Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- معاون نیروی انسانی و سازماندهی فولاد مبارکه گفت: ما در شرکت فولاد مبارکه بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) و دستورالعملهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر مهمترین عاملهای انتقال ویروس برای به حداقل رساندن خطر ابتلا تمرکز ویژه ای داشته ایم.
به گزارش خبرگزاری آریا، به منظور انجام اقدامات مؤثر و اطمینان از کنترل انتشار ویروس کرونا، در شرکت فولاد مبارکه اصفهان کارگروهی با عنوان «پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا» با عضویت معاونت نیروی انسانی و سازماندهی، معاونت بهره برداری، روابط عمومی، بهداشت حرفهای ایمنی و محیطزیست (HSE)، حراست، امور اداری، مدیریت شهری، خدمات عمومی و سایر واحدهای ذیربط تشکیل شد که به صورت مستمر دستورالعمل‌های کاربردی لازم در فولاد مبارکه را تهیه می‌کند و برای اجرا، ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت مینماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اکبری محمدی تصریح کرد: تصمیمات کارگروه طبق دستورالعمل‌های واصله از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و شامل به حداقل رساندن تماس کارکنان، کاهش یا تعطیلی موقت فعالیتها، ضدعفونی کردن محیط و تجهیزات، تهیۀ بسته بهداشتی برای کارکنان، خرید دستگاه های تب سنج مادون قرمز، تأمین اقلام بهداشتی موردنیاز و... است. ما در شرکت فولاد مبارکه بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) و دستورالعملهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر مهمترین عاملهای انتقال ویروس برای به حداقل رساندن خطر ابتلا تمرکز ویژه ای داشته ایم.
بنابر این گزارش، حسین مدرسی فر مدیر بهداشت حرفه ای ایمنی و محیط زیست شرکت فولاد مبارکه نیز در خصوص اقدامات شرکت برای به حداقل رساندن تماس کارکنان گفت: طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO)، تماس انسان با انسان و انسان با مواد آلوده از راه های انتقال ویروس کروناست؛ بنابراین به منظور کنترل بیماری، دربارۀ موارد ذیر تصمیم گیری و نتایج آن ابلاغ و اجرا شده است:
تمامی جلسات غیرضروری لغو و جلسات ضروری حتی المقدور به صورت غیرحضوری و با ویدئوکنفرانس برگزار می گردد. تمامی مأموریتهای داخلی و خارجی تا اطلاع ثانوی لغو شد. پذیرش میهمان های داخلی و خارجی لغو و پذیرش میهمان های ضروری با رعایت ضوابط بهداشتی امکانپذیر است. کلیۀ رستورانها و غذاخوری‌های شرکت به عنوان مهمترین پتانسیل انتقال ویروس تعطیل شد. ساعات کاری کارکنان ستادی و روزکار شرکت از 5 تا 24 اسفندماه به منظور حذف وعدۀ ناهار و تجمع کارکنان در رستورانها کاهش یافت. دورکاری پرسنل ستادی و روزکار از 25اسفند تا 22 فروردین و عدم حضور در محل شرکت برقرار شد تا ضمن کاهش تماس افراد با یکدیگر، زنجیرۀ انتقال ویروس قطع گردد و همچنین تمامی امکانات بهداشتی به بدنۀ بهره برداری شرکت اختصاص یابد. حضور در سمینارها، همایشها و نمایشگاهها تا عادی شدن شرایط لغو گردید. سالنهای ورزشی داخل و خارجی فولاد مبارکه تعطیل شد. برگزاری دوره های آموزشی کارکنان و پیمانکاران تا برقراری شرایط عادی در شرکت لغو گردید. پذیرایی های غیرضروری در تمامی جلسات و به هر نحو تا اطلاع ثانوی لغو شد. معاینات دوره ای و تخصصی طب کار به جهت کاهش تماس کارکنان لغو گردید. تأمین کنندگان از حضور در شرکت منع شده اند و مقرر شده تا اطلاع ثانوی فاکتور و اسناد مربوطه را برای دفتر اصفهان ارسال کنند. تعمیرات طولانی مدت و شات دان های کلیۀ نواحی تولیدی تا اطلاع ثانوی متوقف شد. کامیونهای حامل مواد اولیۀ تولید قبل از ورود به شرکت ضدعفونی، و رانندۀ آنها چک میشود.
به منظور کاهش تراکم نیروی انسانی، نسخ پزشکی پرسنل تا اطلاع ثانوی در محل شرکت اخذ نخواهد شد و برای تأیید داروی بیماران خاص با هماهنگی بیمه ایران، تا اطلاع ثانوی نیازی به تأییدیه وجود ندارد و برای موارد اورژانسی تمهیدات لازم در محل اندیشیده شده است. فعالیتهایی که باعث تجمع نیرو میگردد بنا به صلاحدید مدیریتهای مربوطه حذف یا محدود شد. نقل وانتقال خودرو بین فولاد مبارکه و سایر شرکتها و زیرمجموعه ها لغو شد. توزیع خبرنامه و روزنامه توسط واحد روابط عمومی متوقف شد و اطلاع رسانی صرفا از طریق فضای مجازی، کانالهای ارتباطی و شبکه های اجتماعی امکانپذیر خواهد بود. تمامی رستورانهای داخل شرکت و همچنین آبدارخانه ها تا عادی شدن شرایط تعطیل شد. گفتنی است با توجه به اینکه دورۀ نهفتگی ویروس کرونا 14 روز است و امکان غربالگری کامل و مطمئن وجود ندارد، در صورت ورود آلودگی به مراکز طبخ در زمان کوتاهی کلیه کارکنان شرکت درگیر بیماری می شوند و خسارت جبران ناپذیری به بار می آید.
برنامه ریزی موقت لوحه جدید شیفت کاری کارکنان شیفت کار با حذف ناهار و شام انجام گرفت. آموزش، اطلاع رسانی و فرهنگسازی در قالب تدوین و انتشار پوستر، بروشور، بنر، پیامک و استفاده از کانالهای ارتباطی دیگر در اندک زمانی توسط روابط عمومی صورت گرفت. همچنین زمینه برای عدم حضور اجباری کارکنان حساس و دارای بیماریهای زمینهای فراهم شد.
مدرسیفر با اشاره به ضدعفونی کردن مکانها بهعنوان رکن دوم اقدامات مقابله با کرونا اشاره کرد و گفت: یکی از اصلیترین راههای کاهش خطر ابتلا به بیماری ویروسی، گندزدایی و ضدعفونی سطوح و محلهای تردد و فعالیت کارکنان است.
لذا در این حوزه فعالیتهای ذیل پس از تصویب در کارگروه اجرایی شد: گندزدایی معابر و تجهیزات با محلولهای ضدعفونی متناسب؛ ضدعفونی سرویسهای بهداشتی بهطور کامل و مرتب با محلولهای ضدعفونی؛ ضدعفونی رختکنها در ابتدا و انتهای شیفت کاری؛ ثبت حضور و غیاب کارکنان بهصورت کارتی و در مواردی با استفاده از اپلیکیشن؛ ضدعفونی تمام دستگیرۀ درها و نردهها و محل تردد پرسنل، دکمه های خودپرداز، دکمه های آسانسور، محل های در معرض تماس با محلولهای ضدعفونی، در چند نوبت در روز؛ ضدعفونی کلیه اتوبوسهای ایاب و ذهاب پرسنل، قبل و بعد از سوار و پیاده شدن پرسنل؛ قرار دادن مواد ضدعفونی در اختیار کلیۀ کارکنان و علاوه بر آن، تخصیص ماسک و دستکش به صورت روزانه برای کارکنان شیفت در محل کار و همچنین قرار دادن بستهای جداگانه شامل دستکش و ماسک قابل شست وشو در اختیار کارکنان برای استفاده در سرویس ایاب و ذهاب؛ ضدعفونی گوشیهای تلفن عمومی با محلولهای ضدعفونی در چندین نوبت در یک شیفت کاری؛ تهیۀ چک لیست برای اماکن عمومی مانند رختکنها و سرویس بهداشتی جهت ثبت تعداد دفعات ضدعفونی و نظافت؛ ضدعفونی روزانۀ فضای داخلی ساختمان های اداری و دفاتر؛ ضدعفونی پولپیت ها و اتاقهای کنترل و جرثقیلهای سقفی و... به صورت مستمر و قرار دادن تجهیزات بهداشتی و ضدعفونی در دسترس کارکنان؛ ضدعفونی کلیۀ کامیونهای ورودی به فولاد مبارکه با مواد ضدعفونی در دربهای ورودی و توجیه رانندگان برای ضدعفونی دستها و داخل کامیون تا اجازۀ ورود آنها به فولاد مبارکه صادر شود.
وی همچنین به اقدامات شرکت در تهیۀ تجهیزات لازم بهداشتی و بستۀ بهداشتی برای کارکنان خبر داد و افزود: بسته های لوازم بهداشت فردی تهیه شد و در اختیار پرسنل و رانندگان ترابری قرار گرفت. دستگاههای تب سنج مادون قرمز برای محلهای موردنیاز تهیه گردید و نحوۀ استفاده از آن توسط واحد اورژانس به افراد آموزش داده شد. در گیت ورودی کارکنان، دوربین های حرارتی جهت تب سنجی آنلاین نصب گردید. این دوربین ها توسط پرسنل حفاظت فیزیکی کنترل میشود. اقلام بهداشتی و دستورالعمل رعایت نکات بهداشتی در ورودی های شرکت به رانندگان مکانیزم های سنگین تحویل داده میشود. بستۀ آموزش مقابله با کرونا و اجرای آن به صورت مجازی برای کلیۀ پرسنل تدوین شد و عملیات غربالگری کلیه کارکنان شروع گردید.
مدرسی فر در خصوص اقدامات صورتگرفته به منظور کاهش ابتلای کارکنان دارای بیماریهای زمینه ای گفت:  حضور افرادی که با تأیید طب کار و درمان دچار بیماریهای خاص و صعب العلاج هستند و حضور آنان در شرکت برای ایشان پرمخاطره است تا اطلاع ثانوی از طریق امور اداری تأیید کارکرد شده و این افراد نیازی به حضور در شرکت ندارند.
موارد یادشده خلاصه ای از فعالیتهای مربوط به پیشگیری و مقابله با ویروس کروناست و مطابق اطلاعات جدیدی که روزانه توسط وزارت بهداشت و آموزش پزشکی منتشر میشود اقدامات جدیدی تعریف و اجرا می شود.
وی گفت: در انجمن جهانی فولاد (Wordsteel) از تجربیات فولاد مبارکه هم استفاده شده و همچنین کلیه اقدامات فولاد در حال حاضر توسط دیگر فولادسازان به عنوان الگو مورداستفاده قرار می گیرد. خوشبختانه در گزارش انجمن جهانی فولاد انطباق اقدام های شرکت فولاد مبارکه با راهنمای ارائه شده تأیید شده است.
وی افزود: امید است اقدامات انجام شده با همکاری کارکنان و سایر دستگاههای ذیربط در کاهش انتشار ویروس و قطع زنجیرۀ انتشار ثمربخش باشد.
مدرسی فر در پایان ضمن قدردانی از تمامی اعضا و مدیریتهای کارگروه مقابله با ویروس کرونا و با تشکر از همۀ کارکنان که با همکاری های خود و عمل به دستورال عملها شرکت را در صیانت از نیروی انسانی به عنوان با ارزشترین سرمایۀ خود یاری می رسانند، تأکید کرد: بدون شک تمامی فعالیتهای مذکور با مشارکت همگانی نتیجه خواهد داد. پس لازم است با رعایت کامل مسائل بهداشت فردی، در پیشگیری از انتشار و انتقال بیماری ویروس جدید پیش قدم باشیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فولاد مبارکه شرکت فولاد مبارکه حداقل رساندن تا اطلاع ثانوی آموزش پزشکی وزارت بهداشت نیروی انسانی انتقال ویروس ویروس کرونا شیفت کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۰۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟

صنعت فولاد یک صنعت مادر است که بدلیل درآمدزایی بالا، می‌توان به عنوان یک صنعت پولساز از آن یاد کرد. در صنعت فولاد کشور ما به پیشرفت خوبی در طول این سال‌ها دست یافته‌است و امروز حتی کشور‌های اروپایی هم به فولاد ما نیاز دارند.

به گزارش نبض بازار، با خروج آمریکا از برجام و اعمال مجدد تحریم‌ها، صنعت فولاد کشور به یکی از منابع اصلی درآمد ارزی کشور تبدیل شد. از آنجایی که درآمد ارزی صادرات فولاد در سال‌های اخیر توانست کمک قابل‌توجهی به اقتصاد کشور در شرایط تحریمی کند، وزارت خزانه‌داری آمریکا بار‌ها و در دفعات مختلف زمانی، این صنعت را مورد تحریم قرار داد تا مانع از کاهش اثرات تحریم‌ها بر اقتصاد ایران باشد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنج‌شنبه تحریم‌های جدیدی علیه صنایع و شرکت‌های ساخت پهپاد و تامین فولاد خوزستان را اعمال کرد. حالا سئوال اینجاست که چرا آمریکا در این مقطع دست به تحریم بزرگترین شرکت فولادی کشور زد. شرکت فولاد خوزستان نامی است که در تحریم‌های اخیرآمریکا بیش از هر چیز دیگری جلب توجه کرده است.

چرایی تحریم شرکت موفق فولاد خوزستان

شرکت فولاد خوزستان بزرگترین عرضه کننده شمش فولاد و دومین قطب تولید فولاد میانی در کشور می‌باشد و یکی از بنگاه‌های پیشرو اقتصادی که در عرصه‌های ملی و منطقه‌ای صنعت فولاد حضوری فعال دارد. این شرکت با وسعت ۳/۸ کیلومتر مربع، در مجاورت شهر اهواز، مرکز استان خوزستان در جنوب غربی، کشور واقع شده است.

شرکت فولاد خوزستان پیشران مسیر توسعه و تکامل صنعت است و با ظرفیت یک میلیون و ۵۰۰ هزار تُن به دست مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) به بهره‌برداری رسید و علی‌رغم تحریم‌های ظالمانه و موانع خارجی، به رشد تولید و توسعه شتاب گرفت و اکنون شرکت فولاد خوزستان دومین قطب تولید فولاد کشور است.

طی سی و چهار سال تلاش کارکنان و متخصصین زبردست این صنعت، طرح‌های توسعه را در فاز اول تا ۲/۴ میلیون تن و در فاز دوم تا ۳/۲ میلیون تن و هم اکنون بالای ۳/۸ میلیون تن محقق ساخته است. در پایان فاز چهارم توسعه، ظرفیت تولید شرکت فولاد خوزستان تا افق ۱۴۰۴ به ۴ میلیون تن خواهد رسید.

کارخانه فولاد خوزستان از جمله مهم‌ترین مراکز تولید کننده فولاد خام و بزرگ‌ترین مجموعه عرضه کننده شمش فولادی با هدف تولید ۳.۸ میلیون تن و صادرات ۲ میلیون تن در کشور به شمار می‌آید که نقش اساسی در برطرف کردن نیاز‌های کارخانجات مختلف به مواد اولیه ایفا می‌کند.

فولاد خوزستان جمعی از رکورد‌ها را با خود همراه کرده است رکورد‌های متعدد تولید وموفقیت‌های ویژه در صادرات و موفقیت‌های ویژه در تامین بازار‌های داخل را به طور همزمان داشته است.

عملکرد فولاد خوزستان هم مهر تأییدی بر ثبت رکورد تولید و فروش شرکت دارد، به طوری که در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ حدود ۶۶ هزار ۸۵۱ میلیارد تومان فروش داشته در حالی که سال گذشته در مدت مشابه ۴۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان فروش داشته است.

فروش صادراتی ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ شرکت ۱۷ هزار و ۴۹۶ میلیارد تومان بوده که نسبت به عدد ۱۶ هزار و ۱۵۵ میلیارد تومان فروش صادراتی ۱۲ ماهه سال گذشته رشدی حدود ۹ درصد داشته است. در حالی که در این مدت اقتصاد دنیا با رکود اقتصادی مواجه بوده و افت ساخت و ساز در چین به کاهش تقاضای محصولات فولادی در بازار جهانی دامن زده است. با این حال کیفیت

تولیدات فولاد خوزستان منجر شده این شرکت بتواند همچنان رشد صادرات داشته باشد و کمک کند تا رکورد تولید در شرکت ادامه یابد.

همچنین این شرکت در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲، ۴۹ هزار ۳۵۰ میلیارد تومان فروش داخلی در حالی که در مدت مشابه سال گذشته ۲۹ هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان فروش داخلی داشته است.

این آمار حکایت از این دارد که محصولات فولاد خوزستان در بورس کالا پر تقاضا بوده‌اند. در واقع سیاست فولاد خوزستان در عرصه تولید، حضور مستمر و تأثیرگذار در بازار‌های بین‌المللی، تأمین نوردکاران داخلی و ارزآوری برای کشور است.

حجم معامله فولاد این شرکت در سه محصول شمش فولادی، اسلب و آهن اسفنجی در رینگ داخلی بورس کالا در نیمه نخست سال ۱۴۰۲ به حدود یک میلیون تن رسید که عدد قابل توجهی بود. در واقع بررسی از عملکرد فروش و تغییرات نرخ معاملاتی شمش فولاد خوزستان در بورس کالا از سال ۴ سال پیش تاکنون، نشان می‌دهد که در یک روند صعودی ملایم رشد کرده که تحت تأثیر ارتقای کیفیت محصولات شرکت بوده است.

سیاست شرکت فولاد خوزستان در عرصه تولید، حضور مستمر و تاثیرگذار در بازار‌های بین‌المللی، تامین نوردکاران داخلی و ارزآوری برای کشور است.

فولاد خوزستان در سال ۱۴۰۰ نزدیک به ۴ میلیارد و هفتصد و پنجاه میلیون دلار در صنعت فولاد ارزآوری داشته است. مجموعه فولاد خوزستان به واسطه موقعیت استراتژیکی که در استان خوزستان دارد توانسته ۱/۳ میلیارد دلار از این ارزآوری را به خود اختصاص دهد که نزدیک به ۳ درصد کل ارزآوری کشور محسوب می‌شود.

افزایش صادرات و ارزآوری برای کشور علیرغم تحریم‌ها و ایفای نقش مهم و بی بدیل در اقتصاد کلان کشور و در اختیارگرفتن بیشترین سهم در صادرات غیرنفتی، فولاد خوزستان را به پیشران امیدآفرینی و خودکفایی کشور تبدیل نموده است. یکه تازی در تامین بازار شمش فولادی ایران، تحقق بلندپروازی‌ها در عرصه تولید و توسعه که در راه اندازی کارخانه فولادسازی شادگان و افتتاح مگامدول زمزم۳ تجلی یافت، بومی سازی چندین هزار قطعه استراتژیک صنعت فولاد با کمک شرکت‌های دانش بنیان برای اولین بار در ایران و حتی جهان، همگی نشان داد که با میدان دادن به جوانان تحصیلکرده و مهندسان و متخصصان کشورمان می‌توان تحولات بزرگ و ماندگاری را بدون حضور حتی یک کارشناس خارجی رقم زد.

شرکت فولاد خوزستان با جذب نخبگان و شرکت‌های دانش بنیان، بر پایه دانش و تکنولوژی‌های جدید، یک صنعت پیشران در کشور محسوب می‌شود.

فولاد خوزستان در سال‌های اخیر با افزایش همکاری‌های خود با شرکت‌های دانش بنیان تلاش کرده است تا وابستگی خود به واردات در بخش قطعات را کاهش دهد. این در حالی است که تا قبل از این ۲۵ درصد از قیمت تمام شده به واردات اختصاص داشت که امروز این عدد به کمتر از ۱۰ درصد رسیده است.

در واقع فولاد خوزستان با تمرکز بر این موضوع همکاری با ۳۵۰ شرکت دانش بنیان را در دستور کار قرار داد که در نتیجه این همکاری ۶ هزار سفارش به این شرکت‌ها واگذار شد. اتفاقی که علاوه بر تامین نیاز فولاد خوزستان، منجر به اشتغال زایی در شرکت‌های دانش نیان نیز شد.

فولاد خوزستان در چند سال اخیر با سرمایه گذاری در حوزه دانش بنیان‌ها به موفقیت‌هایی دست یافته است که توانسته در قیمت تمام شده اثر گذار باشد. اما حرکت در این مسیر می‌تواند نقش آفرینی این مجموعه را متفاوت کند.

شرکت فولاد خوزستان در میان سه صادرکننده اصلی فولاد کشور قرار دارد که در تلاش است با تامین مواد اولیه مورد نیاز برای تولید سهم خود را در صنعت فولاد بیش از پیش کند. یکی از پروژه‌هایی که می‌تواند در افزایش تولید نقش مهمی ایفا کند، بهره برداری از پروژه زمزم سه است. این پروژه با هدف تامین آهن اسفنجی مورد نیاز فولاد خوزستان در دستور کار قرار گرفته است.

فولاد خوزستان در پروژه زیست محیطی هم موفق عمل کرده است و در شرکت فولاد خوزستان مسئولیت پذیری اجتماعی یکی از ارزش‌های سازمانی محسوب می‌شود.

تجمیع این رکورد ها‌ی شرکت فولاد خوزستان باعث شده است فولاد خوزستان به یک کارخانه استراتژیک تبدیل شود. موضوعی که مثل خار توی چشمان ضد انقلاب قرار گرفت.

تحریم شرکت فولاد خوزستان از این حیث جنبه نمادین هم دارد که دشمن، بزرگترین خطر را استقلال و خودشکوفایی اقتصادی می‌داند.

پادزهر تحریم در دستان فولادسازان خوزستانی

فولاد خوزستان در سال‌های اخیر به نماد خودباوری و خودشکوفایی اقتصادی در کشورمان تبدیل شده که در دوران تحریم و با وجود چالش‌ها و دشواری‌های مختلف داخلی و خارجی مانند محدودیت انرژی، عوارض صادراتی و وجود رقبای قدرتمند خارجی توانسته است چراغ تولید و توسعه را در کشور روشن نگه دارد و به الگویی از پیشرفت و توسعه با چاشنی بومی سازی تبدیل شود.

حالا آمریکایی ها، هم برای التیام بخشی به زخم صهیونیست‌ها و هم از ترس گسترش دامنه تنش‌ها که منافع این کشور را نیز تهدید خواهد کرد، باز هم به گسترش تحریم‌های اقتصادی رو آورده اند.

شرکت فولاد خوزستان که پیش از این‌ها در میدان جنگ اقتصادی، لباس رزم پوشیده و تحریم‌ها را یکی پس از دیگری پشت سر گذاشته، این بار هدف مستقیم تحریم‌های آمریکا قرار گرفته است، همچنان که پیشتر هم با حمله‌ی سایبری سعی کرده بودند تا چرخ تولید و توسعه در این شرکت بزرگ فولادی متوقف شود.

گفتنی است در این سالها، تحریم‌ها نه تنها نتوانست مانع شکوفایی توان و دانش و خلاقیت فرزندان ملت در فولاد خوزستان شود بلکه رکورد‌های متعدد و متوالی در عرصه تولید، توسعه، فروش و صادرات در این شرکت را شاهد بوده ایم.

حالا قرار گرفتن در لیست تحریم‌های ایالات متحده، از یکسو نشان دهنده‌ی ترس و ضعف استراتژیک امریکایی‌ها و صهیونیست‌ها در واکنش به حملات جان دارِ سپاه است و از سوی دیگر نشانه‌ی شکست تحریم‌ها و فشار‌های حداکثری اقتصادی علیه ایران عزیز ماست.

خانواده فولاد خوزستان و فرزندان توانمند و خلاق و دانشمندش، حالا به خود می‌بالند که در جنگی که از فتح خرمشهر هم دشوارتر است سربلند و پرافتخار بیرون آمده اند و کاری کرده اند که دشمن هم نتوانست عصبانیت خود را از این حماسه آفرینی‌ها پنهان کند.

با وجود تمامی تحریم‌ها و کمبودها، فولادمردان خوزستان شعار "ما می‌توانیم" را به "ما توانستیم" تبدیل کردند و این مسیر را با پشتوانه مردم و رهبری ادامه خواهند داد.

دیگر خبرها

  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • جزئیات تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • حضور جمعی از کارکنان صنعت فولاد اکسین خوزستان در دیدار کارگران با رهبر انقلاب
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست