Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری  ایسنا دکتر کیانوش جهانپور گفت: از دیروز تا امروز (۱۴ خرداد ۱۳۹۹) و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۳۱۳۴ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در کشور شناسایی شد که از بین مبتلایان جدید، ۴۹۳ مورد بستری و ۲۶۴۱ مورد از افراد معادل ۸۴ درصد از موارد جدید، در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند.

وی با بیان اینکه مجموع بیماران کووید-۱۹ در کشور به ۱۶۰ هزار و ۶۹۶ نفر رسید، افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷۰ بیمار کووید-۱۹ جان خود را از دست دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۰۱۲ نفر رسید.

جهانپور ادامه داد: خوشبختانه تا کنون ۱۲۵ هزار و ۲۰۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت ۲۵۵۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

جهانپور همچنین گفت: تا کنون ۹۹۷ هزار و ۹ آزمایش تشخیص کووید-۱۹ در کشور انجام شده است.

وی با بیان اینکه وضعیت خوزستان همچنان قرمز است، اظهار کرد: استان‌های هرمزگان، آذربایجان‌های شرقی و غربی، کردستان، کرمانشاه، بوشهر، سیستان و بلوچستان، قزوین و خراسان رضوی در وضعیت هشدار قرار دارند.

جهانپور تاکید کرد: رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی و هوشمند با جدیت بیشتر و استفاده از ماسک، ضرورت اجتناب ناپذیر این روز‌ها و روز‌های آینده است.

منبع: فردا

کلیدواژه: ابتلای جدید کرونا جانباختگان کرونا آمار وزارت بهداشت کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۷۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان شیوع آنفلوانزا و کرونا در کشور / از مصرف خودسرانه دارو و آنتی‌بیوتیک خودداری کنید

سرپرست مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به میزان شیوع آنفلوانزا و کرونا در کشور گفت: مصرف خودسرانه دارو و آنتی‌بیوتیک هنگام ابتلاء به بیماری، نقشی در روند درمان بیماری ندارد و افراد باید از مصرف خودسرانه داروها خودداری کنند.

شهنام عرشی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به میزان ابتلاء به آنفلوانزا در اسفند اظهار کرد: برخی بر این باور هستند که میزان ابتلاء به آنفلوانزا در اسفند روند افزایشی طی کرده است که این باور، باور صحیحی به شمار نمی‌رود؛ در واقع علائم بیماری آنفلوانزا مشابه با علائم سرماخوردگی است و باید مد نظر داشت که میزان شیوع و بروز سرماخوردگی در کشور در نظر گرفته نمی‌شود و ممکن است در میان موارد مبتلا به سرماخوردگی، علائم شدیدتری وجود داشته باشد و با آنفلوانزا اشتباه گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه طی ایام گذشته شاهد افزایش موارد مبتلا به سرماخوردگی بوده‌ایم و هفت نوع ویروس در این بیماری وجود دارد، افزود: پیک اصلی آنفلوانزا با زیرسویه A ایجاد می‌شود که در آذر شاهد شیوع این زیرسویه بودیم؛ پیک دوم آنفلوانزا نیز با زیرسویه B رخ می‌دهد و موارد مبتلا به این زیرسویه در طول اسفند مقداری افزایش یافته است.

سرپرست مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه احتمال بستری بیماران و مرگ‌ومیر در نوع زیرسویه B کمتر است، تصریح کرد: بر اساس برآوردهای انجام شده، میزان ابتلاء به ویروس کرونا روند افزایشی نداشته است، در حال حاضر موارد ابتلاء به بیماری کرونا نسبت به سرماخوردگی‌های سرپایی، کمتر از ۲ تا ۳ درصد است و نسبت موارد مبتلا به آنفلوانزا نسبت به بیماری کرونا، ۴ تا ۵ درصد بیشتر ارزیابی می‌شود.

عرشی ادامه داد: ویروس سرماخوردگی که شیوع بیشتری دارد، رینو ویروس است که علائم آن شامل گلودرد، سردرد، گوش درد، تب، سرفه، عطسه و آبریزش بینی است و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، علائم شدیدتری تجربه می‌کنند.

وی با بیان اینکه سرماخوردگی که به علت رینو ویروس ایجاد می‌شود، خفیف است و افراد به سرعت بهبود می‌یابند، اضافه کرد: مصرف خودسرانه دارو و آنتی‌بیوتیک هنگام ابتلاء به سرماخوردگی، نقشی در روند درمان بیماری ندارد و افراد باید از مصرف خودسرانه داروها خودداری کنند.

سرپرست مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: افرادی که سرماخوردگی را تجربه می‌کنند در صورتی که پس از دو یا سه روز روند بهبودی برای آنها حاصل نشد باید به پزشک مراجعه و در طول این مدت از ماسک استفاده و تلاش کردند تماس کمتری با اطرافیان داشته باشند.

عرشی تصریح کرد: استفاده از مایعات و سوپ گرم و شست‌وشوی مکرر دست‌ها می‌تواند از ابتلاء به سرماخوردگی پیشگیری کند و در روند درمان موفق واقع شود، همچنین افراد باید توجه داشته باشند که در محیط‌های بسته، وجود تهویه مناسب را مد نظر قرار دهند.

کد خبر 733145

دیگر خبرها

  • آخرین آمار جهانی کرونا؛ فقط ۲ کشور در روز گذشته ابتلای جدید داشتند
  • آمار جهانی کرونا؛ فقط ۲ کشور در روز گذشته ابتلای جدید داشتند
  • آمار جهانی کرونا؛ آمریکا رکورددار مبتلایان روزانه
  • آخرین آمار کرونا در جهان ۲۷ اسفند؛ ۱۰ فوتی و یک هزار ابتلای جدید
  • میزان شیوع آنفلوانزا و کرونا در کشور / از مصرف خودسرانه دارو و آنتی‌بیوتیک خودداری کنید
  • آخرین آمار کرونا در جهان ۲۶ اسفند؛ ۶۰ فوتی و ۵ هزار ابتلای جدید
  • آمار جهانی کرونا؛ هنگ‌کنگ رکورددار فوتی‌های روزانه
  • کاهش ۱۲ درصدی تعداد فوتی‌های تصادفات جاده‌ای در زنجان
  • وضعیت قرمز ذخایر خونی در لرستان
  • لزوم توجه به بیماران نیازمند سلول بنیادی