Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا رییسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت در مراسم اعلام گسترش کشوری برنامه «هرخانه، یک پایگاه سلامت» که به صورت ویدئو کنفرانس از وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: مدافعان سلامت نشان دادند که ایران با تکیه بر دانش و توانایی خود و استفاده از زیرساخت‌هایی که نتیجه تفکر و تلاش پیشکسوتان حوزه بهداشت است، در کنترل کرونا موفق بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: همه کشور‌ها با هم در یک دفاع برابر و در یک نقطه در مقابل این بیماری جهانی هستند. اینجا سیستم‌ها نشان می‌دهد که چطور می‌توان با یک بیماری مقابله کرد.

رییسی ادامه داد: تجربه مدیریت ایران نشان داد که علاوه بر تکیه بر اعتقادات ملی، مذهبی، دانش و استفاده از زیرساخت های شبکه بهداشتی کشور، همکاری مردم بسیار مهم است.

معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: بسیاری از کشور‌ها تخت‌های بیمارستانی زیاد و امکانات مالی خوبی داشتند اما در برابر این بیماری نتوانستند، خوب عمل کنند. اگر به نظام شبکه افتخار می‌کنیم، به این دلیل است که این  نظام در همه کشور و تا قلب روستا‌ها با مردم ارتباط دارد. اگر سلامت را همراه با مردم طراحی کنیم، موفقیت‌های زیادی خواهیم داشت.

رییسی افزود: تاکنون خانه‌های بهداشت به عنوان سطح اول خدمات نظام سلامت تعریف شده بود، اما از امروز یک سطح قبل‌تر برای نظام سلامت ایران تعریف می‌شود که خانه‌های مردم است و به عنوان سطح پایه نظام سلامت ایران اعلام می‌شود؛ بنابراین با تقویت آموزش همگانی، افزایش سواد سلامت مردم و ارتباط خانواده‌ها با سیستم سلامت اجرایی می‌شود.

او بیان کرد: از امروز طرح «هر خانه یک پایگاه سلامت» در تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی در همه استانها اجرا می شود و مردم محور بودن، مهمترین اصل در اجرای این برنامه است.

کاش «هر خانه، یک پایگاه سلامت» را زودتر شروع کرده بودیم

معاون بهداشت وزیر بهداشت یادآوری کرد: یکی از حسرت‌های ما در وزارت بهداشت این است که‌ ای کاش ۴ ماه زودتر و قبل از کرونا طرح «هر خانه یک پایگاه سلامت» را در سراسر کشور آغاز و اجرایی کرده بودیم. اگر این طرح اجرا شده بود، بطور قطع موفقیت‌های ایران در مدیریت کرونا  بهتر بود؛ البته در استان‌هایی مثل سمنان، کرمانشاه، همدان و کاشان که این طرح اجرا شد موفقیت مدیریت کرونا به مراتب بهتر از جا‌های دیگر بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت بهداشت کرونا در ایران یک پایگاه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۰۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان از افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی این دانشگاه خبر داد.

سیدمحمد محمدی در آیین افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی که امروز (۸ اردیبهشت‌ماه) در دانشگاه آبادان برگزار شد، با اشاره به اهمیت تحول در شیوه‌های نوین آموزشی، اظهار کرد: در فضای علمی جدید، انتظار تحول در شیوه‌های نوین آموزشی وجود دارد که یکی از این حوزه‌ها، آموزش پزشکی است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به آغاز فعالیت مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی در این دانشگاه، ادامه داد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، یکی از واحدهایی است که در همه دانشگاه‌ها مورد توجه است. در این مرکز، راه‌حل‌های نوین توسعه آموزش پزشکی با مشارکت اساتید و دانشجویان ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان خاطرنشان کرد: این مرکز با تلاش معاونت آموزشی دانشگاه راه‌اندازی شده است و فضای خوبی برای مشارکت هر چه بیشتر اعضای هیات علمی و دانشجویان برای انجام فعالیت‌های علمی و آموزشی فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: راه‌اندازی این مرکز منجر به تربیت بیشتر دانشجویان در زمینه‌های مختلف پزشکی است. امیدواریم بتوانیم شاهد رشد و بالندگی روزافزون اعضای هیات علمی و دانشجویان علوم پزشکی آبادان در سطح کشور باشیم.

محمدی گفت: مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آبادان شامل زیرمجموعه‌هایی همچون کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی، مرکز تعالی آموزش مجازی و هوش مصنوعی، دفتر مستقل استعداد درخشان و المپیادهای دانشجویی، واحد برنامه‌ریزی درسی، واحد دانش‌پژوهی و جشنواره شهید مطهری، واحد ارزشیابی آزمون و مرکز رشد و بالندگی اساتید است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • پایگاه اتوبوس آمبولانس در بویراحمد کلنگ‌زنی شد
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس ۱۱۵ در دهستان شلیل
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت