Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (رحمةالله علیه) و قیام پانزدهم خرداد بیانیه‌ای به شرح ذیل صادر کرد.

 بسم‌الله الرحمن الرحیم

۱۴ خرداد سالروز وداع تاریخی مردم ایران با امام بزرگوار است. فقیهی متأله و عارفی سالک که از اولیاء بزرگ الهی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اتکای به نصرت الهی، باقدرت و صراحت جلوی زورگویان و مستکبران ایستاد تا اسلام را که در اثر برخی سستی‌ها و همچنین برخی خیانت‌ها به حاشیه رفته بود به جایگاه اصلی‌اش بازگرداند و زمینه تحقق مردم‌سالاری دینی را فراهم کند. امام، با الگوبرداری و توجه به فرهنگ عاشورا و نهضت حسینی، انقلاب عظیم اسلامی را راهبری کرد و بنیاد فکر و اندیشه نظام‌های مادی را فرو ریخت و نظامی دینی و مردمی را بنیان نهاد.

امروز در سایه توجهات خاصه حضرت ولیعصر‌(عجل‌الله‌ تعالی فرجه الشریف) ولایت‌فقیه این میراث ماندگار امام خمینی، راه ایمان، عدالت، رفاه و عزت را به ما نشان می‌دهد و مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای «مدظله‌العالی» از اندیشه‌های الهی و اصول مکتب این شخصیت والا و الگوی کم‌نظیر تقوا و اخلاص، پاسداری و صیانت می‌کند.

آینده روشن انقلاب اسلامی یعنی حاکمیت کامل دین، ارتقاء عیار دین‌داری و معنویت و همچنین تحقق عدالت اجتماعی و رفاه با پیروی از راه امام واقع خواهد شد و ملت ایران و امت اسلامی را در مسیر عزت و سربلندی قرار خواهد داد.

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن تسلیت سی و یکمین سالگرد رحلت امام عظیم‌الشأن انقلاب و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای قیام قهرمانانه پانزدهم خرداد ۴۲، همگان را به رهروی رهبر معظم انقلاب و پیروی از منویات و هدایت‌های ایشان دعوت می‌کند و اعلام می‌دارد: سلوک درراه امام خمینی همچنان یک تکلیف و وظیفه‌ انقلابی است باید مبارزه بی‌امان با استکبار و ظلم جهانی و توجه به مستضعفین و مظلومین را قاطعانه دنبال کنیم و پاسدار اصول مکتب انسان‌ساز و کرامت بخش امام باشیم. پشتیبانی از ولایت‌فقیه و آرمان‌های انقلاب اسلامی توفیقات کامل ملت، دولت و همه مسؤولین کشور را پیش خواهد آورد و تاییدات الهی را نصیب ملت ایران خواهد کرد.

و السلام علیکم و رحمه الله و برکاته
محمد یزدی
رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: جامعه مدرسین حوزه علمیه قم امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۲۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه قم رقم زد

مدیر حوزه‌های علمیه کشور، گفت: امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه رقم زد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم،آیت‌الله علیرضا اعرافی در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره علامه حلی(ع) در سالن همایش‌های مدرسه علمیه معصومیه قم با گرامیداشت روز معلم و یاد و خاطره استاد شهید آیت‌الله مطهری، اساتید را پایه رشد علمی و توسعه و پیشرفت خواند.

وی با تقدیر از عملیات وعده صادق و تسلیت سالروز شهادت امام صادق(ع) افزود: امام صادق(ع) یک نقطه عطف و تحول بزرگ علمی و فرهنگی و سیاسی در جهان بودند و جایگاه آن حضرت کاملا ممتاز و ویژه است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور به کتاب 22 جلدی مسند الامام الصادق(ع) اثر مرحوم آیت الله حاج شیخ عزیزالله عطارودی(ره) اشاره کرد و گفت: مرحوم عطارودی احادیث موجود و باقی مانده از تراث امام صادق(ع) را جمع آوری کرده که به حدود 40 هزار متن حدیثی و روایی از حضرت می رسد.

به گفته اعرافی ثبت و ضبط 21 هزار و 44 راوی و شاگرد امام صادق(ع) نشان می‌دهد که عدد 4 هزار شاگرد عدد بی‌ربطی نیست. همچنین حدود 40 هزار حدیث و بیش از 22 هزار راوی در مقیاس آن زمان فوق العاده بزرگ است و نشان می دهد که امام صادق(ع) چه جایگاه و تاثیرگذاری عظیمی داشته اند.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: اگر حدود 20 هزار حدیث امام باقر(ع) را به حدود 40 هزار حدیث امام صادق(ع) اضافه کنید قریب 60 هزار روایت و حدیث از صادقین(ع) در دست ماست و تقریباً نیمی از تراث حدیثی شیعه است و این دو امام بزرگوار بیش از نیمی از تراث روایی و حدیثی ما را افاضه فرموده اند.

به گفته وی معارف صادقین(ع) و به ویژه امام صادق(ع) از لحاظ شمول و استیعاب یعنی نسبت به تمام شاکله اندیشه دینی در رتبه اول است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور افزود: امامین صادقین(ع) به ویژه امام صادق(ع) منظومه جامع فکر تمدنی اسلامی با قرائت خاندان پیامبر(ص) را ارائه کردند. البته ما همه ائمه اطهار(ع) را نور واحد می دانیم و اگر تفاضلی هم بیان می شود آسیبی به آن نور واحد نمی زند.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه اظهار داشت: امام صادق(ع) هم در میدان مواجهه با الحاد و اندیشه‌ها و فرق انحرافی بودند و هم در برابر کانون‌های سیاسی منحرف ایستادند و یک ساماندهی فرا زمانی را انجام دادند.

 اعرافی گفت: همه مدیون تراث عظیم امام صادق(ع) هستند و حوزه‌های علمیه باید به طور ویژه از این منظومه صیانت کنند و بازسازی متناسب با هر عصر و زمان را انجام دهند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با تاکید بر این که حوزه علمیه قم در 100 سال اخیر و به ویژه بعد از نهضت و انقلاب امام(ره) پرچمداری جامعی از مکتب امام صادق(ع) انجام داده است، تصریح کرد: امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه رقم زدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بزرگداشت آیت الله ضیاءالدین نجفی(ره) در قم برگزار شد
  • مظلومیت حقوق بشر نزد افکار عمومی جهان مشخص شد
  • دیدار رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با رهبر شیعیان مالی
  • عضو خبرگان رهبری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند
  • تعالیم اندیشه عفاف و حجاب در مدارس در اولویت باشد
  • رهبر شیعیان کشور مالی با رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کرد
  • آیت‌الله حسینی بوشهری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند
  • امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه قم رقم زد
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • انقلاب اسلامی پایگاه حفظ دین اسلام است