Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@16:17:46 GMT

کنسرت آنلاین هیچ توجیه اقتصادی ندارد

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۶۲۲۰۲

کنسرت آنلاین هیچ توجیه اقتصادی ندارد

غلامعلی علمشاهی(رئیس کانون ناشران ) گفت: کنسرت آنلاین هیچ توجیه اقتصادی ندارد و صرفا برای فراموش نشدن هنرمندان برگزار می گردد، این کنسرت ها برای مخاطب جذابیت لازم را ندارد کما اینکه می بینیم تمدید هم نمی شود.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا، غلامعلی علمشاهی(رئیس کانون ناشران خانه موسیقی) در خصوص وضعیت اجراهای موسیقی در دوران کرونا گفت: در چند سال اخیر فعالیت های اقتصادی موسیقی بیشتر به سمت اجراهای صحنه ای رفته است و انتشار آثار بصورت فیزیکی هم بسیار کم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه با شیوع ویروس کرونا اجراهای صحنه ای از اسفندماه متوقف شد و معیشت قشری که از راه اجرای موسیقی ارتزاق می کردند با مشکل جدی مواجه شده است و دولت هم  تاکنون هیچ کمکی به این قشر نکرده است.

علمشاهی درباره اجرای کنسرت های آنلاین و همچنین گردش اقتصادی این کنسرت ها گفت: بنظر من کنسرت آنلاین هیچ توجیه اقتصادی ندارد و صرفا برای فراموش نشدن هنرمندان برگزار می گردد. این آثار را از اینترنت هم می توان آنها را دانلود کرد و شنید، این کنسرت ها برای مخاطب جذابیت لازم را ندارد کما اینکه می بینیم تمدید هم نشد. کنسرت آنلاین یک پدیده گذرا است و اتفاق خاصی نمی افتد.

وی افزود: کنسرت آنلاین شور و هیجان مخاطب را همراه ندارد و هنرمندانی هم که این کنسرت ها را اجرا می کنند آنچنان عواید مالی برایشان ندارد بنابراین فکر نمی کنم با تداوم آن اتفاق خاصی در چرخه موسیقی رخ بدهد.

رئیس هیئت مدیره کانون ناشران درباره وضعیت نشر آثار موسیقی در دوران کرونا گفت: در چند سال اخیر وضعیت بسیار بدی را در  نشر آثار موسیقی داشتیم و در دوران کرونا هم این مساله به مراتب بدتر شد و به یک فاجعه تبدیل شده است. در نشر هیچ اتفاق خاصی نیافتاد و آثار آنچنانی در دوران کرونا منتشر نشده است، فقط هنرمندان باز هم برای اینکه فراموش نشوند کارهایی را در فضای مجازی منتشر کردند. از اینها گذشته مردم آنقدر در حال حاضر گرفتار مشکلات معیشتی و خبرهای انتشار ویروس کرونا هستند که فکر می کنم موسیقی هم برایشان جذابیتی ندارد.

علمشاهی درباره نقش دولت در حمایت از فعالان حوزه موسیقی گفت: متاسفانه شعارهای زیادی در سال های اخیر داده شده که هیچ کدام از آنها  جامه عمل نپوشده است. دولت هیچ بودجه ای را برای حمایت از هنرمندان موسیقی قرار نداده است. هنرمندان موسیقی از همه هنرها بیشتر آسیب دیده است اما هیچ حمایتی از سوی دولت نمی شود. در حال حاضر شاخه های زیادی هستند که از طریق اجرای صحنه ای ارتزاق می کردند ولی همه نشسته اند و بیکار مانده اند.

وی افزود: ظاهرا دولت موسیقی را به رسمیت نمی شناسد که هیچ حمایتی نمی کند. نمونه اش اجاره سالن ها که همیشه بالا بوده و هیچ کمکی نمی شود یا برای همین نشر فیزیکی محدود هیچ سهمیه کاغذی یا کمکی در اختیار ناشران قرار نمی گیرد. در بحث کپی رایت هم در صدا و سیما و رسانه ای مانند «رادیو آوا» کلیه آثار شرکت های خصوصی از صبح تا شب پخش می شود ولی یک ریال به صاحبان آثار پرداخت نمی شود.

منبع: خانه موسیقی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کنسرت آنلاین دوران کرونا کنسرت آنلاین کنسرت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۲۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همتای آمریکایی را در مورد حمله به رفح توجیه کرد

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با وزیر دفاع آمریکا گفت که حمله به رفح به امری ضروری تبدیل شده است.

به گزارش ایسنا، یو آو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پی آغاز تخلیه ساکنان از مناطق شرقی رفح با لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا تلفنی گفت‌گو کرد.

گالانت در این گفت‌وگوی تلفنی به آستین گفت که اقدام نظامی در رفح به دلیل مخالفت حماس با پیشنهاد واسطه‌ها برای ایجاد آتش‌بس امری ضروری است.

طبق گزارش هاآرتص، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد که جنبش حماس تمام پیشنهادها را نمی‌پذیرد و این امر به معنای آغار حمله نظامی در رفح است.

اخیرا رادیو ارتش اشغالگر گزارش داد که ارتش پیش از حمله زمینی، تخلیه ساکنان مناطق شرقی شهر رفح در جنوب نوار غزه را آغاز کرده است.

رویترز به نقل از رادیو ارتش اشغالگر گزارش داد که تخلیه به سمت اردوگاه‌های خان یونس و المواصی در جنوب نوار غزه در حال انجام است.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد تصمیم برای آغاز تخلیه رفح شب گذشته در جلسه کابینه گرفته شد.

این رادیو ادامه داد که یوآو گالانت، وزیر جنگ روز یکشنبه با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا درباره آغاز تخلیه رفح صحبت کرد.

ارتش صهیونیست‌ها در بیانیه‌ای گفته است: عملیات تخلیه شرق رفح شامل حدود ۱۰۰ هزار تن و جزئی از عملیاتی محدود است و چارچوب زمانی برای تخلیه رفح تعیین نخواهیم کرد و ارزیابی‌های عملیاتی را انجام خواهیم داد.

ارتش رژیم صهیونیستی از ساکنان و آوارگان حاضر در منطقه شهرداری الشوکه و محله‌های السلام، الجینیه، تبه زراع و البیوک در منطقه رفح خواست تا این مناطق را تخلیه کرده و به سمت منطقه «بشردوستانه» در المواصی حرکت کنند.

صبح امروز، ارتش اشغالگر اعلام کرد که ساکنان شرق رفح را «تشویق کرده» فوراً منطقه را تخلیه و به سمت منطقه «بشردوستانه گسترده» در المواصی در خان یونس حرکت کنند تا برای آغاز عملیات خود علیه این شهر آماده شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «نجوای عشق» در تالار وحدت می‌پیچد
  • تلفیق آگاهانه بازیگری و موسیقی در آثار نمایشی
  • واکنش جالب معلم عربی محمد بحرانی به خاطره ای که تعریف کرد | ویدئو
  • قدردانی از هنرمندان در یک پایگاه مهم موسیقی/ خاطراتی که زنده شد
  • وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همتای آمریکایی را در مورد حمله به رفح توجیه کرد
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • تنظیم متفاوت از یک قطعه موسیقی نواحی ایران
  • ببینید | حرکت هماهنگ دختران شیرازی در کنسرت آقای خواننده
  • جایگاه میرنوروز از نگاه ملی مغفول مانده است
  • شعر میرنوروز آمیخته با مضامین قرآنی است