Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴  مسعود مردانی، با اشاره به رتبه خوب ایران (رتبه ۸ در جهان) از نظر آمار بهبود یافتگان از ویروس کرونا، گفت: این موفقیت با تلاش شبانه روزی و طاقت فرسای کارکنان مراکز درمانی و ازمایشگاهی و همراهی و همکاری خود مردم به دست آمده است.

وی ادامه داد: کرونا تمام نشده است و اگر غفلت کنیم و فاصله گذاری اجتماعی و اصول بهداشتی فردی و اجتماعی را رعایت نکنیم شرایط این گونه نخواهد ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مردانی با اشاره به افزایش موارد جدید مبتلایان به کرونا، گفت: یکی از علل افزایش آمار مبتلایان مراجعه بیشتر مردم و مبتلایان به مراکز درمانی به علت کمتر شدن محدودیت‌ها و دوم به علت افزایش آزمایشگاه هاو انجام آزمایش‌ها در ۱۰۰ آزمایشگاه کشور است.بیشتر بخوانید:  گروهی که کمتر از سایرین نگران ویروس کرونا هستند ۱۲ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در چهارمحال و بختیاری شناسایی شد
این فوق تخصص بیماری‌های عفونی، با تاکید بر اینکه کرونا ضعیف نشده و احتمال ابتلای بچه، جوان، پیر، زن و مرد وجود دارد، ادامه داد: کرونا هزار و یک چهره دارد و قدرت آلوده کنندگی آن کم نشده و تغییر نکرده است.

وی تصریح کرد: گرما هم هیچ تاثیری بر کرونا نداشته است و الان مشاهده می‌کنیم که هر کس از خوزستان می‌آید به کرونای تمام عیار مبتلاست، آن‌هایی که در تماس با ویروس و بیماری هستند، اما نمی‌گیرند یکی از دلایلش ممکن است این باشد که آنتی بادی محافظت کننده داشته اند.

مردانی با برشمردن علائم بیماری کرونا گفت: اوایل گمان می‌کردند این بیماری دستگاه تنفس فوقانی را درگیر می‌کند، اما الان مشخص شده که این بیماری التهاب عروقی است و در دیواره رگ‌های انسان التهاب ایجاد می‌کند و در هر جای بدن مثل دستگاه گوارش یا سیستم اعصاب مرکزی و … می‌تواند روی دهد البته بیشتر دستگاه تنفسی را درگیر می‌کند.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی با توصیه موکد به رعایت فاصله گذاری اجتماعی و شستن مکرر دست‌ها و زدن ماسک و پرهیز از سفر رفتن و شرکت نکردن در مراسم و اجتماعات افزود: در مناطق گرمسیر نمی‌شود بدون کولر زندگی کرد و شواهدی هم مبنی بر انتقال ویروس از طریق کولر وجود ندارد و عزیزانی که کولر گازی استفاده می‌کنند بهتر است فیلتر‌های آن را تمییز و ضد عفونی کنند.

وی توصیه کرد شهروندان هنگام استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی و در مجامع بیش از ۱۰ نفر، حتماً از ماسک استفاده کنند.   منبع: شبکه خبر لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۲۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علل اصلی ابتلا به کبد چرب

به گزارش خبرآنلاین، علی بهاری درخصوص بیماری کبد چرب اظهار کرد: بیماری کبد چرب یکی از شایع‌ترین بیماری‌های کبدی در دنیا است. علل اصلی بیماری کبد چرب اضافه وزن یا چاقی، دیابت یا بیماری قندخون، چربی خون و افزایش فشار خون است که به مجموع این‌ها سندروم متابولیک می‌گوییم.

این فوق تخصص گوارش و کبد گفت: علاوه‌بر همه این‌ موارد، مصرف الکل و برخی داروها می‌تواند باعث ایجاد کبدچرب شود. این بیماری به عادات غذایی و سبک زندگی افراد بسیار مرتبط است، کم‌تحرکی افراد و عدم رعایت رژیم غذایی مناسب، منجر به اضافه وزن و در پی آن ایجاد کبدچرب می‌شود.

به گزارش همشهری وی درخصوص علائم بالینی کبدچرب تشریح کرد: بیماری کبدچرب متاسفانه ابتدا هیچ علامت بالینی خاصی ندارد و به مرور زمان منجر به آسیب می‌شود. در ابتدا بهترین راه تشخیص این بیماری سونوگرافی کبد است و هم‌چنین آزمایش خون که آنزیم‌های کبدی چک شود. آزمایش‌های دیگر برای بررسی چربی و قند خون هم برای بیماری کبد چرب موثر است.

بهاری در خصوص عللی که سبب ایجاد بیماری کبد چرب می‌شوند، گفت: اکنون ثابت شده که آلودگی هوا نیز باعث ایجاد بیماری کبد چرب می‌شود. همچنین فلور میکروبی روده با ایجاد کبد چرب ارتباط دارد، بنابراین می‌بینیم حتی عللی که به چشم نمی‌آید، می‌تواند منجر به بیماری شود.

فوق تخصص گوارش و کبد در رابطه با راه‌های پیشگیری از این بیماری اظهار کرد: یک زندگی سالم از لحاظ تغذیه بسیار کمک‌کننده است زیرا اضافه وزن،‌ چربی خون، قند خون و فشار خون از علل اصلی این بیماری است. بنابراین اگر شخصی اضافه وزن دارد بهتر است با روندی متعادل و همراه با ورزش وزن خود را کم کند، اگر مبتلا به دیابت است باید مرض قند خود را کنترل کند، اگر کسی چربی خون داشته باشد، رژیم و دارو بسیار موثر است. لذا تغذیه سالم، اجتناب از مواد قندی و چربی اضافه است که می‌تواند کمک‌کننده باشد.

وی گفت: بیماران بجای اینکه به دنبال مصرف دارو برای کبدچرب باشند، باید سبک زندگی خود را تغییر دهند و حتما روزی نیم ساعت ورزش داشته باشند.

بهاری در ارتباط با درمان دارویی کبدچرب اظهار کرد: درمان دارویی این بیماری، مرتبط به عوامل زمینه‌ساز آن است. به طور مثال درمان دیابت، درمان چاقی و چربی است و اگر دارویی می‌دهیم در همین راستا است. اینکه مستقیم ما به کبد دارو دهیم، تقریبا دارویی وجود ندارد لذا از همه عوامل مهم‌تر تغذیه سالم و ورزش است.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904528

دیگر خبرها

  • علل اصلی ابتلا به کبد چرب
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • هشدار شبکه دامپزشکی گناباد در خصوص بیماری تب سه روزه گاوی
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند