Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ داود گودرزی در گفت‌وگو با مهر با اشاره به اقدامات پلیس فتا در دوران کرونایی اظهار کرد: جدا از اینکه این روزها کشور درگیر موضوع کرونا است باید یادمان باشد که پلیس هیچگاه از خدمت رسانی خود کم کاری نکرد و اتفاقاً این موضوع (حضور در فضای مجازی برای کنترل فضا در این دوران) مورد تاکید ما بود. یعنی در هر شرایطی در کشور پلیس سینه سپر می‌کند و سعی می‌کند نه تنها خدمت رسانی خود را کم نکند بلکه خدمت رسانی مطلوب‌تری به مردم داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شاید ما هم مثل مردم عادی در معرض خطر باشیم ولی پرسنل ما با از جان گذشتگی سعی کردند که خدمت‌گذاری مطلوبی داشته باشیم.

رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: بعد از شیوع کرونا قرارگاه امام رضا را در پلیس فتا تشکیل دادیم. این قرارگاه برای ما چند محور داشت، ابتدا اقلام مرتبط با بحث کرونا که در فضای مجازی به فروش می‌رسید و بازار سیاه درست شده بود را رصد کردیم و بر اساس هماهنگی که با قوه قضائیه داشتیم تا کنون چندین نفر در این رابطه دستگیر شدند. این افراد کسانی بودند که بازار سیاه درست کرده بودند یا کالای تقلبی در اختیار مردم قرار دادند.

سرهنگ گودرزی با اشاره به افرادی که در این زمینه دستگیر کردند، گفت: این افراد هم گروه و هم کانال داشتند و به هر حال در فضای مجازی فعالیت می‌کردند. مردم هم متأسفانه به اینها اعتماد کردند و خریدهایی انجام داده بودند و یا مالباخته شده بودند و یا اقلام تقلبی و غیربهداشتی تحویل گرفته بودند.

رصد شایعه پراکنان کرونایی در فضای مجازی

وی بیان کرد: از سوی دیگر کسانی که شایعه پراکنی کردند و کسانی که امنیت روانی مردم خراب کردند و حتی کسانی که خود را پزشک معرفی کرده بود هم مورد رصد قرار گرفتند. در کنار اینها یک عده‌ای هم بودند که داروهای نایاب را به بازار آوردند و خرید و فروش کردند.

رئیس پلیس فتا پایتخت خاطرنشان کرد: چندی قبل باندی در رصد پلیس بود که بیش از هشت نفر در آن عضویت داشتند و همگی دستگیر شدند. این باند داروها را گاهی بیش از ده برابر قیمت می‌فروختند و برای مثال یک قرص را ۸۰۰ هزار تومان به فروش می‌رساندند؛ این افراد بازار سیاه را انداخته بودند.

بالغ بر ۵۰ نفر دستگیر شدند و تعداد زیادی ماسک که به نوعی انبار شده بود پیدا کردیم و در کنار آن مقداری هم ژل ضد عفونی کننده و دیگر اقلام جلوگیری از کرونا از متهمان کشف شد

سرهنگ گودرزی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در این مدتی که از ابتدای سال گذشته چند نفر در حوزه تخلفات و جرایم مرتبط با کرونا توسط پلیس فتا دستگیر شده‌اند، گفت: در این مدت بالغ بر ۵۰ نفر دستگیر شدند و تعداد زیادی ماسک که به نوعی انبار شده بود پیدا کردیم و در کنار آن مقداری هم ژل ضد عفونی کننده و دیگر اقلام جلوگیری از کرونا از متهمان کشف شد.

وی با اشاره به برخی از تخلفات افرادی که دستگیر شده‌اند، گفت: برخی از این افراد در حوزه داروهای غیر مجاز مرتکب جرم شده بودند، مثلاً الکل تقلبی داشتند یعنی یک ماده رنگی را با آب مخلوط کرده و به مردم می‌فروختند، یا اینکه الکلی که به فروش می‌رسانند درصد اتانولی که باید داشته باشد بنا بر اعلام قضا و دارو کمتر از آن درصد بود و خاصیت ضد عفونی کنندگی نداشت و بدون مجوز بفروش رساندند.

رئیس پلیس فتا پایتخت در پایان گفت: ما سعی کردیم در حد توان این افراد را جمع آوری کنیم و شرایطی پیش بیاوریم که مردم راحت تر باشند تا جنس تقلبی به دست آنها نرسد و یا اینکه جنس گران قیمت نخرند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: فضای مجازی دستگیر شدند بازار سیاه پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۵۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سردار وحید مجید اظهار داشت: با تمرکز بر سه هزار صفحه، یکهزار و ۴۰۰ نفر که عمدتاً کلاهبردار بودند شناسایی و دستگیر شدند.

وی، واریز وجه را نخستین اقدام برای کلاهبرداری از متقاضیان و مراجعان صفحات فروش سلاح عنوان کرد و افزود: فروشندگان پس از گرفتن مبلغی به عنوان بیعانه، مشتریان را از کانال مورد نظر خارج می‌کردند و دیگر پاسخگو نبودند.

رئیس پلیس فتای فراجا به برخورد با قدرت نمایی و ایجاد ترس در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: عده‌ای از اراذل و اوباش برای ایجاد رعب و وحشت در شهروندان، محتواهایی در شبکه‌های اجتماعی تولید و منتشر می‌کردند که توسط پلیس شناسایی شدند.

سردار مجید از شناسایی و مسدود شدن ۹ هزار و ۵۰۰ صفحه، کانال و گروه که توسط اراذل اوباش مدیریت می‌شد خبر داد و گفت: یکهزار و ۶۰۰ نفر از گردانندگان این صفحات دستگیر شدند.

به گزارش ایرنا، رئیس پلیس فتا فراجا هشتم اردیبهشت نیز از آغاز طرح عملیات پلیس فتا، علیه «تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج‌کنندگان خشونت در فضای مجازی» در سال جاری خبر داد و افزود: در این راستا، ۳۴ کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در زمینه رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

سردار مجید با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست ضمن مشارکت و همکاری با پلیس در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی
  • دستگیری ۱۲ نفر از باند قمار در گلستان/ تراکنش‌های غیر مجاز فراتر ۶۰۰ میلیارد تومان بود
  • مسدودسازی بیست و هشت صفحه هنجارشکن در فضای مجازی
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • سازنده صفحه جعلی از یک خواننده معروف در اینستاگرام دستگیر شد
  • کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی