Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مجلس شورای اسلامی بر ضرورت اداره کشور بدون اتکاء به نفت تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی صبح امروز و در جریان بررسی وضعیت اقتصادی کشور با حضور رییس کل بانک مرکزی و رییس سازمان برنامه و بودجه اظهار کرد: ما منکر زحمات دولت نیستیم؛ بلکه قدردان زحمات دولت هستیم اما واقعیت‌هایی وجود دارد که از خواسته‌های اساسی مردم، نظام و رهبری از ابتدای انقلاب بوده و باید به آن توجه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما باید از امکان نفت که ابزار فشار علیه ما است رهایی پیدا کنیم. اگر دشمن ما چنین تصمیمی گرفته این برای ما فرصت است نه تهدید.

وی ادامه داد: نقد دوستان ما شاید این باشد که چرا یک برنامه مشخص و مدون با راهکار مشخص برای عبور از مشکلات نداریم. مثلا در بودجه سال ۱۳۹۹ بحث این است که ممکن است بیش از ۱۵۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه داشته باشیم؛ چه‌طور از این رهایی پیدا کنیم؟ من معتقدم روش‌هایی وجود دارد. متاسفانه صحبت از کاهش هزینه‌ها نشد؛ در حالی که یک مسیر کاهش هزینه است و بخش دیگر اصلاح سیاست‌های مالیاتی است. ما در شرایطی که کرونا هم برای مردم مشکلاتی ایجاد کرده از چند میلیون نفر کمتر از پنج – شش هزار میلیارد تومان مالیات می‌گیریم ولی آنهایی که باید مالیات اساسی بدهند به خاطر نداشتن سیستم منظم یا نخواستن به هر دلیل مالیات نمی‌دهند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی و دولت باید دست به  دست هم دهند و باید باورمان شود که کشور را در درآمد و هزینه بدون نفت اداره کنیم؛ این خواسته همه ملت و دولت قبل از تحریم نفت بوده و توقع ما از دولت این است که راهکارها را ارائه کند؛ اگر هم مانعی سر راه است ما برای برداشتن آن در خدمت دولت هستیم.

قالیباف با اعلام آمادگی نسبت به پرداختن به این موضوعات در جلسه غیرعلنی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: ساختار بودجه بحث مهمی است؛ با این ساختار امکان ادامه راه به شکل درست وجود ندارد. دولت باید این مسیر را شروع کند و به این سمت پیش برویم. این‌که یک لیست پروژه بگذاریم و ببینیم کدام یک رو به انتهاست و آن را تکمیل کنیم و بگوییم این اقتصاد مقاومتی است به نظر اشکال دارد. ما در بحث هدایت نقدینگی، جلوگیری از رشد نقدینگی و انگیزه دادن به بخش خصوصی باید سیاست جبرانی بگذاریم که به سمت تکمیل پروژه‌های دولت توسط نقدینگی و سرمایه‌های سرگردان برویم. بانک مرکزی و شبکه‌های بانکی شروع به رصد تراکنش‌ها کردند که باید با سرعت در این زمینه پیش برویم و در رابطه با بورس و سهام عدالت نیز می‌توانیم با همفکری به روش‌های اجرایی بهتر دست پیدا کنیم.

رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اشکالات ایجاد شده در زمینه‌ی ارز کالاهای اساسی، ادامه داد: ما ظرفیت ارز ۴۲۰۰ تومانی را داریم و کالا وارد شد. در نوع تخصیص اولویت‌بندی، توزیع و کنترل آن دچار مشکل و نقصان بودیم؛ امیدوارم با رویکرد جدید و دست به دست هم بپذیریم که اداره کشور بدون نفت اولویت اصلی ماست و بهترین راه و بهینه‌ترین راه را انتخاب کنیم.

قالیباف با اعلام آمادگی برای پذیرش پیشنهاد رییس سازمان برنامه و بودجه در خصوص برگزاری جلسات کارشناسی مشترک، مجلس شورای اسلامی و سازمان برنامه و بودجه اضافه کرد: ان‌شاءالله کمیسیون‌ها در چند روز آینده شکل می‌گیرند و با همکاری دولت می‌توانیم سروسامانی به وضعیت اقتصادی و معیشتی خصوصا محرومین بدهیم، چرا که اولویت مجلس یازدهم ساماندهی معیشت، اشتغال مردم و وضعیت کشور است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بانک مرکزی محمدباقر قاليباف اقتصاد مقاومتی ماليات سازمان برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۴۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جعفرزاده: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

‏با نزدیک شدن به تشکیل ⁧‫مجلس۱۲‬⁩ دو مجموعه زیر نظر مجلس ( ⁧‫مرکز پژوهشها‬⁩ و ⁧‫دیوان محاسبات‬⁩ ) احساس آزادگی بیشتری کرده و گزارشات متنوع و کارشناسی واقعی از عملکرد ⁧‫دولت تردمیلی۱۳‬⁩ ارائه کرده اند. اینجانب نیز از بخشی از آنها، در مصاحبه هایم استفاده کرده ام که دولت را عصبانی کرده.

‏این گزارشات که کماکان با ملاحظاتی تهیه شده بخشی از ⁧‫واقعیت عینی جامعه‬⁩ و ⁧سفره های کوچک شده مردم‬⁩ و بیانگر ضعف شدید دولت در اجرا و خلاف گویی های دولت و عدم صداقتشان با مردم است ‏نتیجه میگیریم:

هر کسی به جز ⁧‫قالیباف‬⁩ ⁧‫رییس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف تر اداره میشود.

27211

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902759

دیگر خبرها

  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • جعفرزاده: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟