Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه تاکنون 40 اختراع در حوزه سلامت توسط دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ثبت شده است، گفت: از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درخواست ۱.۵ میلیارد تومان برای مرکز نوآوری دانشگاه علوم پزشکی داریم.

طوبی کاظمی، امروز دوشنبه ۱۲ خرداد در حاشیه بازدید معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ساخت این مرکز در سال 92 مصوب شده است و اکنون چهار شرکت دانش بنیان در آن مستقر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایسنا، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ببیان کرد: شرکت‌های دانش بنیان مستقر هم اکنون کیت تشخیص جنین، کیت آنتی آلرژی، کیت آنتی اکسیدان و قرض زعفران تهیه می‌کنند.

وی تصریح کرد: برای تجهیز آزمایشگاه‌های عمومی مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز نیازمند 400 میلیون تومان اعتبار هستیم.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: برای کلین روم تحقیقاتی تهیه کیت‌ها نیازمند اعتباری معادل 500 میلیون تومانی هستیم که البته 50 درصد اعتبار توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تامین خواهد شد.

کاظمی افزود: برای دانشکده دارو نیز درخواست 300 میلیون تومان اعتبار داریم تا مرکز ساخت تولید قرص و محصولات دارویی جامد و نیمه جامد راه‌اندازی شود چرا که از هفته آینده دانشجویان شروع به تحصیل می‌کنند.

وی یادآور شد: مسئله صدور مجوز برای مراحل ساخت کیت‌ها و کمبود تسهیلات از جمله مشکلات شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شرکت دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۴۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند

 

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، سرپرست دانشکده علوم پزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر گفت: این خانواده خیر سلامت مبلغ یاد شده را برای خرید یک دستگاه اسلیت لمپ که در انجام معاینات چشم کاربرد دارد به حساب مشارکت‌های مردمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد واریز کردند.

 دکتر جواد یزدانی افزود :  قیمت این دستگاه ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که با توجه به مشارکت یک میلیاردی این خیرنیک اندیش، دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد نیز در خرید این دستگاه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال مشارکت نموده است.

وی بیان کرد : شماره حساب‌های مجمع خیرین سلامت شهرستان کاشمر در صندوق همت کاشمر به شماره ۴۶۱۰ و در بانک ملی ایران به شماره ۰۱۴۴۱۰۴۴۱۰۰۰۱ است.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

دیگر خبرها

  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • فروش دانش‌ بنیان‌ها طی سال گذشته به ۵۳۰ هزار میلیارد تومان رسید
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت