Web Analytics Made Easy - Statcounter

چشم اندازه یوان دیجیتال که ممکن است سال آینده میلادی از سوی چینی ها به بازار عرضه شود رفتن به سمت حذف پول کاغذی است. کارشناسان می‌گویند ممکن است این ارز بتواند تعادل کنونی در نظام قدرت اقتصادی در جهان را تغییر دهد.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از راشاتودی، یوان دیجیتال که قرار است از سوی دولت چین عرضه شود با چشم انداز جایگزین شدن به جای پول های کاغذی وارد بازار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان بر این باورند عرضه این ارز از سوی دولت چین که ممکن است سال آینده میلادی اتفاق بیفتد حتی می‌توانند تعادل کنونی در نظام قدرت اقتصادی جهان را دستخوش تغییر کند.

بانک مرکزی چین هفته گذشته اعلام کرد یوآن دیجیتال برای استفاده در زمان برگزاری المپیک زمستانی ۲۰۲۲ آماده خواهد شد.

از طرف دیگر استفاده از این ارز در چهار شهر بزرگ چین به صورت آزمایشی کلید خورده است.

شو یوآن، کارشناس ارشد موسسه تحقیقات مالی چین زیر مجموعه دانشگاه دولتی پکن در مصاحبه ای با روزنامه سوث چاینا مورنینگ پست گفت: زمانی که چند سال دیگر به عقب نگاه می‌کنیم خواهیم دید که 2 اتفاق تاریخی در سال ۲۰۲۰ رخ داده اند که یکی شیوع ویروس کرونا و دومی به وجود آمدن ارز دیجیتال یوآن در چین است.

در حالی که چین از سال ۲۰۱۴ تحقیقات بر روی ارز دیجیتال را آغاز کرده بود اما در عین حال به شدت استفاده و معاملات ارزهای مجازی نظیر بیت کوین را محدود و سرکوب کرده است به گونه‌ای که به دستور دولت چین و در قالب اجرای قانون مقابله با کلاهبرداری و پولشویی از سال ۲۰۱۷ معاملات ارز های دیجیتال در 100 کارگزاری این کشور به طور کامل متوقف شده است.

اندرو پولک، مدیر بخش تحقیقات موسسه تریویوم چاینا، میگویند: چینی‌ها فرصت این را یافته اند تا در این زمینه در جهان پیشرو شوند.

کارشناسان می گویند اقدامات چین در توسعه ارزهای دیجیتال تهدید جدیدی علیه سلطه مالی آمریکا در جهان خواهد بود.

آدیتی کومار و اریک روزنباخ، اساتید دانشکده کندی هاروارد معتقدند نسخه دیجیتال یوان چین می‌تواند در نهایت به ایران و دیگر کشورها کمک کند تا به شکلی ساده تر تحریم های آمریکا را دور زده و پول خود را بدون آنکه توسط واشنگتن رهگیری شود جابجا کنند.

آنها طی مقاله اعلام کردند که ممکن است روزی برسد که شاهد نقل و انتقال پول های دیجیتال بین کشورها بدون استفاده از نظام پرداخت بین المللی دلار پایه کنونی باشیم.

هنری پالسون، وزیر خزانه‌داری سابق آمریکا، اما می‌گوید تهدیدهای کنونی علیه جایگاه دلار به عنوان ارز قالب بین المللی خیلی نگران کننده نیستند. 

وی مدعی است که حتی اگر یوان دیجیتال ثابت کند که قابلیت استفاده بالایی در جهان دارد، دلار همچنان اعتبار خود را حفظ کرده و در قیمت گذاری کالاهای اساسی نظیر نفت از آن استفاده خواهد شد.

بر خلاف این ادعا اما متیو گراهام، مدیرعامل موسسه سینو گلوبال کپیتال، معتقد است که ارز یوان دیجیتال می‌تواند دیگر کشورها و افراد را بر آن دارد تا از این ارز و فناوری چینی استفاده کنند.

وی گفت خیلی محتمل است که دیگر کشورها خود را به سمت وفق دادن با این بستر مبادلاتی چین سوق دهند و ممکن است در آن زمان طرفی که زودتر اقدام کرده باشد از مزیت بیشتری برخوردار شود.

قرار است برای استفاده از یوان دیجیتال افراد از یک نرم افزار که به خط تلفن آنها متصل است استفاده کنند و می توانند با استفاده از گوشی خود پول را بین حساب ها جابجا کنند.

نکته اینجاست با توجه به آنکه استفاده از این ارز قانونی است ممکن است مبادلات آن بدون بانک ها به عنوان واسطه انجام شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: چین دلار بانک مرکزی بیت کوین یوان دیجیتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۱۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، کیم سونگ، سفیر کره شمالی در سازمان ملل متحد، در بیانیه‌ای درخواست مشترک کره جنوبی، ژاپن، آمریکا و ۴۷ کشور دیگر مبنی بر ارزیابی «عینی و مستقل» تحریم‌های اعمال‌شده علیه پیونگ‌یانگ را قویاً محکوم کرد.

حکم هیات ناظر بر تحریم‌ها علیه کره شمالی ماه گذشته پس از وتوی درخواست تمدید ماموریت توسط روسیه، منقضی شد. در پی این وتو، واشنگتن اعلام کرد که در تلاش است تا با همکاری سئول، برای جایگزین کردن هیات ناظر که هم‌اکنون منحل شده است، روش‌هایی «خلاقانه» حتی «خارج از ساختار سازمان ملل» پیدا کند.

کیم سونگ در بیانیه‌ای که خبرگزاری مرکزی کره شمالی آن را منتشر کرده است، اعلام کرد: نیروهای دشمن احتمالاً دومین و سومین هیات ناظر را در آینده تشکیل دهند اما با گذشت زمان مشخص می‌شود که تمام این تلاش‌ها خودزنی است.

وی افزود: این هیات ابزاری در دست آمریکا و کشورهای غربی برای سرکوب حق موجودیت حکومتی مستقل است. در صورتی که آمریکا و حامیانش به‌جای عبرت گرفتن از اتفاق اخیر (وتوی روسیه)، همواره به دنبال اتخاذ سیاست‌های خصمانه منسوخ علیه کره شمالی باشند، آنگاه با شکستی راهبردی و مصیبت‌وار مواجه خواهند شد.

کد خبر 6097133

دیگر خبرها

  • جدیدترین قیمت رمزارزها: ۱۷ ارديبهشت
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • بازار رمزارز‌ها / زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • زمان اوج بیت کوین مشخص شد
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد | قیمت جدید انواع ارزهای دیجیتال
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است