Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی گفت: بهره‌برداری از ۱۶ طرح پتروشیمی در سال «جهش تولید» سبب افزایش ۳۵ درصدی ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی کشور می‌شود.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، بهزاد محمدی امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ ) در بازدید از بخش‌های مختلف پتروشیمی شیراز با اشاره به برنامه افزایش ظرفیت تولید پروپیلن در فرآیند هوشمندسازی صنعت پتروشیمی اظهار کرد: ظرفیت تولید پروپیلن در کشور بیش از ۹۵۰ هزار تن است و اکنون کشور با کمبود روبه‌رواست به همین دلیل هدف‌گذاری برای افزایش ظرفیت تولید پروپیلن انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه به کمک روش PVM که دانش فنی آن در شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی است می‌توان متانول تولیدی واحدهای موجود تولید متانول در کشور را به پروپیلن تبدیل کرد و به این روش ظرفیت تولید پروپیلن را افزایش داد، افزود: پروپیلن تولیدی به این روش از منطقه عسلویه به منطقه مرودشت برای ذخیره‌سازی و توزیع انتقال می‌یابد و از این منطقه پروپیلن برای احداث طرح‌های پیشران در استان فارس و استان‌های هجوار توزیع می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: تولید ۱۲ محصول راهبردی از پروپیلن را هدف‌گذاری کرده‌ایم و با تولیدی شدن آنها نیاز صنایع پایین‌دستی تامین خواهد شد.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی گفت: ۱۶ طرح پتروشیمی به ارزش بیش از ۱۱ میلیارد دلار در سال جهش تولید به بهره‌برداری خواهد رسید.

۹۹؛ سال جهش طلایی

وی در جمع مدیران پتروشیمی شیراز با تاکید بر اینکه امسال سال جهش طلایی صنعت پتروشیمی ایران است، افزود: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده ۱۶ طرح پتروشیمی در برنامه افتتاح در سال ۹۹ قرار دارد که البته ممکن است به دلیل موانعی که در پی شیوع بیماری کرونا به وجود آمد ۳ تا ۴ طرح با تاخیر چند ماهه وارد مدار تولید شود.

محمدی تصریح کرد: راهبرد ما با گذشته متفاوت شده و توسعه هوشمند به عنوان راهبرد شرکت ملی صنایع پتروشیمی هدف‌گذاری شده است و در این مسیر افزایش ظرفیت تولید، افزایش کیفیت و ارزش محصولات نیز مورد توجه قرار دارد.

وی با بیان اینکه تولیدی شدن طرح‌های جدید منجر به افزایش ۲۵ میلیون تنی ظرفیت تولید می‌شود، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها در مجموع حدود ۳۵ درصد افزایش ظرفیت تولید تحقق می‌یابد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه هیچ صنعتی جذابیت صنعت پتروشیمی را در کشور ندارد، تصریح کرد: در نظرداریم با گذر از واحدهای تک‌محصولی به چند محصولی تاب‌آوری صنعت را افزایش دهیم و زمینه تولید محصولات با ارزش‌تر را فراهم کنیم.

معاون وزیر نفت با اشاره به اینکه در بازدید از مجتمع شیراز به عنوان بخشی از شناسنامه صنعت پتروشیمی ایران ارزش این مجتمع بیش از پیش نمایان شد، اظهار کرد: امید است که امروز با نهایی کردن تصمیم‌ها درباره فاز نخست پتروشیمی شیراز به عنوان قدیمی‌ترین مجتمع پتروشیمی ایران بتوانیم ارزش تاریخی آن را حفظ کنیم.

وی به نقش مهم هلدینگ نفت و گاز پارسیان در توانمندسازی زیرمجموعه‌های خود اشاره کرد و گفت: این هلدینگ به صورت هوشمند در حال فعالیت است و خرید پالایشگاه‌های تبریز و شیراز نیز گامی موفق بوده است و آغاز ساخت یک طرح با خوراک ترکیبی در عسلویه به عنوان یک راهبرد اثر بخش از سوی نفت و گاز پارسیان اهمیت ویژه ای دارد و شرکت ملی صنایع پتروشیمی از این طرح حمایت می‌کند.

منبع: شانا

کلیدواژه: بهزاد محمدی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی شرکت ملی صنایع پتروشیمی ظرفیت تولید پروپیلن افزایش ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۰۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، جواد اوجی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در بحث تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی بخصوص پتروشیمی‌هایی که تولید محصول متانول دارند، تفاهمنامه‌های خوبی امضا شد تا با همکاری شرکت پالایش و پخش و شرکت صنایع ملی پتروشیمی بخشی از تولید متانول تولید کشور به سمت تولید بنزین سوق داده شود.

وی افزود: امروز در بسیاری از کشورها از خوراک متانول برای تولید بنزین استفاده می‌شود. در ایران نیز دانش فنی و ظرفیت انجام این کار وجود دارد. در برخی پتروشیمی‌ها که سهامداران آنها تمایل داشتند با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق رقم خورد و بخشی از تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد.

وی با تاکید بر اینکه این ریل‌گذاری انجام شده و با توجه به افت قیمتی که در سال‌های گذشته در محصولات متانول داشتیم و از طرفی به منظور حل ناترازی بنزین می‌توانیم در تولید بنزین از خوراک متانول استفاده کنیم.

به گفته وی، این موضوع در کشور چین نیز اکنون اتفاق می‌افتد و در ایران نیز می‌توانیم از این ظرفیت بهره‌مند شویم.

افزایش تولید نفت و گاز در سال جاری

وزیر نفت از برنامه‌های وزارت نفت برای افزایش تولید نفت و گاز در کشور خبر داد و گفت: با تکمیل ۷۹ پروژه نیمه‌تمام و اجرای ۵۰ پروژه جدید می‌توانیم به میزان ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه تولید نفت را افزایش دهیم. همچنین به دنبال افزایش ۳۵ میلیون متر مکعب گاز و ۵۰ هزار بشکه ظرفیت پالایشی هستیم.

وی با اشاره به تفاهمنامه‌ای که امروز به امضا رسید، گفت: در سالی که به نام جهش تولید با مشارکت مردمی نامگذاری شده است، اتفاق خوبی رقم خورد چراکه عمده سهامداران این پتروشیمی‌ها مردم هستند.

او با بیان اینکه وزارت نفت در شروع سال جدید پروژه‌های کلان را با استفاده از منابع داخلی مورد توجه قرار داده است، گفت: در توسعه میادین نشان دادیم که معطل شرکت‌های خارجی نیستیم و با سرمایه‌گذاری‌های خوبی که در دو سال اخیر صورت گرفت توانستیم نگاه خوبی را به بخش داخلی ایجاد کنیم.

وی با تاکید بر اینکه امروز شاهد بودیم یک اتفاق بزرگ و کم‌نظیر در صنعت نفت رقم خورد، گفت: استفاده از حداکثر ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میادین گازی می‌تواند شرایط بسیار خوبی را در این صنعت رقم بزند. نزدیک به ۲۰ میلیون مخزن گازی با ۱۴ شرکت و هلدینگ بزرگ پتروشیمی تفاهمنامه امضا شد و بالغ بر هفت میلیارد دلار شرکت‌های بزرگ در این حوزه سرمایه‌گذاری می‌کنند و رقم بیش از ۱۳۰ میلیون متر مکعب گاز را از توسعه این میادین طی دو و سه سال آتی به بهره‌برداری می‌رسانیم که ضمن تامین خوراک پتروشیمی‌ها در توسعه میادین گازی نیز نقش مهمی دارد.

به گزارش ایسنا، جواد اوجی امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی هم با بیان اینکه بیش از شش میلیون تن به ظرفیت پتروشیمی‌ها و بیش از ۵۰ هزار بشکه به ظرفیت فراورش نفت اضافه خواهد شد، گفت: در جمع‌آوری گازی‌های مقصد ریل‌گذاری انجام شد و اقدامات خوبی را در این راستا انجام داده‌ایم.

وزیر نفت از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید در راستای ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار را نیز در دستور کار قرار داریم.

وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از هشت درصد نسبت به سال قبل از آن گاز بیشتری را به صنایع پتروشیمی تحویل دادیم، گفت: نتیجه این مساله این شد که تولید محصولات پتروشیمی رقم خورد و امسال انتظار می‌رود که نسبت به سال گذشته از نظر حجمی و ارزش تولید رقم بیشتری را محقق کنیم.

او با بیان اینکه پروژه‌ها و طرح‌های نیمه تمام و جدیدی را در دو سال و نیم در دولت مردمی تکمیل کرده‌ایم و استارت پروژه‌های جدیدی زده شد و در سال ۱۴۰۲ شاهد رشد اقتصادی بخش نفت و گاز کشور بودیم.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۸ درصدی تولید پتروشیمی ارومیه در ۱۴۰۲
  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲