Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی آموزش‌ و ‌پرورش شهر تهران گفت: در پایه نهم که دانش‌آموزان بحث انتخاب رشته را دارند و پایه دوازدهم که موضوع امتحان نهایی و گرفتن دیپلم است، مقرر شد آزمون‌ها به شکل حضوری برگزار شود.

مسعود ثقفی سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران در برنامه گفت‌وگوی اجتماعی رادیو گفت‌وگو با موضوع «اپلکیشن شاد و چالش‌های خانواده‌ها»، در پاسخ به این پرسش که «چرا صدای واحدی از ستاد ملی کرونا یا آموزش و پرورش نمی‌شنویم؟»، اظهار کرد: در شرایط کرونا باید به نوعی با روش‌های نوین، آموزش را ادامه می دادیم و بنای ما بر این نبود آموزش را تعطیل کنیم و اتفاقاً در آموزش و پرورش صدای واحدی داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:  برنامه ما از اول مشخص بود و همان را اعلام و پیگیری کردیم که آموزش‌ها به شکل غیر رسمی و غیر حضوری تا زمان امتحانات ادامه پیدا کند البته در بسیاری از مدارس شهر تهران، آموزش‌ها بسیار فراتر از اپلیکیشن شاد پیشرفت و بسیاری از معلمان به صورت آنلاین از طریق ابزارهای دیگری که در اختیار داشتند، این کار را انجام دادند و آموزش‌ها را رها نکردند.

ثقفی درباره امتحانات دانش‌آموزان توضیح داد: در خصوص امتحانات، روال ما کاملاً مشخص بود و در پایه نهم که دانش‌آموزان بحث انتخاب رشته را دارند و پایه دوازدهم که موضوع امتحان نهایی و گرفتن دیپلم است، مقرر شد آزمون‌ها به شکل حضوری برگزار شود.

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران افزود: درباره اپلیکیشن «شاد» و آن دسته از دانش‌آموزانی که به هر دلیل دسترسی به آن را نداشتند یعنی ابزار تکنولوژی و امکانات مخابراتی در دسترس آنها نبود، اعلام کردیم دانش‌آموزان حضور پیدا کنند و رفع اشکال صورت گیرد تا برای امتحانات آماده شوند.

وی خاطرنشان کرد: از اول اسفند با پدیده‌ای مواجه شدیم که موجب تعطیلی مدارس شدذ و راهکاری که برای رفع این مشکل و عدم دسترسی به دانش‌آموزان ارائه شد، استفاده از آموزش‌های تلویزیونی و مجازی بود.

ثقفی ادامه داد: با آزمون و خطا با روش آموزش الکترونیکی پیش رفتیم اما قصه اصلی ما مربوط به دانش‌آموزانی بود که دسترسی به اینترنت و فضای اپلیکیشن «شاد» نداشتند و تلاش کردیم برای این دانش‌آموزان، آموزش حضوری داشته باشیم.

وی درباره اینترنتی که وزارت ارتباطات برای بچه‌ها اختصاص داده است، گفت: فکر می‌کنم اپلکیشن «شاد» به گونه‌ای نیست که میزان مصرف اینترنت دانش‌آموزانی را دچار مشکل کند و یا نیاز به حجم بالایی از اینترنت داشته باشد.

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران افزود: برای آموزش‌ها هم کافی است دانش آموز یک ساعت در روز وارد شبکه شاد شود و بعد از برگزاری آزمون بیرون بیاید.

وی یادآوری کرد: ما نام حضور دانش‌آموز را در مدرسه، بازگشایی مدارس می‌گذاریم، اما همه مدارس را باز نکردیم بلکه برای رفع اشکال بود و در دو پایه نهم و دوازدهم باید در امتحانات حضوری شرکت کنند.

ثقفی افزود: ثبت‌نام سال آینده نیز فقط برای پایه اول ابتدایی که سنجش سلامت دارند، صورت می‌گیرد یعنی ثبت‌نام سایر مقاطع تحصیلی بعد از گذران امسال به صورت خودکار در همان‌ مدرسه انجام می‌شود و نیازی به حضور دانش‌آموز نیست.

وی درباره بعضی صحبت‌ها در مورد بازگشایی مدارس توضیح داد: آماده‌سازی نسبی باید برای دانش‌آموزانی که نیاز به آموزش حضوری داشتند و از راه مجازی نتوانستند مرتبط شوند،‌ انجام می‌شد؛ یعنی تمام این مقدمات برای این کار فراهم شد و فقط برای دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل بود./فارس

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: پرورش شهر تهران آموزش و پرورش سخنگوی آموزش دانش آموزانی دانش آموزان آموزش ها پایه نهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۵۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، سعید غفاریان، از برگزاری مرحله استانی چهل و دومین دوره مسابقات قرآن کریم دانش‌آموزی خبر داد و گفت: این مسابقات ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ماه جاری با حضور دانش‌آموزان برگزیده مرحله ناحیه‌ای در مجتمع فرهنگیان یزد برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۶۵۰ نفر از دانش‌آموزان توانستند به این مرحله راه یابند، که دانش‌آموزان پسر در ۱۱ رشته و دختر در ۱۰ رشته طی دو روز به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت اظهار کرد: مسابقات امسال متفاوت از گذشته برگزار می‌شود به نحوی که مرحله غیر حضوری حذف و متسابقان در مرحله حضوری به رقابت می‌پردازند.

غفاریان با اشاره به اینکه مسابقات از حالت پایه‌ای خارج و در مقاطع تحصیلی برگزار می‌شود افزود: در مسابقات گذشته پس از برگزاری مسابقات، مراسم اختتامیه در همان روز برگزار و برترین‌ها تجلیل می‌شدند، اما امسال بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، مراسم واحد برای اختتامیه خواهیم داشت که با حضور مسئولان استان از برگزیدگان و راه یافتگان به مرحله کشوری تجلیل خواهد شد.

رئیس اداره قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش استان یزد با اشاره به برگزاری مسابقات قرآن فرهنگیان گفت: این مسابقات نیز ۱۳ اردیبهشت‌ماه برگزار و ۴۰ نفر از فرهنگیان که توانستند در مرحله غیر حضوری رتبه برتر را کسب کنند، در پنج رشته در مرحله حضوری به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

دیگر خبرها

  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد برگزار می‌شود
  • جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی رینوفست ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب کرمانی در نوبت اول کنکور
  • قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید اعلام شد
  • ۱۴۰هزار دانش آموز در امتحانات نهایی خوزستان شرکت می‌کنند
  • آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی دانش‌آموزان
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • تأکید بر آگاه سازی دانش آموزان از نحوه برگزاری امتحانات نهایی