Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-27@18:14:09 GMT

داروی انسولین قلمی تحت کنترل است

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۴۶۸۹۶

داروی انسولین قلمی تحت کنترل است

در هفته‌های اخیر کمبود انسولین قلمی که جزو داروهای وارداتی است، موجب نگرانی بیماران دیابتی در استان آذربایجان‌غربی شده است؛ به طوری که نمی توانند انسولین قلمی مورد نیاز را به راحتی تهیه کنند.

به گزارش برنا آذربایجان‌غربی، فاطمه آقازاده مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده های داروئی معاونت غذا و داروی آذربایجان غربی در زمینه علت کمبود داروی انسولین قلمی در بازار و ارائه راهکارهای لازم در این زمینه گفت: طی چند هفته اخیر ما با مشکل کمبود یک سری از اقلام انسولین از جمله انسولین قلمی و پر مصرف خارجی novorapid مواجه بودیم که کمبود سراسری بوده و نتیجتا در استان ما هم کمبود آن محسوس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

که بطور جدی موضوع از سوی مسئولین سازمان غذا و دارو در دست پیگیری است.

انسولین مورد نیاز بیماران از سوی سازمان غذا و دارو تامین می شود

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده های داروئی معاونت غذا و داروی آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی معاونت غذا و دارو  مشکل در حال رفع می باشد و طی هفته جاری تعداد محدودی از این دارو بصورت سهمیه از سوی سازمان غذا و دارو به این استان اختصاص یافته که به تدریج در داروخانه های معین استان توزیع می شود.

انسولین قلمی در بین داروخانه‌های معین در حال توزیع می باشد

آقازاده گفت: به منظور تامین نیاز بیماران استان در مرحله اول در اواخر هفته گذشته تعدادی از این داروها در سطح استان توزیع شده و مرحله دوم در حال توزیع می‌باشد.

گفتنی است: بعلت کمبود مقطعی و کشوری، توزیع در سطح همه داروخانه‌ها امکان پذیر نبوده و به جهت کنترل و نظارت دقیق بر نحوه توزیع، مقرر شد که این تعداد در بین تعداد محدودی از داروخانه های منتخب توزیع گردد. که در صورت رفع کمبود مجددا توزیع آن در کلیه داروخانه ها صورت می پذیرد.

جهت اطلاع از داروخانه های معین با شماره رایگان 190 تماس بگیرید

وی تصریح کرد: شهروندان عزیز برای اطلاع از لیست داروخانه های معین در کلیه نقاط استان می توانند از ساعت 8 صبح الی 20 عصر با شماره تلفن رایگان 190 تماس بگیرند و از داروخانه های معین مطلع گردند تا بدون اتلاف وقت داروی مورد نیاز را تهیه فرمایند.

آقازاده به بیماران دیابتیک توصیه کرد: تا زمان تامین کامل انسولین قلمی مورد استفاده خود (novorapid) از سایر برندهای انسولین مثل apidra و یا از انسولین های تزریقی تولید داخل که به وفور در بازار موجود است با مشورت پزشک معالج استفاده نمایند.

وی همچنین در مورد اظهارات شهروندان در خصوص اثر برندهای جایگزین گفت: انسولین های با برند جایگزین نیز مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو اخذ کرده و در خصوص اثربخشی این داروها هیچ نگرانی وجود ندارد.

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده های داروئی معاونت غذا و داروی آذربایجان غربی در پایان به بیماران دیابتیک توصیه کرد در خصوص تعویض برند دارویی و تنظیم میزان دوز دارویی مصرفی حتما با پزشک معالج مشورت نمایند.

لازم به ذکر است در همین راستا و در ادامه پیگیری های این معاونت جهت رفع مشکل و تامین انسولین مورد نیاز بیماران در مورخه 10 خرداد جلسه ای با حضور معاون غذا و دارو و نماینده انجمن داروسازان ارومیه و کارشناسان مربوطه در سالن شورای این معاونت تشکیل شد و پیشنهاداتی در رابطه با رفع کمبود و چگونگی توزیع انسولین به تصویب اعضا رسید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دارو آذربایجان غربی انسولین قلمی معاونت غذا و دارو سازمان غذا و دارو معاونت غذا و دارو آذربایجان غربی انسولین قلمی مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۶۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ ­ رئیس انجمن داروسازان ایران گفت: دو سازمان بیمه گر بیش از ۲۶ همت بدهی به داروخانه‌ها دارند و مدت بدهی‌های این بیمه‌ها به بیش از ۱۰ ماه رسیده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   احمدی ادامه داد: آخرین پرداخت‌های سازمان‌های بیمه گر مربوط اواسط سال قبل است. این در حالی است که سازمان غذا و دارو یک ماه قبل از کاهش کمبود‌های دارویی صحبت کرد رئیس اداره پایش مصرف دارو غذا و دارو در این باره گفت: کاهش ۶۷ درصدی در کمبود‌های دارویی داریم و از ۱۴۶ قلم دارو که کمبود داشت به ۱۱۲ قلم دارو رسیده ایم. همچنین در این هفته­ سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز در خصوص علل کمبود دارو در کشور گفت: بخش کمی از پوشش ما به تفاوت ارز دارو از بیمه‌ها پرداخت شده که در بروز کمبود‌های دارویی نقش مستقیم دارد موضوعی که به تامین منابع آن از بانک مرکزی هم در بروز آن تاثیر داشته است.

دیگر خبرها

  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند
  • کشف محموله دارو در زابل