Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-26@14:24:21 GMT

اسرار زیرزمین مخفی کاخ سفید که ترامپ به ‌آن پناه برد

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۷۰۳۰۸

اسرار زیرزمین مخفی کاخ سفید که ترامپ به ‌آن پناه برد

خرداد: حضور ناگهانی دونالد ترامپ و خانواده‌اش در پناهگاه کاخ سفید حین اعتراضات مردمی در واشنگتن دی‌سی کنجکاوی‌هایی درباره این مخفیگاه زیرزمینی به وجود آورد که در ادامه جزئیاتی از آن ذکر می‌شود.

به گزارش خرداد به نقل از هفت صبح، روزنامه دیلی میل نوشت ، عوامل سرویس مخفی آمریکا جمعه گذشته هم‌زمان با تجمع صدها معترض مقابل کاخ سفید که برخی از آن‌ها به پرتاب سنگ مبادرت کردند و موانع پلیس را روی زمین می‌کشیدند، دونالد ترامپ را به پناهگاهی در کاخ سفید منتقل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته یک جمهوری‌خواه نزدیک به کاخ سفید که نخواست نامش فاش شود، ترامپ در حدود یک ساعت در این پناهگاه که برای استفاده در زمان فوریت‌هایی مثل حملات تروریستی طراحی شده است، مستقر شد. شبکه خبری سی‌ان‌ان هم کمی بعد گزارش داد، ملانیا ترامپ، بانوی اول آمریکا و پسرش بارون هم احتمالا به ترامپ در این پناهگاه ملحق شدند.
این پناهگاه که رسما با عنوان «مرکز عملیات‌های اضطراری ریاست جمهوری» نامیده می‌شود، در اوایل دهه ۴۰ میلادی به دستور فرانکلین دلانو روزولت، رئیس‌جمهوری وقت آمریکا ساخته شد. در آن زمان ایالات متحده آمریکا درگیر جنگ جهانی دوم شده بود. بعدها که هری ترومن جایگزین روزولت در مقام ریاست جمهوری شد، این پناهگاه را با طرح‌های نوسازی کاخ سفید توسعه داد که شامل تخریب کامل و بسط زیرساخت‌ها می‌شد.

دولت‌های بعدی آمریکا به ندرت (اگر نگوییم هرگز) از این پناهگاه استفاده کردند و زمان آن به تحولات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ باز می‌گردد. در آن زمان مقام‌های ارشد دولت جورج بوش از ترس اینکه یکی از هواپیماهای ربوده شده به کاخ سفید اصابت کند، راهی این زیرزمین سری شدند.
روزی که چهار هواپیما در آمریکا ربوده شد و بعد به سمت ساختمان‌های پنتاگون، سازمان تجارت جهانی و زمینی در پنسیلوانیا به پرواز درآمدند، جورج بوش در واشنگتن دی‌سی حضور نداشت. اما دیک چنی (معاون وقت رئیس‌جمهوری آمریکا) به همراه همسر جورج بوش و دیگر مقام‌های ارشد به سرعت راهی این پناهگاه شدند.
لارا بوش، همسر جورج بوش سال ۲۰۱۰ در کتاب خاطراتش تحت عنوان «صحبت از اعماق قلب» از تجربه آن روز خود سخن گفت. او نوشت: «از یک جفت در فولادی بزرگ که پشت سرم با صدای بلندی بسته شد، به سمت داخل و راه‌پله هل داده شدم. دیگر در یکی از راهروهای تمام‌نشدنی زیر کاخ سفید قرار گرفته بودم و به سمت مرکز عملیات‌های اضطراری ریاست جمهوری حرکت می‌کردم که حین جنگ جهانی دوم برای فرانکلین روزولت ساخته شده بود.»
او همچنین نوشت: «در امتداد کفپوش‌های قدیمی و لوله‌ها و دیگر تجهیزات مکانیکی که از سقف آویزان بودند، حرکت کردیم. اینجا برای آن طراحی شده است که یک مرکز فرماندهی در زمان فوریت‌ها باشد و به چندین تلویزیون، تلفن و وسایل ارتباطی مجهز است.»
همسر جورج بوش در ادامه توضیحاتش نوشت که در امتداد آن راهروی طولانی به اتاق کنفرانس کوچکی با یک میز بزرگ رسید.

عکاس‌های رسمی کاخ سفید تصاویری از چنی، لارا بوش و دیگر مقام‌های ارشد مانند کاندولیزا رایس، مشاور امنیت ملی وقت آمریکا در آن روز در کنار یکدیگر ثبت کرده‌اند. گمان می‌رود اینجا همان اتاقی باشد که جمعه شب گذشته ترامپ و خانواده‌اش با عجله راهی آن شدند.
مقام‌های دولت بوش در آن زمان به این نتیجه رسیدند که مکان فوق در حدی نیست که به رئیس‌جمهوری و مشاوران او اجازه دهد تا در وضعیت اضطراری عملکرد کارآمدی داشته باشند. بنابراین کاخ سفید پروژه عظیمی را برای ساخت پناهگاهی بزرگتر آغاز کرد که گمان می‌رود در پنج طبقه زیر چمنزار شمالی، واقع در شمال کاخ سفید باشد.
هزینه ساخت این پناهگاه خودکفا ۳۷۵ میلیون دلار شد. در آنجا ذخایر مواد غذایی برای چندین ماه وجود دارد و به گونه‌ای طراحی شده است که رئیس‌جمهوری و کارکنان او بتوانند در زمان حمله هسته‌ای و بیولوژیکی در آنجا بخوابند.
اندکی پس از آغاز ریاست جمهوری ترامپ و استقرار او در کاخ سفید، او و تعداد اندکی از مشاوران او از این پناهگاه بازدید به عمل آوردند. اگر رئیس‌جمهوری آمریکا به فرار نیاز پیدا کند، حداقل می‌تواند به آن دو مکان برود. یکی از آن‌ها به ساختمان وزارت خزانه‌داری می‌رسد و یک ورودی بدون علامت در خیابان اچ (H Street) دارد. تونل دیگر به چمنزار جنوبی واقع در جنوب کاخ سفید می‌رسد و در آنجا رئیس‌جمهوری آمریکا می‌تواند فورا سوار بالگرد مرین وان شود. برچسب ها: زیرزمین مخفی کاخ سفید ، ترامپ

منبع: خرداد

کلیدواژه: ترامپ ریاست جمهوری رئیس جمهوری جورج بوش کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۰۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکارچی پسربچه‌ها اسرار جنایاتش را به گور برد

همشهری آنلاین _ حوادث: به نقل از میرر، در دهه ۶۰ میلادی پلیس شهر میدلنز انگلستان، با چندین گزارش روبه‌رو شد که از آزار جنسی پسربچه‌ها توسط یک مرد حکایت داشت. همه قربانیان مشخصات مشترکی از متهم ارائه کرده بودند اما تحقیقات پلیس برای شناسایی این مرد به جایی نرسید.

حتی چند پسر بچه به طرز عجیبی ناپدید شدند که هرگز اجسادشان پیدا نشد.

دیوید اسپنسر ۱۳ ساله و پاتریک وارن ۱۱ ساله از جمله پسربچه‌های گمشده بودند که هرگز پرونده آنها به نتیجه نرسید و مانند یک راز باقی ماند.
پلیس به دنبال حل این معمای عجیب بود تا اینکه در سال در سال ۱۹۶۸، پسربچه‌ای ۱۴ ساله به نام روی توتیل ناپدید شد. خانواده این پسر بچه به پلیس گفتند که روی پول‌های خود را برای خرید یک دوچرخه جمع کرده و روزی که ناپدید شد، قرار بود برای خرید دوچرخه به بازار بروند اما او در راه بازگشت از مدرسه ناپدید شد.

با این اطلاعات پلیس تحقیقات خود را برای پیدا کردن پسر نوجوان آغاز کرد تا اینکه بعد از ۳ روز جسد او در منطقه جنگلی در میکلهام پیدا شد.
بررسی‌های پزشکی قانونی نشان می‌داد که نوجوان ۱۳ساله پس از اینکه از سوی قاتل ربوده شده، مورد آزار و اذیت قرار گرفته و در نهایت به قتل رسیده است.

کاراگاهان جنایی برای حل این پرونده مخوف به بررسی‌های خود ادامه دادند و تنها سرنخ آنها، دی‌ان‌ای قاتل بود که در محل جنایت باقی مانده بود. اما در این پرونده نیز مانند دیگر پرونده‌های گم شدن پسربچه‌ها، به نتیجه نرسیدند و پرونده راکد ماند.

بعد از ۳۰ سال از قتل پسربچه ۱۳ساله بود که عامل این جنایت به طور اتفاقی شناسایی شد. آن روز ماموران پلیس خودرویی را به دلیل سرعت غیرمجاز متوقف کردند. راننده خودرو مردی به نام برایان فیلد بود. ماموران حدس زدند که وی معتاد است و به همین دلیل از او تست اعتیاد گرفتند و همزمان دی‌ان‌ای وی را در سیستم کامپیوتری پلیس ثبت کردند و متوجه راز مخوفی شدند.
در بررسی‌های کاراگاهان مشخص شد که دی ان ای این مرد، به پرونده قتل پسربچه‌ای که ۳۰ سال پیش به طرز وحشیانه‌ای به قتل رسیده بود همخوانی دارد.

بنابراین تحقیقاتی برای حل معمای ۳۰ ساله آغاز شد و در نهایت برایان به قتل پربچه اعتراف کرد و گفت که مقتول را، زمانی که از مدرسه به خانه می‌رفت به بهانه‌ای اغفال کرده و به منطقه جنگلی برده است. سپس نقشه شوم خود را اجرا کرده و برای اینکه لو نرود، او را به قتل رسانده است.

بعد از جنایت نیز به خانه نزد همسر و کودک تازه متولد شده‌اش رفته در همه این مدت توانسته از دست پلیس مخفی بماند.

بدین ترتیب برایان در سال ۲۰۰۱ به جرم تجاوز و قتل پسر بچه ۱۴ ساله به حبس ابد محکوم شد. در این سال‌ها پلیس معتقد بود که او با پرونده‌ کودکان گم شده ارتباط دارد و افراد دیگری را نیز با همین شگرد به قتل رسانده اما هیچ وقت مدرکی علیه او پیدا نشد.

او ۲۳ سال را در زندان سپری کرد تا اینکه در روز دوشنبه دادگستری انگلستان اعلام کرد برایان فیلد در سن ۸۷ سالگی در زندان یورکشایر به کام مرگ رفت و به این ترتیب اسرار دیگر جنایاتی که مرتکب شده بود را با خود به گور برد.

کد خبر 846774 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر مهم حوادث جهان قتل - قاتل بريتانيا

دیگر خبرها

  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • سناریوی زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • سناریو زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • طرح سرویس مخفی آمریکا برای محافظت از ترامپ در صورت زندانی شدن
  • شکارچی پسربچه‌ها اسرار جنایاتش را به گور برد
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت