Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، بعد از آزادسازی سهام عدالت، عده‌ای از مردم روش مدیریت مستقیم سهام عدالت را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انتخاب کردند و با اعلام ستاد آزادسازی سهام عدالت در مرحله اول کسانی که روش مستقیم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برگزیده‌اند، می‌توانند 30 درصد از سهام عدالت خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از طریق بانک‌هایی که شماره شبا مربوط به آن بانک را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در سامانه سهام عدالت برای واریز سود اعلام کرده‌اند، اقدام به فروش نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از دارندگان سهام عدالت در تماس با خبرگزاری فارس اعلام کردند، برای فروش 30 درصد سهام عدالت خود به بانکی که شماره شبا همان بانک را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در سامانه اعلام کرده‌ایم، مراجعه کرده و در حالی که ارزش اسمی سهام عدالتمان 492 هزار تومان بود و ارزش پرتفوی (ترکیب دارایی) روز سهام عدالت بیش از 8 میلیون تومان بود، اما وقتی برای تقاضای فروش 30 درصد سهام به بانک مراجعه کردیم، متصدی بانک بعد از کلی ضرب و تقسیم اعلام کرد در این مرحله فقط 450 هزار تومان پول نقد به شما تعلق می‌گیرد.

وی افزود: وقتی به متصدی بانک گفتم، چطور سامانه نشان می‌دهد که ارزش روز سهام من بیش از 8 میلیون تومان است، گفت: عدد و رقم‌هایی که در سامانه‌ اعلام می‌شود، به درد ما نمی‌خورد، آنچه که در بانک از فروش 30 درصد سهام عدالت، به شما تعلق می‌گیرد، فقط 450 هزار تومان است.


ارزش پرتفوی سهام عدالت 532 هزار تومان 8.6 میلیون تومان

به گزارش فارس، کارشناسان اقتصادی می‌گویند با توجه به این که پرتفو (ترکیب دارایی‌های سهام عدالت) متنوع است و از 49 شرکت مهم شامل 36 شرکت ارزنده بورسی و 13 شرکت غیر بورسی تشکیل شده است،‌ بنابراین به سهامداران عدالت که معمولا از اقشار با درآمد پایین و کم درآمد جامعه هستند، توصیه می‌کنیم، به خاطر ارزنده بودن سهام عدالت، از عجله کردن در فروش آن خودداری کنند، چون دلالان در کمین سهام ارزنده آنها ایستاده‌اند و می‌خواهند به قول معروف این سهام را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مفت از چنگشان بیرون بکشند.



ارزش پرتفوی سهام عدالت 700 هزارتومانی که 11.6 میلیون تومان است

همچنین کارشناسان می‌گویند، وقتی تعداد زیادی از سهامداران عدالت در حد 25 درصد از 49 میلیون نفر روش مدیریت مستقیم سهام عدالت را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ با هدف فروش سریع آن انتخاب کرده‌اند و اکثر این افراد می‌خواهند سهام عدالت خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به خاطر نیاز مالی از طریق بانک‌ها بفروشند، این هجوم برای فروش، باعث کاهش ارزش سهام می‌شود و انسان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ یاد کشاورزان پیازکار و گوجه‌فرنگی می‌اندازد که با رسیدن محصولات به صورت همزمان و تقاضا برای عرضه به بازار، دلالان آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به قیمت مفت در حد کیلویی 500 تومان از چنگشان درمی‌آورند و همان محصول را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ با صرف هزینه حمل ناچیز با بیش از 10 برابر قیمت به مصرف کننده می‌فروشند.

به گفته یک کارشناس، سهام عدالت مانند باغ میوه‌ای می‌ماند که درختان آن تازه به بار نشسته و گرچه این باغ به صورت ارث رسیده است، اما حیف است برای گذران هزینه‌های جاری، سهام عدالت ارزنده خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ با بهای بسیار ناچیز بفروشند.

سهام عدالت که از سال 85 تا 95 از محل سود سالانه خود اقساط خود را پرداخت کرد و بعد از 10 سال مقدار 532 هزار تومان از یک میلیون تومان ارزش اسمی خود را پوشش داد و از سال 95 تا 98 سه سال سود به ارزش 72 ،‌93 و 105 هزار تومان هم به دارندگانش هدیه داد،‌اکنون که آزاد شده تازه به باردهی، افزایش ارزش و سود سالانه سهام شرکتهای سرمایه‌پذیر رسیده است، بنابر این به دارندگان سهام عدالت توصیه می‌شود، از سود آینده سهام عدالت استفاده کنید و در فروش آن عجله نکنید.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: میلیون تومان هزار تومان سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۳۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که در هفته های گذشته کار واگذاری استقلال و پرسپولیس به کنسرسیوم هایی متشکل از زیرمجموعه های هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس و 6 بانک کشور انجام شده بود، اما همچنان در سامانه سازمان بورس و اوراق بهادار، این تغییرات صورت نگرفته است.

در واقع پس از واگذاری 85 درصد از سهام پرسپولیس به بانک های: بانک شهر (30 درصد)، تجارت و ملت (هر کدام 20 درصد) و رفاه، اقتصاد نوین و صادرات (هر کدام 5 درصد) و واگذاری 85 درصد از سهام استقلال به: شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس (۵ درصد)، شرکت های پتروشیمی بندرامام خمینی (ره)، شهید تندگویان، بوعلی و پارس (هر کدام 20 درصد)، این دو باشگاه از زیر سایه وزارت ورزش و جوانان خارج شدند.

با این حال، همچنان در سایت رسمی سازمان بورس و اوراق بهادار و مقابل نام سهامداران دو باشگاه، تغییری دیده نمی شود. با مراجعه به سایت مذکور و جستجوی نام استقلال و پرسپولیس، مشاهده می شود که از وزارت ورزش و جوانان به عنوان سهامدار اصلی سرخابی ها با 90 درصد سهام نام برده شده است.

ضمن اینکه از زمان واگذاری سرخابی ها، هنوز این دو باشگاه هیچ اطلاعیه رسمی مبنی بر واگذاری را در سامانه کدال منتشر نکرده اند.

دیگر خبرها

  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند/ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • خبر تازه و مهم درباره دریافت سهام عدالت | به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام به ایستگاه پایانی می رسد
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند؛ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد