Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس انجمن علمی مددکاری اجتماعی ایران معتقد است، فشار روانی و اجتماعی ناشی از فقر فرهنگی از مهمترین دلایل بروز برخی آسیب‌های اجتماعی نظیر فرزندکشی به شمار می‌رود.

مصطفی اقلیما در خصوص علل اجتماعی بروز فرزندکشی در یک جامعه اظهار داشت: در واقع رشد آدمی در یک محیط اجتماعی با آموزش افکار، عقاید، هنجارها و ارزش‌های متعددی همراه می‌شود و بروز برخی اتفاقات که در تعارض با این عقاید و باورها است، سبب اقدام به ناهنجاری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقلیما ادامه داد: به عنوان مثال فرار دختر در یک شهرستان به طور حتم با اعتقادات و ارزش‌های سنتی منطقه در تضاد و این مساله برای والدین با فشارهای اجتماعی همراه است.

رییس انجمن علمی مددکاری اجتماعی ایران تصریح کرد: نگاه جامعه، اقوام و خویشاوندان، تفکرات خانواده و برخی عناصر فرهنگی از مهمترین فشارهای اجتماعی محسوب می‌شود.

این جامعه‌شناس با بیان اینکه در بطن هر فاجعه معلولی از علت‌ها نهفته است، گفت: به عنوان مثال عدم تحویل آنی یک دختر فراری به خانواده، بی‌تردید سبب کاهش هیجانات منفی همچون خشونت و پرخاشگری است و می‌تواند از بروز برخی از فجایع انسانی نظیر قتل پیشگیری کند.

وی افزود: بنابراین سیاست‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی هر یک در بروز آسیب‌های اجتماعی یک جامعه اثرگذار است و قانون و مقررات نیز صرفا معین وقوع یک واقعه نیست.

‌ اقلیما تاکید کرد: فرار یک دختر هم گاه ناشی از عدم محبت والدین است؛ به عبارت دیگر این عامل هم می‌تواند به عنوان یکی از علت‌های آسیب اجتماعی (فرار و خشونت و قتل و...) مطرح شود. بنابراین آموزش پدر و مادر از دوران کودکی در رابطه با این مباحث نقش مهمی در جلوگیری از آسیب‌ها ایفا می‌کند.

وی همچنین فقر خانوادگی، اقتصادی، ازدواج‌های اجباری و شماری از ارزش‌های اجتماعی را از دیگر عوامل بروز این آسیب تاثیرگذار دانست و گفت، به منظور پیشگیری، زیرساخت‌ها (نظیر آموزش‌های دوران کودکی در هر خانواده) باید اصلاح شود./یرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۲۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نشست مشورتی برگزاری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به ریاست محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور علی سروری مجد؛ قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد شریفانی؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از معاونان و رؤسای استان‌ها روز سه شنبه ۴ اردیبهشت برگزار شد.

طهرانچی در این نشست ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های عوامل برگزاری سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، به پیشنهاد برگزاری همایش علمی زیارت جامعه کبیره اشاره کرد و گفت: تا کنون ۱۵ انجمن علمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده و بیش از ۸۰۰ زمینه پژوهشی در این حوزه احصاء شده است. مضمون زیارت جامعه کبیره، مقام امامت و شأن ائمه اطهار(ع) و وظایف شیعیان در مقابل اهل بیت(ع) است، پس فقط نباید از جنبه علمی به آن پرداخته شود، بلکه باید فرازهای این زیارت را به متن جامعه ببریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه زیارت جامعه کبیره ظرفیت فعالیت‌های بزرگ فرهنگی دارد، افزود: زیارت جامعه کبیره ظرفیت‌های فراوانی در حوزه شعر، نظم، نثر، سرود، دل نوشته، خطاطی، نقاشی دارد که می‌تواند به عنوان موضوع محوری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت مورد توجه قرار بگیرد.

وی با تأکید بر پرهیز از نگاه اداری و کارمندی به برگزاری جشنواره امامت و مهدویت، اظهار کرد: همه فعالیت‌های اجرایی جشنواره باید توسط کانون‌های دانشجویی و دانشجویان انجام شود. البته کارمندان علاقه‌مند هم می‌توانند در امور جشنواره مشارکت داشته باشند، اما محوریت جشنواره امامت و مهدویت با دانشجویان است و این موضوع باید مورد توجه رؤسای واحدهای دانشگاهی قرار بگیرد.

طهرانچی با اشاره به ایفای نقش جدی رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها و لزوم نمادسازی برای جشنواره از جمله تولید سرود فراگیر، خاطرنشان کرد: چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت با مشارکت و همکاری دیگر دانشگاه‌ها و مدارس در سطح کشور برگزار خواهد شد و مسئولان استانی نیز در جلسات جشنواره‌های موضوعی هر استان حضور خواهند داشت.

گفتنی است جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با هدف جریان سازی فرهنگ امامت و مهدویت، عمل به مودت فی القربی و رواج گفتمان سازی در این عرصه معنوی هر ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با همت مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برگزار می‌شود.

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، امسال شرایط میزبانی از ۱۵۰ هزار شرکت کننده در چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت فراهم شده و بخش دانشجویی جشنواره با کمک معاونت علوم تربیتی و مهارتی تقویت شده و در ۱۰ منطقه از کشور برگزار خواهد شد.

همچنین نشست های فصلی گروه مشورتی جشنواره به منظور تبادل نظر با هدف ارتقای برنامه‌ها برگزار خواهد شد.

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • دیدار معاون فرهنگی اجتماعی انتظامی استان با رییس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • بروز کمترین آسیب باران در بافت تاریخی یزد با همکاری جامعه محلی
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • دومین روز از اولین کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران در بیمارستان فرهیختگان
  • پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی با داشتن سبک زندگی سالم
  • اولین کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران در بیمارستان فرهیختگان