Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان گفت: توانمندسازی مددجویان کمیته امداد و اقشار نیازمند جامعه در استان سمنان مبتنی بر شکوفایی استعدادها انجام شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، حبیب‌الله خجسته‌پور ظهر امروز در دیدار با سرمایه‌گذار بخش خصوصی و یکی از اعضای مجمع آبادانی شهرستان مهدی‌شهر در سالن کوثر استانداری سمنان اظهار کرد: هماهنگی دستگاه‌های اجرایی استان برای ورود فعالان اقتصادی به عرصه تولید و ایجاد اشتغال پایدار مطلوب است و این رویه مثبت به‌صورت مستمر ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: توانمندسازی مددجویان از راهبردهای مؤثر برای ریشه‌کنی فقر در جامعه بوده و ورود فعالان اقتصادی به عرصه‌های تولید با محوریت ریشه‌کنی فقر در جامعه بسیار ارزشمند است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان ادامه داد: تسریع در اعطای مجوز سرمایه‌گذاری و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی برای افزایش تولید و اشتغال در سال جهش تولید روزافزون افزایش یابد.

توانمندسازی اقشار کمتربرخوردار در سمنان

مهسا شاه‌حسینی، مدیرکل دفتر امور خانواده و بانوان استانداری سمنان هم گفت: حمایت از بانوان نیازمند که به دلایل مختلف نیازمند مساعدت‌های مالی هستند در دو بعد در استان سمنان در دستور کار قرار گرفته است.

وی بیان کرد: از یک‌سو تلاش می‌شود افرادی که فاقد توان جسمانی هستند، در قالب مددجویان زیرپوشش کمیته امداد، بهزیستی و سازمان‌های مردم‌نهاد مساعدت مالی شوند و در بخش دیگر، با کمک فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران، با اجرای طرح‌های مختلف و با مشارکت بانوان کمتر برخوردار جامعه برای ریشه‌کنی فقر در استان اقدام شود.

مدیرکل دفتر امور خانواده و بانوان استانداری سمنان گفت: در استان سمنان برنامه‌های خوبی از سال‌های گذشته با مشارکت خیران و فعالان اقتصادی برای توانمندسازی اقشار کمتر برخوردار جامعه به‌ویژه بانوان نیازمند در دست اجرا است.

هدف‌گذاری افزایش تولید در استان سمنان

در این نشست، عنوان شد که توجه به رویکردهای علمی و استفاده از سامانه‌های نوین برای اشتغال‌زایی افراد زیرپوشش کمیته امداد در دستور کار است.

سمنان از استان‌های پیش‌رو در توانمندسازی جوامع روستایی و افراد زیرپوشش با رویکردهای نوین اقتصادی است.

اشتغال‌زایی بدون سرمایه از رویکردهای مثبت و جدید برای گره‌گشایی از مشکلات اقشار کمتربرخوردار جامعه در استان است.

برای تأمین آب و رفع مشکلات زیرساختی باهدف ایجاد اشتغال پایدار برای افراد بی‌بضاعت جامعه تلاش شود و توسعه دام‌پروری و افزایش تولید در استان سمنان هدف‌گذاری شده است.

انتهای پیام/74002/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: کمیته امداد سمنان بخش خصوصی جامعه استانداری سمنان فعالان اقتصادی استان سمنان کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۸۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود

عباس اهرابی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به منظور توانمندسازی و تحقق درآمد پایدار مددجویان، حق بیمه اجتماعی چهار هزار و ۱۶ نفر از مددجویان تحت حمایت به سازمان تأمین اجتماعی به طور ماهیانه پرداخت می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام استان گیلان ادامه داد: بیش از ۲۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان حق بیمه اجتماعی مددجویان تحت حمایت مشمول این طرح به سازمان تأمین اجتماعی طی سال گذشته پرداخت شده است.

وی با اشاره به اقدامات این نهاد برای افزایش ضریب نفوذ بیمه‌ای در بین مددجویان افزود: بیمه شدگان می‌توانند از تمامی مزایای بیمه‌های اجتماعی نظیر بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی استفاده کنند.

مدیرکل کمیته امداد گیلان اضافه کرد: بیمه اجتماعی شامل سه نوع بیمه اعم از طرح‌های اشتغال و خودکفایی در قالب صاحبان حرفه و مشاغل آزاد، بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار شهری و بیمه اجتماعی مددجویان از طریق صندوق بیمه روستاییان و عشایر است.

اهرابی با بیان اینکه حق بیمه تأمین اجتماعی مددجویان، با هدف بهره‌مندی آن‌ها از مستمری بازنشستگی پرداخت می‌شود، عنوان کرد: با پرداخت حق بیمه اجتماعی، مددجویان می‌توانند از مزایای بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی برخوردار شوند.

وی، افزود: شرایط دریافت مستمری بازنشستگی برای زنان ۵۵ سال سن و مردان ۶۰ سال سن با سابقه پرداخت حق بیمه حداقل ۱۰ سال است که در سال گذشته ۲۲۳ نفر از بیمه شدگان از مزایای دریافت مستمری، بازنشستگی و مستمری برای بازماندگان و ازکارافتادگی بهره مند شده‌اند.

مدیرکل کمیته امداد گیلان در ادامه با بیان اینکه سال گذشته تعداد ۱۸۴ نفر از مددجویان مشمول بازنشستگی صندوق روستاییان و عشایر شدند، تصریح کرد: در حال حاضر چهار هزار و ۲۷ نفر از مددجویان روستایی مشمول طرح بیمه روستاییان و عشایر هستند که حق بیمه آنان به صورت سالانه توسط کمیته امداد مرکز به صندوق بیمه روستاییان و عشایر واریز می‌شود و طی سال گذشته حدود چهار میلیارد و پانصد میلیون تومان در این خصوص واریز شد.

وی در پایان با اشاره به اینکه در اواخر سال ۱۴۰۲ مجوز پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی ۷۰۰ زن سرپرست خانوار تحت حمایت دیگر نیز اخذ شد، اضافه کرد: بدین منظور بیش از ۴۲۰ میلیون تومان اعتبار تخصیص یافت.

کد خبر 6096762

دیگر خبرها

  • توانمندسازی ۳۰ هزار دختر تحت حمایت کمیته امداد
  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • رویکرد کمیته امداد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است