Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش‌خبرنگار ایلنا، پیمان عشقی در حاشیه بازدید از یک پایگاه‌ انتقال خون در تبریز با ابراز نگرانی از کاهش ذخایر خونی در کشور از همه مردم خواست همچون سال‌های گذشته به پایگاه های انتقال خون مراجعه کنند.

وی افزود: بدنبال بحران جهانی کرونا یکی از معضلاتی که همه دنیا درگیر آن بوده، معضل کمبود خون است که به خاطر نگرانی اهدا کنندگان از اینکه از منزل بیرون نیایند و در مراکز تجمع پیدا نکنند، همه مراکز دچار مشکل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عشقی ادامه داد: خوشبختانه ایران در این برهه دچار بحران نشد و در حالی که برخی از کشورها استانداردهای اهدای خون خود را پایین آوردند ما با استانداردهای قبلی و سختگیرانه اهدای خون را ادامه دادیم.

وی با اشاره به افزایش نیاز به فرآورده‌های خونی اظهار کرد: تعداد بیماران در ایام کرونا کم نشده است و اتاق‌های عمل فعال هستند و به دلیل اینکه مدتی بیمارستان ها فعالیت نمی کردند، نیاز به فرآورده‌های خونی افزایش یافته است و از لحاظ شرایط بهداشتی و رعایت استانداردهای لازم در رابطه با پیشگیری از کرونا، تمامی اقدامات و پروتکل های بهداشتی رعایت می شود و مراکز اهدای خون امن ترین جاست، بنابراین مردم بدون ترس در این مراکز حضور یابند و بخشی از خون خود را اهدا کنند.

عشقی همچنین از بهبود یافتگان کرونا که یک ماه از بهبودیشان گذشته و سالم هستند، درخواست کرد برای اهدای پلاسما در مراکز اهدا خون حضور پیدا کنند زیرا این پادتن در بدن نمی ماند و سطح پادتن خون پایین می آید. بهبودیافتگان کرونا برای اهدای پلاسما باید در ۳ یا ۴ ماه اول بعد از بهبودی مراجعه کنند و ماهی یکبار می‌توانند پلاسما اهدا کنند.از بهبودیافتگان فقط زرد آبه خون برای نجات جان بیماران کرونایی که در تخت‌های بیمارستان بستری هستند، گرفته می شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: انتقال خون ایران بیمارستان اهدای اهدا خون اهدای خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۷۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در استان کردستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، بهادر اسدی سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان تصریح کرد: افزایش طلاق در جامعه آسیب‌های دیگری از جمله فقر، بیکاری، اعتیاد و گسستگی خانواده و آسیب‌های ناشی از فرزندان طلاق را به همراه دارد.

وی گفت: با افتتاح ۱۷ مرکز مشاوره خانواده دادگستری استان در سال گذشته و توسعه کمی و کیفی این مراکز در کنار دادگاه‌های خانواده و برگزاری هدفمند کارگاه‌های آموزشی برای خانواده‌های در معرض طلاق، شاهد کاهش ۲ درصدی طلاق در استان کردستان بوده‌ایم.

اسدی افزود: برنامه‌ریزی در جهت کاهشی کردن روند طلاق در استان با هماهنگی و همکاری سازمان‌های متولی و با نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان از سال‌های گذشته آغاز شده است و تلاش برای کنترل هر چه بیشتر آمار طلاق ادامه دارد.

وی همچنین از بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد کلیه مراکز مشاوره پیش از طلاق در حوزه‌های قضایی این استان خبر داد و گفت: با ارجاع متقاضیان دعاوی خانواده به مراکز مشاوره برای دریافت خدمات مشاوره و مددکاری و تلاش در جهت افزایش حداکثری صلح و سازش در بین زوجین، این مراکز در جلوگیری از فروپاشی خانواده و تحکیم بنیان آن می‌توانند مهمترین نقش را داشته باشند.
اسدی از برگزاری دوره‌های آموزشی پیش از ازدواج برای زوجین در شُرف ازدواج با همکاری دستگاه‌های ذیربط خبر داد و تصریح کرد: ارائه آموزش‌های لازم در خصوص افزایش مهارت‌های ارتباطی تأثیر و نقش بسزایی در کاهش طلاق در سال گذشته داشته است.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد: با ادامه این رویکرد و همراهی و مشارکت بیش از پیش نهادهای متولی بتوانیم شاهد ادامه این روند کاهشی طلاق در سال‌های آینده باشیم .

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899045

دیگر خبرها

  • اهدای اعضای یک بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی
  • اهدای اعضای بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی
  • اهدای عضو بیمار پس از ایست کامل قلبی
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در استان کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان
  • اهدای عضو پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی برای نخستین بار در ایران
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق کردستان در سال گذشته  
  • افزایش ۵.۶ درصدی اهدای خون همدانی‌ها در سال گذشته
  • نیاز انتقال خون اصفهان به گروه‌های خونی O و A منفی
  • انتقال خون اصفهان به گروه‌های خونی O و A منفی نیازمند است