Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، خوشایند ، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی گفت:با شیوع ویروس کرونا و افزایش تقاضای ماسک، مراکز دولتی و خصوصی فعال در حوزه خیاطی، تولید ماسک و گان را شروع کردند.

او  افزود:هم اکنون ۳۵ کارگاه آموزش فنی و حرفه‌ای با ۳۵ مربی در حال تولید ماسک و گان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشایند بیان کرد: اقلام بهداشتی تولید شده با همکاری بسیج سازندگی و شبکه بهداشت و درمان، در کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای استان، بعد از استریل بین شهرستان‌های استان توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید : آغاز پرداخت تسهیلات به مبتکران و شرکت‌های فناورانه خراسان جنوبی

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکه ماسک‌های بهداشتی، کاور‌های بخش قرنطینه بیمارستانی و دیگر اقلام مورد نیاز به صورت روزانه تولید می‌شود، گفت: این اقلام بعد از تولید در اختیار ستاد مبارزه با کرونا ویروس شهر‌های استان قرار می‌گیرد.

او  با تشکر از کادر درمان، پزشکان و مدافعان سلامت، بیان کرد: مجموعه فنی و حرفه‌ای استان برای قطع زنجیره کرونا، با بهره گیری از مهارت، در خدمت سلامت اقشار مختلف جامعه است.

خوشایند با اشاره به اشباع بازار از ماسک‌های بهداشتی گفت: کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای به دلیل اشباع بازار از اقلام بهداشتی مانند ماسک و گان تقریبا نیمه تعطیل شده اند و هم اکنون فعالیت کارگاه‌ها کم شده است.

انتهای پیام/ک

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فنی و حرفه ای ماسک کرونا ویروس فنی و حرفه ای خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۴۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۶ اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، برگزاری کارگاه خبرنویسی و انتقاد از انتقال آب از پلاکی به پلاک دیگر برای ساخت باغ، برخی از عناوین خبرع=های کوتاه امروز است.    برگزاری اولین کارگاه آموزش خبرنویسی در بردسکن   اولین کارگاه آموزش خبرنویسی با حضور ۴۰ نفر از بسیجیان علاقه‌مند در بردسکن برگزار شد.   به همت دفتر حوزه نمایندگی ولی فقیه و روابط عمومی سپاه ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان بردسکن اولین کارگاه آموزش خبرنویسی در ناحیه مقاومت بسیج سپاه این شهرستان برگزار شد.    دراین کارگاه آموزشی یک روزه، علی نوری خبرنگار این شهرستان به عنوان مدرس، اصول اولیه خبر نویسی و عناصر شش گانه خبر و نحوه تنظیم یک خبر را آموزش داد.   انتقاد فرماندار بردسکن از انتقال آب از پلاکی به پلاک دیگر در بردسکن   فرماندار بردسکن گفت: ۸۰ درصد چاه موتور‌های کشاورزی شهرستان بردسکن، آب را از پلاکی به پلاک دیگر انتقال می‌دهند.   علی دهقان‌زاده در جلسه شورای حفاظت از منابع آب این شهرستان افزود: با توجه به بحران خشکسالی و افت شدید منابع آبی، کشاورزان از احداث توسعه باغات به صورت خودسرانه به جد پرهیز کنند.   این مسئول ادامه داد: از مجموع بیش از ۳۶۰ حلقه چاه کشاورزی در شهرستان بردسکن بیش از ۸۰ درصد آنها برای آبیاری به اراضی و باغات خود از پلاکی به پلاک دیگر آب کشاورزی را انتقال می‌دهند.   وی بر اصلاح و بازنگری این قانون توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد و گفت: هرگونه زراعت جدید از پلاک دیگر و ساخت هرگونه باغ جدید، ممنوع و اولویت با باغ‌های بارده است.  

معرفی سرپرست جدید بخشداری جلگه رخ

سرپرست جدید بخشداری جلگه رخ معرفی شد

طی مراسمی با حضور معاون برنامه ریزی و توسعه و سرپرست معاون سیاسی، امنیتی، اجتماعی فرمانداری تربت حیدریه و مسئولان جلگه رخ، «رسول بابایی» به عنوان سرپرست جدید بخشداری جلگه رخ معرفی شد.

 رسول بابایی قبلا در فرمانداری تربت حیدریه دارای سمت‌هایی همچون کارشناس ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات و ارتباطات مردمی در حوزه معاونت برنامه ریزی و توسعه و سرپرست بخشداری کدکن بوده است.

بخش رخ به مرکزیت شهر رباط سنگ در شهرستان تربت حیدریه با جمعیتی بالغ بر ۳۰ هزار نفر دارای دو شهر، ۵۲ روستا و ۴۷ پارچه آبادی است که ۴۸ روستا از این تعداد بالای ۲۰ خانوار هستند و شغل مردم این منطقه اکثرا کشاورزی و دامپروری است.

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات به ۵۳۴ طرح تولید و کارآفرینی خراسان جنوبی
  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۶ اردیبهشت
  • ضرورت جهادتبیین در موضوعات اقتصادی/تعیین مشوق‌های ویژه برای استان
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد
  • پیچیده شدن عطر خوش گل‌های محمدی در خراسان جنوبی + فیلم
  • مجتمع کُک طبس باید به حداکثر ظرفیت تولید برسد
  • پلمب کارگاه غیرمجاز تولید چیپس سیب زمینی در سامان
  • افت سطح زیر کشت مزارع گل محمدی در خراسان رضوی/ ۳۸ کارگاه گلاب‌گیری در فرخد فعال هستند