Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@04:38:08 GMT

مشاوره سوگ در خانواده‌های متوفیان کرونا

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۵۰۸۷۲

مشاوره سوگ در خانواده‌های متوفیان کرونا

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،    شهین لنگری افزود: با توجه به نحوه خاص برگزاری مراسم کفن و دفن خانواده‌های درگیر فوت ناشی از بیماری کرونا و احتمال این نگرانی که سوگ طبیعی به سوگ پیچیده تبدیل شود، تهیه دستور العمل‌های مشاوره سوگ در دستور کار دفتر سلامت روان وزارت بهداشت قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لنگری در توضیح سوگ پیچیده عنوان کرد: طولانی شدن دوران عزاداری، افسردگی، واکنش‌های غیر طبیعی، خشونت خانگی، افکار غیر طبیعی مثل خودکشی از عوارض سوگ پیچیده است.

او اضافه کرد: بر اساس دستور العمل مشاوره سوگ، مرحله اول به صورت تماس تلفنی و پس از اخذ رضایت و تمایل خانواده‌ها ادامه فرایند مشاوره به صورت حضوری توسط روانشناسان در مراکز خدمات جامع سلامت ارائه می‌شود.

او گفت: خدمات مشاوره سوگ بر اساس دستور العمل، بعد از ۷ الی ۱۴ روز از فوت فرد متوفی آغاز می‌شود و تا به امروز ۷۰ خانواده تحت پوشش قرار گرفتند.

او همچنین ادامه داد: در ابتدای شیوع بیماری کرونا و با توجه به ناشناخته بودن این ویروس استرس‌های زیادی به افراد وارد شد که روانشناسان مراکز جامع خدمات سلامت به صورت تلفنی و حضوری و درج مطالب در فضای مجازی، آموزش‌های لازم برای مدیریت استرس بر اساس دستور العمل‌های ابلاغی را ارائه کردند.

او گفت : آموزش‌های لازم برای روانشناسان و کارشناسان سلامت روان شهرستان‌ها با همکاری  کاوه حجت به صورت ویدئو کنفرانس ارائه شد.

انتهای پیام/ه 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کویید 19 علوم پزشکی خراسان شمالی دستور العمل مشاوره سوگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۰۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • میزبانی نمایشگاه و جشنواره سلامت از شهروندان
  • گشایش نمایشگاه و جشنواره سلامت در بندرعباس+عکس
  • گشایش نمایشگاه و جشنواره سلامت در بندرعباس
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • سریال مشاور و روایتی از باز کردن کلاف‌های پیچیده زندگی
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • اتصال بیرجند و طبس به طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع