Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@07:08:58 GMT

تونی بلر احتمال تشکیل کشور فلسطین را ضعیف دانست

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۷۴۰۰۲

تونی بلر احتمال تشکیل کشور فلسطین را ضعیف دانست

نخست وزیر پیشین انگلیس ضمن ضعیف دانستن احتمال تشکیل کشور فلسطین و نیز ستایش همگرایی روابط رژیم صهیونیستی و کشورهای عرب منطقه خلیج فارس، این روابط را مهم‌ترین متغیر در روابط میان کشورهای منطقه دانست.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، تونی بلر، نخست وزیر پیشین انگلیس و رئیس سابق حزب کارگر این کشور در مصاحبه‌ای اینترنتی اظهار کرد: مساله فلسطین در حال حاضر در شرایط دشواری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایط فعلی با شرایطی که ما زمان همکاری با لورد لیوی (نماینده ویژه بلر) برای رسیدن به راه‌حلی برای درگیری‌های خاورمیانه داشتیم، متفاوت است.

روزنامه جویش کرونیکل به نقل از بلر نوشت: در حال حاضر دلیل اصلی امید در خاورمیانه روابط رو به توسعه اسرائیل و کشورهای عربی است.

این روزنامه در ادامه نوشت، بلر که دفاتر متعددی در کشورهای خلیج فارس و نیز اراضی اشغالی داشت در راستای تقویت روابط دو طرف تلاش کرد.

همچنین جویش کرونیکل نوشت، درست است که دو طرف منافع امنیتی مشترکی داشتند اما رهبران جدید و برجسته خاورمیانه به دنبال به روزرسانی کشورهای خود هستند و می‌خواهند اطمینان یابند از مساله دین سوء‌استفاده نشده و دین به یک ایدئولوژی سیاسی تبدیل نشود و این بزرگترین متغیر بازی در خاورمیانه است.

بلر در ادامه درباره اقداماتی که با لورد لیوی در خاورمیانه انجام داد، گفت: آنچه ما به دست آوردیم به شکل عجیبی برخلاف چیزی بود که با آن سروکار داشتیم. روابط اسرائیل در منطقه جنجال آفرین بود و گفت‌وگوها میان دو طرف اسرائیلی و فلسطینی ادامه داشتند همچنین فرصتی برای نوعی سازش وجود داشت آنچه رخ داد این بود که مسیر فلسطین امروز متوقف شده اما چشم‌انداز روابط اسرائیل در منطقه امیدوارکننده است.

نخست وزیر انگلیس در ادامه از بیان انتقادهایی درباره طرح‌های تل‌آویو برای الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری و غور اردن خودداری کرده اما اعتراف کرد که تشکیل کشور فلسطین محال است و تصور چگونگی تشکیل این کشور دشوار است. از سوی دیگر در حال حاضر مذاکرات واقعی وجود ندارند و تشکیلات خودگردان در چند روز اخیر توقف همکاری‌های خود با اسرائیل را اعلام کرد.

این چهره انگلیسی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره کرونا و تاثیر آن بر جامعه انگلیس و یهودیان آن گفت: مرحله‌ دشواری است که پیش از آن شاهد آن نبوده‌ام.

او ضمن ابراز همدردی با دولت انگلیس که در حال مبارزه با این ویروس است، تاکید کرد: اعلام تعطیلی مشاغل کمی دیرهنگام بود و در شرایطی که واکسن وجود ندارد تنها راه‌حل انجام تست‌ها به صورت گسترده است.

نخست وزیر سابق انگلیس افزود: پیامدهای مالی این بحران بسیار بزرگ بوده و احتمال ورشکستگی صنایع مختلف وجود دارد و بسیاری از صنایع با مشکلات بلندمدتی مواجه خواهند شد. وزیر خزانه‌داری نیز نمی‌تواند تا ابد به این صنایع کمک‌های مالی پرداخت کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تونی بلر فلسطين نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۴۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر عصر امروز (شنبه) در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری‌های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه‌های همکاری‌های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می‌باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری‌های دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه‌ها و قراردادهای امضاء شده هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می‌کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می‌توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت‌های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه‌های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

کد خبر 6090376 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • فارن افرز: احتمال شکل گیری ائتلاف منطقه ای اعراب و اسرائیل علیه ایران چقدر است؟
  • آیا اعراب در مقابل ایران، هوای اسرائیل را دارند؟
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا
  • آماده تبادل توانمندی‌های ایران با کشورهای آفریقایی هستیم
  • وزیر صمت: خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می یابد
  • توانمندی ایران و ضعف اسرائیل در آفند و پدافند/ گرایش به غرب در خاورمیانه ضعیف می‌شود
  • معاون وزیر امور خارجه: بریکس در چندجانبه‌گرایی دارای ابتکار عمل است
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس در مسکو