Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس پیشین فدراسیون جهانی وزنه برداری پرونده سنگینی در رابطه با اعلام نکردن دوپینگ وزنه برداران، خرید رای و فساد مالی از خود بجای گذاشت.

به گزارش ایسنا و به نقل از Inside the games، ریچارد مک لارن مسئول رسیدگی به پرونده اتهامات علیه تاماش آیان رییس پیشین فدراسیون جهانی وزنه برداری بود که اکنون بعد از گذشت چهار ماه، گزارش خود را به هیات اجرایی ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 یک شبکه آلمانی در مستندی ادعا کرده بود که در فدراسیون جهانی وزنه برداری  فساد مالی  و دوپینگ سیستماتیک انجام گرفته است.

مک لارن  هم  پس از ماه‌ها تحقیق اعلام کرد، ۴۰ مورد دوپینگ مثبت اعلام نشده است، بیش از ۱۰ میلیون دلار هم مفقود شده و  همچنین در دو کنگره انتخاباتی فدراسیون جهانی، رای خریداری شده است. البته خرید رای نه تنها برای آیان بلکه برای طرفداران او جهت حضور  در هیات اجرایی فدراسیون جهانی بوده و خریدن رای به صورت نقدی انجام گرفته است.

مک لارن در مورد پول های مفقود شده نیزگفت: منابع اصلی این پول‌ها جریمه های دوپینگ بوده است که به صورت شخصی به خود تاماش آیان پرداخت می‌شد. همچنین پول نقد زیادی از حساب فدراسیون جهانی برداشت می‌شد که معمولا قبلا از مسابقات بزرگ و کنگره‌های فدراسیون جهانی بوده است.  متاسفانه ممکن نیست مشخص کنیم که چه مقدار از پول‌های جمع‌آوری یا برداشت شده برای هزینه های مشروع بوده است.

مک لارن در مورد پرونده  دوپینگ‌ها نیز گفت: بیش از ۶۰۰ وزنه بردار در یک دهه گذشته تستشان مثبت شده است  و تاماش آیان در کار کمیسیون آنتی دوپینگ فدراسیون جهانی دخالت کرده است و فرهنگ دوپینگ در این رشته ورزشی وجود دارد. تحقیقات ما نشان می دهد ۴۰ مورد دوپینگ مثبت در سوابق فدراسیون جهانی پنهان شده  که  شامل مدال آوران طلا و نقره است.

البته اطلاعات در مورد دوپینگ‌ها برای تحقیقات بیشتر به وادا ارسال شده است. در این میان سازمان ملی مبارزه با دوپینگ مجارستان هیچ کار غیر قانونی انجام نداده و  مطابق با استانداردهای وادا عمل کرده است.

 انتهای پیام  
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزنه برداري تاماش آیان فدراسیون جهانی تاماش آیان مک لارن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۶۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک تسلیحاتی آمریکا به ارتش اوکراین با خرید جنگنده‌های قزاقستان

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، این خرید بزرگ پس از آن انجام شد که قزاقستان به منظور ارتقای ناوگان هوایی خود، ۱۱۷ هواپیمای نظامی متعلق به دوران شوروی از جمله رهگیرهای میگ-۳۱، بمب‌افکن‌های جنگنده میگ-۲۷، جنگنده‌های میگ-۲۹ و بمب‌افکن‌های سوخو-۲۴ مربوط به دهه‌های هفتاد و هشتاد میلادی را به حراج گذاشت.

ارزش قرارداد فروش اعلام‌شده یک میلیارد تنگه قزاقستانی یا ۲.۲۶ میلیون دلار بوده که نرخ میانگین هر هواپیما را تنها به ۱۹ هزار و ۳۰۰ دلار می‌رساند.

هرچند انگیزه ایالات متحده از خرید این تعداد هواپیمای قدیمی و غیرقابل استفاده فاش نشده است با این حال کارشناسان می‌گویند امکان دارد آنها برای استفاده و مصرف در اوکراین، جایی که هواپیماهای مشابه در حال خدمت هستند، خریداری شده باشند.

با توجه به اتکای اوکراین به تسلیحات دوران شوروی، این هواپیماها می‌توانند به عنوان منبع قطعات یدکی یا به صورت استراتژیک به عنوان طعمه در فرودگاه‌ها مستقر شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید
  • ضعف‌هایی که نباید پشت قهرمانی فوتسال ایران در آسیا پنهان شود
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
  • مهرداد با وزنه سنگین آماده بازی با تراکتور (عکس)
  • کمک تسلیحاتی آمریکا به ارتش اوکراین با خرید جنگنده‌های قزاقستان
  • جزئیات مهم از افزایش سرمایه سنگین نماد‌های بورسی
  • آمریکا ۸۱ فروند بمب‌افکن اسقاط برای کی‌یف خرید؛ اهداف پنهان واشنگتن زیر ذره‌بین رسانه‌ها
  • ریزش سنگین دلار در بازار تهران؛ بازگشت دوباره به کانال ۵۰ هزاری را شاهدیم؟
  • ریزش سنگین ارز/احتمال بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزاری تقویت شد