Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@05:24:57 GMT

داروی مورد نیاز 10 هزار بیمار کرونایی را دپو کرده‌ایم

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۴۳۹۴۸

داروی مورد نیاز 10 هزار بیمار کرونایی را دپو کرده‌ایم

ایسنا/کرمانشاه رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از دپوی داروهای مورد نیاز برای 10 هزار بیمار کرونایی در استان خبر داد و افزود: نگرانی بابت کمبود دارو نداریم.

دکتر محمودرضا مرادی در جلسه امروز (12 خرداد) ستاد مدیریت و کنترل کرونای استان کرمانشاه که با حضور معاون درمان وزارت بهداشت برگزار شد، با بیان اینکه از همان روزهای ابتدای شیوع کرونا در استان نقشه راه این بیماری تدوین و در جلسه ستاد کرونای استان مصوب شد، گفت: بر اساس این نقشه راه، استان خود را برای پذیرش بستری هزار بیمار آماده کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر بیمارستان های گلستان و فارابی به بستری بیماران کرونایی اختصاص داده شده و در دیگر بیمارستانهای استان نیز 10 درصد تخت‌ها برای بستری این بیماران در نظر گرفته شده است.

مرادی با اشاره به بهبود وضعیت استان در بحث تجهیزات محافظتی کرونا گفت: در روزهای اول بیماری حتی یک ماسک هم در استان تولید نمی شد، اما در حال حاضر به ظرفیت تولید روزانه 70 هزار ماسک رسیده ایم که در روزهای اخیر این امر به دلیل کمبود پارچه استاندارد تولید ماسک با مشکل مواجه شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در حال حاضر در زمینه تولید مواد ضدعفونی کننده هم وضعیت بسیار خوبی داریم و در تولید این محصولات به خودکفایی رسیده ایم.

مرادی به تامین نیازهای دارویی استان در بحث کرونا هم اشاره کرد و افزود: بر اساس نقشه راه تدوین شده، داروهای مورد نیاز برای 10 هزار بیمار کرونایی را دپو کرده ایم و کمبودی در این زمینه نداریم.

وی در ادامه با اشاره به شروع اخذ تست کرونا از بیماران سرپایی در استان از هشتم فروردین امسال گفت: تاکنون 19 هزار تست کرونا در استان انجام شده که از این تعداد 4872 مورد مثبت شده است.

وی افزود: افزایش تعداد مبتلایان نشان دهنده عملکرد خوب ما در بحث غربالگری است، البته زمانی این غربالگری نتیجه بخش است که مردم همکاری کرده و مبتلایان شناسایی شده به بهترین نحو خود را قرنطینه کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به افزایش تعداد مبتلایان در دو هفته اخیر گفت: این شرایط ما را در وضعیت "هشدار" کرونا قرار داده و امیدواریم با همکاری هرچه بیشتر مردم بتوانیم کنترل مطلوبی در بحث این بیماری داشته باشیم.

توقف یک هفته‌ای تولید «ماسک» در کرمانشاه در شرایط هشدار "کرونا"

هدایت حاتمی معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه نیز در این جلسه با انتقاد از عدم مدیریت مناسب در بحث توزیع پارچه استاندارد ماسک در کشور گفت: مسئولیت این کار به وزارت صمت واگذار شده، اما شاهد هستیم در کشور در این زمینه پاس‌کاری می شود و عملا در این زمینه دچار مشکل هستیم.

وی افزود: استان کرمانشاه هم اکنون در وضعیت "هشدار" کرونا قرار دارد و علی رغم این وضعیت تولید ماسک در استان به دلیل کمبود پارچه استاندارد یک هفته ای است که متوقف شده و باید این وضعیت از سوی وزارت صمت مدیریت شود.

مجالس "ترحیم" ممنوع شود

حجت الاسلام یوسف احمدی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه نیز در این جلسه با انتقاد از برگزاری مجالس ترحیم در استان، از ستاد کرونای استان خواست تا مصوبه ای در این زمینه تصویب کرده و برگزاری مجالس ترحیم را ممنوع کنند.

وی افزود: متاسفانه بعضا شاهد برگزاری برخی مراسم ترحیم پرتجع و با جمعیت چند صدنفری هستیم و ضروری است در این زمینه ابلاغیه صادر شده و برگزاری این مجالس ممنوع شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس كرمانشاه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه منطقه کرمانشاه هزار بیمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۳۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه

ایسنا/کرمانشاه یک فعال محیط زیست معتقد است: هفته زمین پاک را نباید صرفا به مسائلی مانند زباله محدود کرد، بلکه مجموعه‌ای از عوامل در نهایت به آلودگی زمین می‌انجامد.

یوسف ابراهیمیان به مناسبت هفته زمین پاک (دوم تا هشتم اردیبهشت) در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به عوامل متعددی که در دنیای امروز منجر به آلودگی زمین می‌شود، گفت: پسماندها یکی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی زمین هستند.

وی با بیان اینکه باید رویکرد مناسب‌تری در زمینه مدیریت پسماندها داشته باشیم، افزود: متاسفانه در حال حاضر حداقل در شهر کرمانشاه به صورت گسترده شاهد تفکیک زباله‌ها از مبدا نیستیم و صرفا کارهای مختصری در برخی از محلات شهر صورت گرفته است.

مدیر و موسس انجمن «حفاظت و احیاء محیط زیست» کرمانشاه معتقد است: نبود تفکیک مناسب پسماندها در مبدا از یک سو باعث می‌شود زباله‌های قابل بازیافت در داخل محلات و توسط زباله‌گردها تفکیک شود که این امر آلودگی فراوانی را وارد محیط زیست می‌کند و از سوی دیگر بخشی از پسماندهای ارزشمند و دارای قابلیت بازیافت از دست می‌روند.

وی ادامه داد: به علاوه در همین شهر کرمانشاه اگرچه کارهای بسیار خوبی در زمینه مدیریت پسماند از سوی شرکت بازیافت صورت گرفته، اما به دلیل نزدیکی سایت پسماند به شهر، بوی بد و آلودگی  این سایت تا بالای کرمانشاه می‌رسد و می‌تواند سلامت مردم را به خطر بیندازد.

این فعال محیط زیست تصریح کرد: برای مدیریت صحیح پسماندها، از یک سو باید تفکیک زباله از مبدا صورت بگیرد و زباله‌ها به صورت تفکیک شده به شرکت بازیافت برود، از سوی دیگر جانمایی سایت مدیریت پسماند درست باشد.

چرا نمی‌شود کیسه نایلونی را با پاکت کاغذی جایگزین کرد؟

موضوع دیگری که ابراهیمیان به آن اشاره کرد و محوریت روز زمین پاک امسال نیز هست سهم بالای پسماندهای پلاستیکی در آلودگی زمین است که این آلودگی قرن‌ها در محیط زیست باقی می‌ماند و تجزیه هر پسماند پلاستیکی چند صد سال به طول می‌انجامد.

وی تاکید کرد: در کنار برنامه‌ریزی برای بازیافت پسماندهای پلاستیکی و جلوگیری از ورود آنها به محیط طبیعی، باید اقداماتی نیز به منظور کاهش تولید چنین پسماندهایی صورت بگیرد.

مدیر و موسس انجمن حفاظت و احیاء محیط زیست کرمانشاه از چند عامل اثرگذار در بالا بودن سهم پسماندهای پلاستیکی یاد کرد که یکی از مهمترین آنها سود خوبی است که فروش کیسه‌های نایلونی در برخی صنوف از جمله نانوایی‌ها دارد، بگونه‌ای که گاهی سود فروش این کیسه‌های نایلونی برای نانوایی‌ها از خود نان بیشتر است و کیسه نایلونی را که کیلویی حدود ۸۰ هزار تومان می‌خرند، دانه‌ای حدود دو هزار تومان به مردم می‌فروشند.

ابراهیمیان خاطرنشان کرد: از سوی دیگر این کیسه‌ها در برخی فروشگاه‌ها به صورت رایگان عرضه می‌شود، اما در صورت حذف آن هیچ جایگزینی وجود ندارد.

وی با اشاره به قیمت بالای پاکت های کاغذی و با بیان اینکه هر کیلو پاکت کاغذی حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان قیمت دارد، ادامه داد: قطعا با این قیمت‌ها جایگزینی پاکت کاغذی با کیسه‌های نایلونی برای مغازه‌داران و فروشگاه‌ها صرفه اقتصادی ندارد، مگر اینکه یارانه‌ای در این زمینه به آنها داده شود.

به گفته این فعال محیط زیست، اینکه عرضه این کیسه‌ها کلا ممنوع شود تا مردم مجبور شوند کیسه‌های چندبار مصرف برای خرید همراه خود بیاورند هم نیازمند اهرم قانونی است که اکنون در اختیار نیست.

آلودگی زمین فقط با زباله نیست

ابراهیمیان به موضوع دیگری اشاره که در بسیاری از مواقع در زمینه آلودگی زمین فقط به زباله‌ها توجه می‌شود و این در حالیست که در کنار زباله‌ها عوامل آلاینده بسیار دیگری هم داریم که از جمله آنها می‌توان به آلودگی حاصل از صنایع و کارخانجات اشاره کرد.

وی با بیان اینکه هنوز بسیاری از صنایع فیلترهای لازم برای تصفیه خروجی هم در زمینه آلاینده هوا و هم پساب‌ها را ندارند، این امر را یکی از مهمترین آلاینده‌های زمین اعلام کرد.

مدیر و موسس انجمن حفاظت و احیاء محیط زیست کرمانشاه تاکید کرد: در بخش کشاورزی نیز شاهد مصرف حجم عظیمی از سموم و کودهای شیمیایی هستیم که منجر به آلودگی آب و خاک می‌شود و تبعات آن تا چندین سال باقی می‌ماند.

ابراهیمیان از آلودگی حاصل از خودروها نیز یاد کرد و افزود: هر خودرو مانند یک بخاری نفتی عمل می‌کند و هم آلودگی هوا دارد و هم به گرم شدن زمین دامن می‌زند.

این فعال محیط زیست سپس به سهم بسیار مهم عوامل انسانی در آلوده کردن زمین اشاره کرد و گفت: بارها می‌بینیم که مردم پسماندهای خود را به راحتی در محیط طبیعی و حتی رودخانه‌ها خالی می‌کنند و برخی رودخانه‌ها به معبری برای عبور زباله تبدیل شده است.

وی اظهار کرد: متاسفانه آموزش مناسبی در زمینه فرهنگسازی برای مردم با هدف جلوگیری از آلوده کردن زمین و محیط زیست ارائه نمی‌شود. رسانه‌ها، فضای مجازی و خصوصا آموزش و پرورش و مدارس نقش بسزایی در این زمینه دارند و باید آموزش‌ها در مدارس بگونه‌ای ارائه شود که هر کودک یک سفیر محیط زیست در خانواده خود باشد.

ابراهیمیان اظهار کرد: همه دستگاه‌ها باید دست به دست هم بدهند و هم در زمینه آگاهی دادن به مردم و هم مشارکت در حفظ زمین پاک پای کار بیایند و هیچ دستگاهی مسئولیت خود را بر گردن دیگری نیندازد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار کرمانشاه
  • از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • ادارات استان در رعایت شئون اسلامی و قانونی پیشتاز باشند
  • طرح مسطورا زمینه تربیت کنشگر عرصه جهاد تبیین است
  • ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی سینما آزادی
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند
  • پخت نان کامل به صورت نمونه در تعدادی از نانوایی‌ها