط بیماری بوده، پروتکل‌های بهداشتی مربوط به سایر صنوف به اصناف و اتحادیه‌ها ابلاغ شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز خاطرنشان کرد: نظارت بر تعداد زیادی از صنوف، ادارات و کارخانجات غیرممکن بوده و بازاریان و اصناف، مدیران اداره‌ها و کاخانه‌ها نیز باید با بهداشت همکاری کنند.

وی متذکر شد: نقش همکاری مردم نیز در کنترل بیماری غیر قابل انکار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تبریز کروناویروس کووید 19 طرح فاصله گذاری اجتماعی ماسك دستکش رعایت پروتکل های بهداشتی افزایش موارد مثبت رعایت پروتکل ها آذربایجان شرقی نمونه برداری عدم رعایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۷۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان

 علیزاده گفت: در سفر اول رئیس جمهور به آذربایجان شرقی مقرر شده بود ۳۰۰ میلیارد تومان از طرف سرمایه گذار طرح در اختیار اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی قرار گیرد تا خرابی‌های آزادراه  تبریز – زنجان برطرف شود.

وی افزود: در جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های استان هم که روز جمعه با حضور وزیر راه شهرسازی برگزار شد بذرپاش دستور داد تا یک هزار میلیارد تومان اعتبار برای روکش آسفالت و رفع خرابی‌های سنگین آزادراه تبریززنجان اختصاص یابد تا بقیه خرابی‌های آزادراه به سمت تهران هم برطرف شود.

علیزاده گفت: ۶۰۰ میلیارد تومان از این اعتبار به صورت نقدی و ۴۰۰ میلیارد تومان قیر یارانه‌ای در اختیار اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه از ۱۴ سال پیش این آزادراه زیر بار ترافیک رفته است گفت: تاکنون عملیات روکش آسفالت در آزادراه تبریز - زنجان انجام نشده بود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی گفت: آزادراه تبریز – زنجان ۲۸۰ کیلومتر مسافت دارد که ۲۰۰ کیلومتر از آن در حوزه استحفاظی آذربایجان شرقی و ۸۰ کیلومتر در حوزه استان زنجان قرار گرفته است.

علیزاده هدف از اجرای این طرح را افزایش ایمنی آزادراه، کاهش تصادفات رانندگی و جلب رضایتمندی مردم و کاربران جاده برشمرد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • تصادف در محور اهر-تبریز ۹ نفر را روانه بیمارستان کرد
  • قهرمانی تیم درناباطری تبریز در مسابقات والیبال ساحلی مراغه
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد
  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • بهسازی آسفالت آزادراه تبریز زنجان آغاز شد