Web Analytics Made Easy - Statcounter

به عقیده «رضا میرابیان» کارشناس مسائل غرب آسیا، سیاست‌های مسقط در قبال منطقه و جمهوری اسلامی ایران همچنان ادامه دارد و هیچ تغییری نکرده است. ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۷ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

«رضا میرابیان» کارشناس مسائل غرب آسیا در مصاحبه با خبرنگار بین‌الملل خبرگزاری تسنیم در پاسخ به سوالی درباره سیاست‌های «هیثم بن طارق» سلطان عمان که بعد از مرگ سلطان قابوس بیش از چهارماه بر تخت پادشاهی نشسته، گفت: سیاست‌های محافظه کارانه مسقط در قبال منطقه و جمهوری اسلامی ایران همچنان ادامه دارد و هیچ تغییری نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حکمرانی 50 ساله سلطان قابوس بر عمان مقایسه دو حکمران را قیاس مع الفارق دانست و تصریح کرد : سلطان قابوس شخصیتی «کاریزما» بوده به طوری که نیم قرن بر این کشور حکومت کرده و در حال حاضر زود است که بتوان درباره عملکرد سلطان جدید این کشور قضاوت کرد.

گزارش| عمان 5 ماه پس از سلطان قابوس؛ میراث ماندگار سلطان

این کارشناس مسائل غرب آسیا در پاسخ به این سوال که به نظر می‌رسد که عمان دوره جدید در قیاس با دوره سلطان قابوس نقش کم رنگ‌تری در تحولات منطقه دارد، گفت: با توجه به اینکه این کشور درگیر مسائل اقتصادی است و در کنار آن استقراض خارجی هم مطرح است که همه این عوامل باعث شده که سلطان جدید در جهت رفع مشکلات داخلی تلاش کند و توجه خود را بیشتر معطوف به مسائل داخلی این کشور نماید.

میرابیان در پاسخ به این سوال که چرا عمان در دوره جدید تلاشی برای حل اختلافات بین کشورهای حوزه خلیج فارس از جمله قطر و عربستان نمی‌کند، عنوان کرد: سعودی‌ها نمی خواهند که عمان وارد این مسئله شود و از ابتدا هم این کشور در این پرونده ورود نکرده و این کشور کویت بود که در نقش میانجیگر وارد عمل شد و در جهت حل اختلافات این کشورها تلاش کرد.

پیام مکتوب پادشاه عمان به امیر کویت

انتهای پیام/

R36442/P/S8,90/CT3

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کارشناس مسائل غرب آسیا سلطان قابوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۵۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند

به گزارش جماران؛ ​جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز دوشنبه گفت انتظار می‌رود چند کشور اروپایی تا پایان ماه مه میلادی کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

جوزپ بورل این اظهارات را در نشست مجمع جهانی اقتصاد که در ریاض برگزار می‌شود مطرح کرد. 

در حال حاضر از میان 27 کشور عضو اتحادیه اروپا تنها هشت کشور، فلسطین را به عنوان کشور مستقل به رسمیت شناخته‌اند. این کشورها عبارتند از: لهستان، بلغارستان، مجارستان، جمهوری چک، اسلواکی، سوئد و قبرس. 

در ماه‌های گذشته کشورهای ایرلند، اسپانیا، اسلوونی و مالت آمادگی خودشان را برای پیوستن به این 8 کشور اعلام کرده‌اند. 

با وجود این، اتحادیه اروپا به عنوان یک نهاد کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته است. برخی از مهم‌ترین کشورهای عضو اتحادیه اروپا از جمله آلمان و فرانسه معتقدند که به رسمیت شناختن فلسطین تنها از رهگذر مذاکرات بر سر راهکار دو دولتی قابل حصول خواهد بود.

دیگر خبرها

  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل : چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • کارشناس مسائل حقوقی عراق: بغداد حق دارد سفیر آمریکا را اخراج کند
  • زارعی: سهمیه ایران در لیگ نخبگان آسیا در سال ۲۰۲۴ تغییری نکرده است
  • نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟