Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مریم حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با قدر دانی از فعالیت‌های شبانه روزی کادر پرستاری از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برایمبارزه با ویروس کرونا، غربالگری و درمان گفت: انتظار می‌رود پرستارانی که در شرایط بحرانی نقش خود را به خوبی ایفا می‌کنند، معوقات کارانه و اضافه کار شان تسویه شده و به معیشت آن‌ها توجه جدی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با تلاش مسئولان دانشگاه علوم پزشکی اهواز ۶٠ نیروی پرستار و ۴٠ کمک پرستار در این مدت جذب شده اند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گزارشی از آخرین اقدامات صورت گرفته در دانشگاه در زمینه پیشگیری و درمان بیماری کووید ۱۹ ارائه داد و همچنین در ادامه جلسه معاون درمان و مدیر دفتر پرستاری دانشگاه نیز گزارشی از آخرین اهم فعالیت‌های حوزه درمان و جامعه پرستاری در بحران کرونا در واحد‌های زیر مجموعه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ارائه دادند و سایر اعضای هیات رییسه نیز نقطه نظرات خود را بیان کردند.

 با پیشنهاد معاون پرستاری وزات بهداشت پاویون‌های پرستاری مورد بازدید قرار گرفته و کمبود‌ها و نواقص با همکاری معاونت توسعه دانشگاه برطرف شود، موضوع پیشنهاد ردیف سوپروایزر کنترل عفونت به کارشناس پرستاری کنترل عفونت با نظر موافق به هیات امنای دانشگاه برای تصویب ارایه شود.

طرح اینترشیپی در بیمارستان‌های رازی و سینا با حضور دانشجویان داوطلب پرستاری سال آخر اجرایی شود و اعضای هیات علمی بالینی دانشکده پرستاری و مامایی نیز بر فعالیت این دانشجویان نظارت داشته باشند و حق الزحمه دانشجویان اینترشیب در کمیته دانشگاهی ستاد کرونا مصوب و اجرایی شود.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اخبار سلامت کرونا ویروس علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۱۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: برای نخستین بار در کشور زنی ۲۳ ساله که از بدو تولد مبتلا به "سندرم لی" بود برای کاشت الکترود عمقی مغز در بیمارستان شهدای تجریش جراحی شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا زالی؛ جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اظهار کرد: برای نخستین بار در کشور زنی 23 ساله که از بدو تولد مبتلا به "سندرم لی" بود برای کاشت الکترود عمقی مغز در بیمارستان شهدای تجریش جراحی شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره سندرم لی توضیح داد: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلاست، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره وضعیت کلی بیمار اظهار کرد: بیمار زنی 23 ساله‌ است که به دلیل ابتلا به "سندرم لی" و مشخصاً عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز  این بیمار کار گذاشته شود.

انجام موفقیت‌آمیز جراحی پیچیده خارج کردن توده از بدن یک زن

به گفته زالی در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

جراح مغز واعصاب با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، بیان کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری 18 ساله انجام شده است.

در ادامه فیلم مربوط به انجام این جراحی را مشاهده می‌کنید:

.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • مقدمات فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم
  • مهرو موم محل غیرمجاز مامایی در اردبیل
  • انجام ۶ عمل پیوند اعضا در خوزستان
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان