Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده بوئین زهرا در مجلس گفت: مجلس باید در بحث قانون‌گذاری دقت لازم را داشته باشد یعنی روزنه‌های سوء استفاده و فساد را ببندد تا از این شکاف‌ها سوءاستفاده‌هایی رخ ندهد.

روح الله عباسپور، نماینده بوئین زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، اظهار داشت: شعار اساسی و اصلی جمهوری اسلامی از همان ابتدا عدالت اجتماعی بوده است و در جهت تحقق آن گام برمی‌دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همان طور که مقام معظم رهبری بیان کردند که در این سال‌ها نتوانسته‌ایم در عدالت نمره خوبی کسب کنیم به این علت است که در این مدت دولت‌ها و دستگاه‌های اجرایی نتوانسته‌اند خوب و درست عمل کنند.
نماینده بوئین زهرا در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر مجلس یازدهم بخواهد در مسئله عدالت اجتماعی ورود کند باید از مبارزه با فساد شروع کند.
عباسپور با بیان اینکه مجلس باید راهکار‌هایی را برای مبارزه با فساد ایجاد کند و در آن جدی باشد، گفت: یکی از دلایلی که در جامعه فساد و بی عدالتی به وجود می‌آید به این علت است که مجلس در نقش نظارتی خود خوب عمل نکرده است.
وی افزود: اگر مجلس در بحث نظارتی خوب عمل کند و جدی باشد و دولت‌ها را وقتی که از ریل خارج می‌شوند به ریل قانون گذاری برگرداند فساد به وجود نمی‌آید.
این نماینده مجلس بیان داشت: مجلس باید در بحث قانون گذاری دقت لازم را داشته باشد یعنی روزنه‌های سوء استفاده و فساد را ببندد تا از این شکاف‌ها سوءاستفاده‌هایی انجام نشود.
عباسپور با اشاره به حقوق‌های نجومی، تصریح کرد: بحث قانون خدمات کشوری دارای روزنه هایی بود که افراد سوءاستفاده گر از این روزنه ها استفاده کرده و مسئله حقوق‌های نجومی را رقم زدند، زیرا این روزنه ها طوری هستند که به این اتفاقات وجهه قانونی می بخشند.
وی تاکید کرد: مجلس دو وظیفه اصلی دارد یکی از آن‌ها مبحث قانون گذاری و دیگری نظارت است یعنی مجلس باید در بحث قانون‌گذاری دقت نظر داشته باشد و روزنه های رانت خواری و سوءاستفاده را ببندد.
نماینده بوئین زهرا در مجلس گفت: یک از بازو‌های قدرتمند مجلس در بخش نظارت دیوان محاسبات است. اگر دیوان محاسبات خوب عمل کند و کنترل‌های خوبی بر روی دستگاه‌ها داشته باشد دیگر این سوءاستفاده‌ها به وجود نمی‌آید.
عباسپور تصریح کرد: یکی دیگر از اقدامات مجلس در رفع شکاف‌های عدالت اجتماعی این است که در بحث قانون‌گذاری باید طوری عمل کند که به نفع مستضعفین و اقشار آسیب پذیر جامعه باشد.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس مجلس یازدهم نظارت عباسپور فساد نماینده بوئین زهرا بحث قانون گذاری عدالت اجتماعی روزنه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۷۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد نرخ باروری در ۱۴ استان/ تنها نیمی از قانون اجرا شده است

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: به‌رغم کاهش تعداد مادران در دوره باروری، توانسته‌ایم افت موالید را به شدت کم کنیم، نرخ باروری نیز افتی نداشته و حتی در ۱۴ استان نیز رشد داشته است، امروز تعداد والدین دارای سه، چهار و پنج فرزند نیز به نسبت سال‌های گذشته رشد بسیاری داشته است.

امیرحسین بانکی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در رابطه با وضعیت اجرای قانون جوانی جمعیت اظهار کرد: این قانون در مقایسه با دیگر قوانین مصوب در مجلس یازدهم به حد نصاب خوبی رسیده است، چرا که بیشتر قوانینی که در مجلس یازدهم تصویب کرده‌ایم؛ هنوز وارد فاز اجرا نشده است، اما این قانون تا ۵۰ درصد اجرایی شده است، لازم به ذکر است که ما در مجلس یازدهم قوانین اقتصادی بسیار خوبی را تصویب کرده‌ایم که هنوز اجرایی نشده است تا مردم آثار آن را ببینند.

وی افزود: با در نظر گرفتن این نکته که تنها نیمی از قانون اجرا شده است؛ شاهد اثرگذاری بالای آن هستیم، برای مثال زمانی که قانون را شروع کردیم، افت سالانه موالید ما ۱۲.۵ درصد بود، اما در حال حاضر مطابق آمار ثبت احوال این نرخ به ۱.۶ درصد رسیده است، یعنی از ۱۲.۵ به این عدد رسیده‌ایم، اما بعضی از افراد به طور مداوم در رسانه‌ها می‌نویسند، ۱.۶ درصد یعنی حدود ۱۵ هزار تولد کاسته شده است، بنابراین قانون جوانی جمعیت شکست خورده است!

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این افراد در حال سوءاستفاده از بی‌اطلاع مردم هستند و اشاره‌ای به ۱۲.۵ درصد ابتدای اجرای قانون نمی‌کنند و شیب نزولی را بیان نمی‌کنند.

بانکی‌پور تصریح کرد: جالب است بدانید که اصل باروری مادران ما در بازه سنی ۲۵ تا ۴۰ سال است و تعداد مادران ما در این بازه سنی در چهار سال گذشته به مراتب کمتر شده است، اما به‌رغم کاهش تعداد مادران در دوره باروری، توانسته‌ایم افت موالید را به شدت کم کنیم، نرخ باروری نیز افتی نداشته است و حتی در ۱۴ استان نیز رشد داشته است، امروز تعداد والدین دارای سه، چهار و پنج فرزند نیز به نسبت سال‌های گذشته رشد زیادی داشته است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس تاکید کرد: تولد فرزند سوم، چهارم و پنجم افزایش یافته است و نرخ باروری در ۱۴ استان کشور رشد کرده است، در حالی که نرخ سالانه باروری‌رو به افول بود، اما در حال حاضر توانسته‌ایم از افت آن پیشگیری کنیم، نباید فراموش کرد که نرخ باروری در کشور از سال ۹۵ به بعد حدود ۲۵ درصد افت کرده بود، اما امروز متوقف شده است.

کد خبر 750584

دیگر خبرها

  • واکنش محمد مهاجری به زندانی شدن یک وکیل دادگستری /یکسوی دعوا سعیدمرتضوی است و یکسو وکیلی شریف!
  • ورود دوباره مجلس به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • جلوی افت موالید را گرفتیم/ رشد نرخ باروری در ۱۴ استان
  • رشد نرخ باروری در ۱۴ استان/ تنها نیمی از قانون اجرا شده است
  • تصویب قانون رفع تحریم‌های ظالمانه از کارهای مهم مجلس است
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست؛ تندرو‌ها شمشیر را از رو بسته‌اند
  • شرکت در انتخابات یک حق و تکلیف ملی است
  • مکتب امام صادق مکتب انسان ساز و مسئولیت پذیری است
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود