Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@10:43:30 GMT

دانشکده طب سنتی تبریز مرجع طب غیرکلاسیک ایران می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۴۸۸۷۴

دانشکده طب سنتی تبریز مرجع طب غیرکلاسیک ایران می‌شود

محمدرضا شمس اردکانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در تبریز افزود: با حضور افراد مهم، متعهد و آگاه، این دانشکده به یکی از مراکز تولید علم و دانش در حوزه طب سنتی تبدیل شده و آن گونه که شایسته تبریز است نقش خود را ایفا می کند.

وی با بیان اینکه در سال ۸۶، اولین دانشکده‌های طب سنتی در ایران تاسیس شدند، گفت: دانشکده‌های طب سنتی تهران، ایران، شهید بهشتی و شاهد، جزو اولین دانشکده‌های طب سنتی در ایران می باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اردکانی با اشاره به پیشینه علمی، تاریخی و فرهنگی تبریز، اظهار کرد: تبریز، قطب بزرگ علمی کشور در طول تاریخ ایران بوده و دومین دانشگاه به عنوان دانشگاه کلاسیک در ایران در این شهر تاسیس شده است.
وی به نقش تبریز در جریانات ۲ قرن اخیر در ایران اشاره کرد و گفت: تبریز در عرصه‌های علم، اقتصاد، فرهنگ و ایثار تاثیر گذار بوده که این ایثار امروز نیز در جانفشانی‌های کادر درمان این شهر نمایان است.

رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران هم گفت: احساس می‌کنم مباحث اغواگرانه‌ای در داخل واژه طب اسلامی مستتر است که فرد را به بیراهه می‌کشاند.

امیر حسین جمشیدی، اظهار کرد: واژه‌ای تحت عنوان طب اسلامی در برخی موارد امید واهی به افراد داده و فرصت درمان مناسب را از آن‌ها می‌گیرد.

وی افزود: کل نظام کاری ما اسلامی است، اما قائل به واژه‌ای به نام طب اسلامی نیستم و چیزی به‌نام طب اسلامی نداریم.

جمشیدی خاطرنشان کرد: اگر روایت‌هایی به نام برخی از ائمه نیز وجود دارند، باید بررسی شوند که در چه زمانی و به چه کسی و با چه شرایطی گفته‌ شده‌اند.

وی با  بیان اینکه طب سنتی مکمل طب رایج است، گفت: هرگز نگفته‌ایم که از درمان رایج استفاده نکنید و سراغ طب سنتی بیایید.

وی همچنین با اشاره به نحوه برخورد با ارائه داروهای غیر مجاز در عطاری‌ها تاکید کرد: زمانی می‌توانیم در این زمینه موفق عمل کنیم که هر خانواده‌ای بازرس خودش باشد و برای دریافت خدمات مربوط به طب سنتی به سلامتکده‌ها، کلینیک‌ها و محل‌های مورد تایید دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت مراجعه کند.

جمشیدی خاطرنشان کرد: معاونت بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی، وظیفه نظارت بر رعایت اصول بهداشتی در عطاری‌ها، معاونت درمان، وظیفه نظارت بر دخالت عطاری‌ها در امور پزشکی و معاونت غذا و دارو وظیفه رسیدگی به ارایه داروهای غیر مجاز، قاچاق و فراورده‌های ارائه شده در عطاری‌ها را برعهده دارند.

رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران، عطاری‌ها همچنان تحت نظارت اتحادیه عطاران و سقط فروشی‌ها هستند.



برچسب‌ها تبریز طب ایرانی اسلامی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تبریز طب ایرانی اسلامی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تبریز طب ایرانی اسلامی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی طب ایرانی طب اسلامی عطاری ها طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۸۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرامیداشت یاد آیت الله بروجردی در قم

در مراسم شصت‌و‌پنجمین سالگرد رحلت مرجع فقید آیت‌الله حسین طباطبایی بروجردی استاد حاج شیخ حسین انصاریان به ایراد سخنرانی پرداخت و سید مهدی میرداماد در مدح منقبت ائمه اطهار (ع) مداحی کرد.

حجت الاسلام و المسلمین انصاریان با تجلیل از شخصیت آیت الله بروجردی گفت: این مرجع تقلید زمانی که به قم آمد ۷۰۰ نفر در این حوزه مشغول به تحصیل بودند و در زمانی که از دار دنیا رفت بیش از ۷ هزار نفر مشغول به تحصیل بودند.

وی با اشاره به خدمات ارزشمند آیت الله بروجردی گفت: در طول ۱۶ سالی که آیت الله بروجردی در حوزه علمیه قم حضور داشت اقدامات بسیاری در راستای گسترش دین اسلام در داخل ایران و کشور‌های مختلف انجام داد.

حجت الاسلام و المسلمین انصاریان، تقوای الهی را یکی از ویژگی‌های برجسته آیت الله بروجردی دانست و گفت: به‌واسطه همین تقوا، آیت الله بروجردی به مراتب بزرگی دست پیدا کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • فرآیند تهیه ترشی سیر به روش سنتی یک خانواده روستایی آذربایجانی (فیلم)
  • برگزاری گرامیداشت یاد و خاطره شهید شفیع زاده در تبریز
  • پیام محمدعلی اسلامی ندوشن به خاتمی چه بود؟ / شاهنامه نمی گذارد ایران در خواب غفلت باقی بماند / ادیبان و فیلسوفان بزرگی که عامل تهاجم فرهنگی اعلام شدند
  • ضرورت جریان شناسی تحریف تاریخ ایران
  • دور دوم انتخابات مجلس در تبریز الکترونیکی برگزار می‌شود
  • پلمب یک واحد عطاری به دلیل عرضه داروهای مخدر در آبسرد
  • «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد
  • مشکلات اتحادیه عطاران و سقط فروشان بررسی شد
  • توقیف ۱۱ میلیارد ریال کالای قاچاق در نایین
  • گرامیداشت یاد آیت الله بروجردی در قم