Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-07@06:17:36 GMT

بیشتر کارگران پس‌اندازی برای خرید مسکن ندارند

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۵۳۵۷۷

بیشتر کارگران پس‌اندازی برای خرید مسکن ندارند

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، هادی ابوی درخصوص ساخت شهرکهای مسکونی برای کارگران در تفاهم‌نامه میان وزارت راه و شهرسازی و اتاق تعاون، گفت:فارغ از مدل‌هایی که در این تفاهم‌نامه برای خانه‌دار شدن کارگران پیش‌بینی شده، نمی‌توانیم برای همه گروههای کارگری با توجه به میزان درآمد و نوع کارشان از یک نسخه واحد برای صاحبخانه شدن تبعیت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اصل مطلب در تامین مسکن کارگران و صاحبخانه شدن آنها این است که دولت و دولتمردان باید نگاه ویژه‌ای به قشر کارگر داشته باشند و به کارگران با هر سطح درآمد و توانمندی برای خانه‌دار شدن کمک کنند منتها این کمک نباید در قالب پرداخت تسهیلات برای خریدن خانه باشد چون بخش عمده‌ای از کارگران پس اندازی برای خرید یا ساخت مسکن ندارند و نمی‌توانند مابقی مبلغ خانه را فراهم کنند.

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران تاکید کرد: ما تجربه خوبی در دهه ۶۰ در بحث تعاونی‌ها و صاحبخانه شدن کارگران داشتیم و آمارها نشان می‌دهد که بیشترین کارگران در آن زمان خانه دار شدند چون تعاونی‌ها مختص هر صنف بود و رانندگان، فرهنگیان و کارکنان دستگاهها هرکدام تعاونی مخصوص خود را ایجاد کرده بودند و به فراخور میزان درآمدشان صاحبخانه شدند.

ابوی درباره واگذاری زمین به تعاونی‌های خوش سابقه برای ساخت مسکن کارگری به شرط ثبت نام کارگران در طرح اقدام مسکن ملی، گفت: اگر قرار است به کارگران کمکی شود باید تمام جوانب و ساز و کارهای لازم را از ابتدا ببینیم و یک بسته حمایتی یا بسته مسکن جدید برای کارگران بنویسیم. اینکه به تعاونی‌ها زمین بدهیم که برای کارگران خانه بسازند ولی فرایند آن را مشروط به ثبت نام افراد در طرح اقدام ملی مسکن کنیم کمکی به خانه دار شدن کارگران نمی‌کند چون وقتی فرد شرایط ثبت‌نام و توانایی پرداخت آورده را نداشته باشد از ثبت‌نام صرفنظر می‌کند به همین دلیل هم بخشی از کارگران از طرح ملی مسکن استقبال نکردند.

این مقام مسئول کارگری همچنین درباره ساخت شهرکهای مسکونی در جوار شهرکهای صنعتی و استقبال کارگران از آن، گفت: در گذشته برخی کارخانه‌های بزرگ در محوطه خود منازل سازمانی برای پرسنل و کارگران احداث کرده بودند و در حال حاضر نیز یکسری از کارخانه‌ها این امکان را فراهم کرده‌اند اما معتقدم ساخت شهرکهای مسکونی باید هم در داخل کارخانه و شهرکهای صنعتی باشد تا کارگران دغدغه خانواده و زندگی را نداشته باشند و هم از شهر دور نباشند تا در تامین مایحتاج و نیازهای ضروری و بهداشتی و ارتقای سطح علمی و آموزشی فرزندان دچار مشکل نشوند.

پیرو امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت راه و شهرسازی و اتاق تعاون ایران، ساماندهی ساخت مسکن در قالب طرح اقدام ملی مسکن و مشارکت بخش تعاون در احیا و بازسازی بافت‌های فرسوده در دستور کار قرار گرفته و مقرر شده با تعامل و همکاری اتاق تعاون ایران، منازل کارگری در جوار شهرک‌های صنعتی ساخته شود.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: طرح مسکن ملی اتاق تعاون وام وزارت راه و شهرسازي ساخت و ساز کارگران مسكن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۳۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است

عبدالجلال ایری، سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد واگذاری زمین و ارائه تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: هدف کلی این است که ما برای تمام اقشار و بویژه اقشار آسیب پذیر  مسکن تهیه کنیم. در همین راستا قانون جهش تولید مسکن  را مصوب و ‌در آن تاکید شد که دولت زمین و تسهیلات لازم را در اختیار مردم قرار دهد که خودشان مسکن بسازند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به تامین مسکن برای اقشار مختلف با تکیه بر عرضه به هنگام و صحیح زمین و تامین اعتبارات لازم برای هزینه های جاری نظیر خرید مصالح اظهار کرد:  عرضه به هنگام و صحیح زمین و تامین اعتبارات لازم برای هزینه های جاری نظیر خرید مصالح نیز از مهم ترین ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است. به هر حال تامین مسکن برای اقشار مختلف هدف ماست و باید آن را انجام دهیم و فرآیندش نیز در انجام شدن است.

ایری در ادامه بیان کرد: با توجه به ساختار اقتصادی کشور مشکلاتی برای تهیه مسکن اقشار آسیب پذیر وجود دارد که باید حل شود. لازمه رسیدن به یک میلیون واحد مسکن  این است که همه دستگاه ها کمک کنند و بدون مشارکت مردم نیر شدنی نیست و نقطه قوت یک میلیون واحد که می خواستیم بسازیم در مشارکت مردم است. چون به مردم زمین و تسهیلات می دهیم که خودشان بسازند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی  اظهار کرد: قانون جهش تولید مسکن در حال اجرایی شدن است ولی به نقطه ای رسیده است که نمی توانست بدون مشارکت مردم انجام شود و ما نیازمند مشارکت مردم هستیم. ما با مشکل کمبود مسکن مواجه هستیم و شاهد جهش تولید مسکن نخواهیم بود جز اینکه مشارکت مردم را داشته باشیم. باید با تکیه بر عرضه زمین توسط دولت و پرداخت به موقع و مناسب تسهیلات ساخت مسکن، مسیر مشارکت مردم در ساخت مسکن باز خواهد شد. بنابراین راهکار اصلی رفع تقاضای مسکن مردم نیازمند تسهیل مشارکت مردم در ساخت مسکن با عرضه زمین و تسهیلات است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • تعاونی‌های قم ۲۰ درصد طرح نهضت ملی را می‌سازند
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • تعاونی های قم ۲۰ درصد طرح نهضت ملی را می سازند
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی
  • زمین ساخت ۱۴۰ هزار مسکن کارگران تامین شد
  • اختصاص زمین برای ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی کارگران بخش صنعت در کشور
  • چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است