Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-26@00:19:51 GMT

رکورد ۵۰ ساله مصرف آب تهران شکست

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۴۳۳۸۷

خرداد: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران از افزایش ۲۰ درصدی مصرف آب تهران نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: براین اساس رکورد مصرف آب تهران در طی ۵۰ سال اخیر شکسته شد.
به گزارش خرداد ،تازه ترین گزارش شرکت مدیریت منابع آب ایران نشان می‌دهد: تعداد سدهایی که در سال آبی جاری و تا دومین هفته خردادماه بین چهل تا پنجاه درصد پرشدگی دارند ۱۳ سد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براین اساس تعداد سدهایی که بین پنجاه تا هفتاد درصد پرشدگی دارند ۲۵ سد است که زاینده رود، سهند و سیمره از جمله این سدها به شمار می‌روند.
تعداد سدهایی که بین هفتاد تا ۹۰درصد پرشدگی دارند نیز ۴۵ سد است که مهمترین آنها گتوندعلیا و لتیان است.
تعداد سدهایی هم که بیش از ۹۰درصد پرشدگی دارند ۸۹ سد است که ازجمله مهمترین آنها می‌توان به سد کارون چهار، کرخه، شهید عباسپور و سفیدرود اشاره کرد.
گزارش تازه شرکت مدیریت منابع آب ایران نشان بیانگر آن است که وضعیت پرشدگی سدهای مهم کشور درحالی است‌که میزان بارش‌ها نیز در سال آبی جاری(مهرماه ۹۸) وتا یازدهم خردادماه با آنکه ۳۰۵.۳ میلیمتر بارندگی ثبت شده اما نسبت به دوره مشابه پارسال با کاهش مواجه شده است.
کاهش بارش‌ها نیز درحالی است که به دلیل افزایش دمای هوا میزان مصرف آب به شدت افزایش یافته‌است به گونه‌ای که مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: روز گذشته (یازدهم خرداد) میزان مصرف آب تهران با افزایش ۲۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به سه میلیون و ۶۸۰ هزار مترمکعب رسیده است که براین اساس رکورد مصرف آب تهران در طی ۵۰ سال اخیر شکسته شد.
محمدرضا بختیاری  با تاکید بر اینکه میزان مصرف آب تهران حدود ۶۸۰ هزار مترمکعب نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش پیدا کرده است، افزود:  روز شنبه پیک لحظه‌ای مصرف آب به ۵۱ مترمکعب در ثانیه رسیده بود که چنین مصرفی در این بازه زمانی از سال بی‌سابقه بوده است. برچسب ها: شرکت آب و فاضلاب ، تهران

منبع: خرداد

کلیدواژه: شرکت آب و فاضلاب تهران مصرف آب تهران پرشدگی دارند تعداد سدهایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۳۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد

به گزارش خبرگزاری مهر، اول اردیبهشت ماه جاری، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیأت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.

بر این اساس کالاهایی مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف چای از این لیست است.

در این راستا مسعود طاهری کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند. یکی از فعالان صنعت چای در این زمینه گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می‌شود.

طاهری با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هر یک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می‌آورد.

طاهری با اشاره به محدودیت‌های وارد شده به صنعت چای در یک سال و نیم گذشته، گفت: مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش‌های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای دچار خدشه نشود.

کد خبر 6086510

دیگر خبرها

  • رکورد بزرگترین اجتماع طناب زنی کشور در تبریز شکست
  • افزایش ‌مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های سمی در لرستان طی هفته گذشته
  • رکورد لیگ برتر شکست: بیشترین گل زده تاریخ
  • افزایش ۵ درصدی میزان مصرف گاز در زنجان
  • سقوط ین رکورد ۳۴ ساله را شکست
  • تسلیحات، واجب تر از نان شب / هزینه های تسلیحاتی جهان به 2.5 تریلیون دلار رسید / هزینه های تسلیحاتی در سطج جهانی رکورد زد
  • سرانه مصرف برنج به ازای هر ایرانی ۳۵ کیلو است
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود
  • چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد