Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور مالیاتی استان مرکزی با بیان اینکه ۵۳ هزار پرونده صاحبان مشاغل در سطح استان مرکزی تهیه شده است، گفت: ۳ هزار میلیارد ریال معوقات مالیاتی در استان مرکزی مورد شناسایی قرار گرفت. ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۳ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، عباس مزیکی در حاشیه بازدید از دفتر خبرگزاری تسنیم استان به گفت‌و‌گو با خبرنگاران این خبرگزاری پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مزیکی با اشاره به آمار مشمولان مالیاتی در استان مرکزی اظهار کرد: 7 هزار شرکت در نظام مالیاتی پرونده داشته و شرکت‌هایی هستند که به ثبت رسیدند و بعضی غیر‌فعال و برخی فعال هستند، حدود 3 هزار و 200 شرکت فعال در سیستم مالیاتی داریم و مابقی شرکت‌های غیر‌فعال هستند.

وی افزود: در بخش اصناف و مشاغل در استان مرکزی حدود 53 هزار پرونده صاحبان مشاغل با پرونده مالیاتی در سطح استان وجود دارد که این افراد شاید معاف از مالیات شوند و یا مالیات را پرداخت کنند.

مدیر‌کل امور مالیاتی استان مرکزی با اشاره به بیشترین و کمترین جامعه مخاطب امور مالیاتی در استان، گفت: عمده شرکت‌ها در بخش اشخاص حقوقی تولیدی هستند و در مشاغل بنگاه‌های ملکی، طلا فروش‌ها، سوپرمارکت‌ها، برخی کسبه عمده فروش و معادن در بخش محلات و دلیجان فعال هستند که از لحاظ مالیاتی، جامعه هدف و تعداد پرونده قابل توجه هستند.

مهلت تسلیم همه اظهارنامه‌های مالیاتی 2 ماه تمدید شدمطالباتی که فراموش می‌شود/ سرانجام نامشخص مالیات بر عایدی مسکن و فرصت سوزی وزارت اقتصادافزایش 12 تا 15 هزار میلیارد تومانی سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده

مزیکی در باره میزان بدهی مالیاتی در استان بیان کرد: برای کاهش معوقات مالیاتی بر طبق قانون بودجه موظف به وصول 30 درصد شدیم که اکثر معوقات وصول شد و مانده‌معوقات شناسایی‌شده حدود 3000 میلیارد ریال است.

وی در پاسخ به این سئوال که برای تسهیل پرداخت مودیان چه اقداماتی انجام شده است، گفت: ماده 167 قانون تسهیل پرداخت سه سال فرصت تسهیل به سازمان امور مالیاتی می‌دهد و طبق مصوبه شورای هماهنگی سران سه قوه در سال 98، شرکت‌های تولیدی دارای مشکل که برنامه احیای واحد تولیدی آنها را ستاد تسهیل تصویب کند به جای سه سال تا پنج سال می‌توانند بدهی‌های خود را تسهیل کنند.

مدیرکل امور مالیاتی استان مرکزی با اشاره به میزان وصولی مطالبات خاطرنشان کرد: وصولی که سال 97 انجام شد حدود 3 هزار و 50 میلیارد تومان و در سال 98 آنچه که باید وصول می‌شد حدود سه هزار و 430 میلیارد هزار تومان بود.

انتهای پیام/712/ش

R7980/P/S6,73/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مالیاتی در استان استان مرکزی امور مالیاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۲۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی درباره فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، داده‌های هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت می‌کند.   نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سال‌های آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد، ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش می‌کنند.   وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند، عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در تمامی بخش‌ها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکت‌ها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.   اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندی‌ها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنه‌بندی‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که علی رغم زمان‌بری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کرده‌اند.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی می‌توانیم طی سال‌های آینده خبر‌های خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

دیگر خبرها

  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیونی به کسب و کار‌های فعال در سکو‌های داخلی
  • عدم الزام مشاغلی که فروش کمتر از ۳۰ میلیاردتومان بوده به ارایه دفاتر و ترازنامه
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی دلال پتروشیمی در فارس
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • ۵۰۰۰ میلیارد ریال پروژه در راه‌های دشتستان فعال است
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • ظرفیت‌های دولت در پشتیبانی از یادمان‌های دفاع مقدس فعال می‌شوند
  • زمان ارسال اظهارنامه مالیات عملکرد اشخاص حقوقی و شرکت‌ها
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • هشدار رهاسازی آب سد سفیدرود در گیلان