Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی جعفری فیلم «یدو» را به تهیه‌کنندگی «محمدرضا مصباح» در آبادان جلوی دوربین می‌برد.

«یدو» سومین فیلم بلند سینمایی «مهدی جعفری» پس از «ایستگاه اتمسفر» و «۲۳ نفر» که روز گذشته پروانه ساخت آن از سوی سازمان سینمایی صادر شد، در چهلمین سالگرد آغاز دفاع مقدس با حمایت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و بنیاد سینمایی فارابی جلوی دوربین خواهد رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این خبر، قصه فیلم «یدو» در آبادان در حال محاصره، طی ماه‌های اول جنگ تحمیلی می‌گذرد.

«محمدرضا مصباح» تهیه‌کننده «یدو» درباره زمان شروع فیلمبرداری این فیلم، گفت: قرار بود با صدور پروانه ساخت پیش تولید فیلم قبل از نوروز امسال آغاز شود که شیوع کرونا و تعطیلی ناخواسته سینما پیرو اعلام پروتکل‌های بهداشتی، کار ما را عقب انداخت. با راه‌افتادن دوباره چرخه تولید، صدور مجوز از سرگیری تولید از سوی سازمان سینمایی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری و صدور پروانه ساخت فیلم، پیش تولید «یدو» آغاز شده و تنها مسأله پیش رو، تغییر فصل است و این که در اوج گرمای آبادان قرار است فیلم را کلید بزنیم. با این وجود، گروه سازنده فیلم با همدلی مثالزدنی، پای کار هستند و ایمان دارم به فضل الهی اثری ماندگار تولید خواهد شد.

ادای دین به سینمای دفاع مقدس

محمدرضا مصباح که سال قبل فیلم‌های «پوست» و «سینماشهرقصه» را در جشنواره سی هشتم فجر داشت و به عنوان کارگردان فیلم کوتاه «کوچه» او (با مضمون دفاع مقدس) در جشنواره فیلم کوتاه تهران و جشنواره فیلم فجر مورد توجه قرار گرفت، درباره همکاری‌اش با در «یدو» به عنوان تهیه‌کننده گفت: بعد از این که متن فیلمنامه را خواندم، به تولید آن علاقه‌مند شدم. این فیلم مانند فیلم قبلی مهدی جعفری، فیلمی لطیف و جذاب است که امیدوارم در این ادای دین به سینمای دفاع مقدس، کار را به‌خوبی پیش ببریم. عوامل سازنده فیلم، از افراد حرفه‌ای و درجه یک سینما هستند که به همراه بازیگران فیلم، اسامی آنها اعلام خواهد شد.

به گفته مصباح، بعد از ورود فیلم به مرحله تولید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فیلمبرداری فیلم «یدو» حدود دو ماه طول خواهد کشید.

دفاع پرس/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مهدی جعفری دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۰۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا جعفری، مدیرعامل شرکت گاز اکباتان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت؛ دانشگاه؛ راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد با بیان اینکه دانشگاه مهد علم و دانش است، اظهار کرد: بی‌تردید ورود دانشگاه به صنعت منجر به واکاوی مشکلات برای حل مسئله می‌شود.

وی با بیان اینکه پیوند دانشگاه و صنعت باید در عرصه عمل محقق شود و شعاری نباشد، افزود: دانشگاه‌ها باید به دانشجویان خود اعتمادبه‌نفس بدهند انتقال یافته‌های علمی به صنعت مهم بوده و دانشگاه نسل دوم و سوم با رویکرد کارآفرینی کنار پژوهش دانش فنی تولید می‌کند که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان تأکید کرد:‌ باید رویکرد پیوند علم و صنعت طوری باشد که دانش صنعتی از خارج کشور وارد نشود و نیاز کشور برطرف شود در همین راستا این شرکت نسبت به تولید کنتور هوشمند گاز ورود کرده است.

جعفری با بیان اینکه ۷۱ درصد خرید دانش فنی از بنگاه‌های خارج از کشور انجام می‌شود که دانشگاه با ورود خود باید آن را به کمترین میزان آن برساند، ادامه داد: ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه باید تقویت شود.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان بیان کرد:‌ این مجموعه یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات ایمنی، تنظیم و اندازه‌گیری گاز و از سازندگان مطرح قطعات بوده که در این شرکت ۲۰ محصول گازی تولید می‌شود و روی تولید یک یا چند محصول نماندیم؛ چراکه معتقدیم باید سیستم پویا باشد.

جعفری با اشاره به فعالیت ۳۵۰ نفر در این مجموعه بخش R&D و مهندسی را نقطه قوت و از موفقیت‌های این شرکت خواند، وجود نیروی انسانی فعال، ماهر و متخصص یکی از ظرفیت‌های آن شرکت برشمرد و مطرح کرد: چهار محصول دانش‌بنیان تولید کرده‌ایم و برای سه محصول هم اخیراً ثبت گواهی شده و هفت اختراع ثبت شده داریم. بخشی از این موفقیت‌ها ناشی از ارتباط با دانشگاه بوده و یافته‌های دانشگاه باید در عرصه بیرونی به‌ویژه صنعت و تولید نمود داشته باشد.

وی دانشجویان را به مطالعه کتاب«رنسانس اقتصادی آلمان» و «تکنوکراسی و سیاست گذاری توسعه اقتصادی در ایران» دعوت کرد و خواستار حل بروکراسی پیچیده در انعقاد تفاهم‌نامه‌ها شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «سروان شوذب مشکینی» زیر تیغ نقد
  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • آمارهای هفته بیست و ششم لیگ برتر| پورحمیدی از کاپیتان استقلال سبقت گرفت/ جایگاه مطمئن آقای گلی مغانلو
  • افتتاح موزه‌های دفاع مقدس در ۵ استان کشور
  • حضور نشر سرو با بیش از ۱۱۳ عنوان اثر در نمایشگاه کتاب تهران
  • تشییع شهید گمنام دفاع مقدس در سازمان زندان‌‎ها
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • دفاع مقدس ما امروز در جنگ نرم است
  • مجموعه انتظامی در خط مقدم جنگ نرم قرار دارد
  • فاز نخست موزه دفاع‌ مقدس زنجان افتتاح می‌شود