Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@13:35:39 GMT

خانه‌های ضد کرونا

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۴۵۵۲۱

خانه‌های ضد کرونا

بسیاری از معماران در سراسر دنیا در واکنش به تغییرات سبک زندگی ناشی از انتشار ویروس کرونا ایده‌هایی برای ایجاد تغییراتی اساسی ارائه داده‌اند که در این بین، معماران فرانسوی خانه‌هایی پایدار طراحی کرده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، با شیوع بیماری کووید -۱۹ بسیاری از مردم شغل خود را از دست داده‌اند اما آن‌ها که خوش‌شانس‌تر بوده‌اند یا به کار خود ادامه داده‌اند یا اینکه به انجام دورکاری در منزل پرداخته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دورکاری روندی است که پیش‌بینی می‌شود تحت تأثیر ویروس کرونا روز به روز بیشتر در میان مردم ترویج پیدا کند و به یک سبک زندگی دائمی تبدیل شود. گروهی از معماران اهل پاریس در واکنش به تغییرات متأثر از کووید -۱۹ طرحی برای خانه‌سازی شهری ارائه داده‌اند که بر تغییرپذیری، اجتماع و پایداری تمرکز می‌کند. این خانه‌ها علاوه بر محل سکونت، فضاهایی را به انجام دور کاری‌ها اختصاص می‌دهد و مهم‌تر از همه اینکه، با پوشش سبز خود بین شهر و طبیعت پیوندی عمیق برقرار می‌کند.

معماران پاریسی در طرح پیشنهادی خود تراکم جمعیتی را با دسترسی بیشتر به طبیعت تلفیق کرده‌اند و قصد دارند سازه‌هایی برای دوران پسا کرونا احداث کنند که ضمن بیشترین استفاده از فضا برای سکونت مردم، ساکنان را با طبیعت پیوند می‌دهد. معماران با ارائه این طرح می‌خواهند معماری سنتی غربی و الگوهای طراحی شهری را که برای مدت زمانی طولانی بدون تغییر باقی مانده است، متحول کنند. طراحی شهری در چند دهه اخیر به گونه‌ای بوده است که در آن معماران بر بیشترین استفاده از فضا برای جبران افزایش جمعیت و کم‌ترین توجه به فضای سبز متمرکز می‌شدند. این در حالی است که بسیاری از محققان تراکم جمعیت را عامل اصلی افزایش سرعت انتشار ویروس کرونا تلقی کرده‌اند و از سوی دیگر، احتمال داده شده است که آلودگی هوا نقش مهمی در تشدید علائم کووید -۱۹ و تأخیر در بهبودی ایفا کرده است.

خانه‌هایی که معماران پاریسی برای دوران پساکرونا طراحی کرده‌اند علاوه بر اینکه هر یک از فضایی اداری برخوردار خواهد بود حیاطی بزرگ را در مرکز ساختمان در برخواهد گرفت که باعث افزایش تعاملات اجتماعی و حرفه‌ای بین ساکنان و کارکنان می‌شود. قرار است برای کاهش اثرات کربن از چوب به عنوان ماده اصلی در ساخت این خانه‌ها استفاده شود و پوشش سبز گیاهی ضمن زیباسازی چشم‌انداز، ساختمان را در مقابل گرما و سرمای شدید حفظ کند.

کد خبر 426698

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس شیوع کرونا کرونا پیشگیری از کرونا آخرین اخبار ویروس کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق داده اند خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۵۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • باید ساختمان‌های باشکوه در ایران ساخته شود
  • نام ماندگار معمارباشی‌ها بر آستان زرافشان جانان
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا