Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@14:00:59 GMT

آخرین آمار دستگیرشدگان اعتراضات آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۷۷۰۱۰

آخرین آمار دستگیرشدگان اعتراضات آمریکا

به گزارش تابناک به نقل از فارس، رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند شمار افرادی که ظرف یک هفته گذشته در جریان اعتراضات به نژادپرستی و خشونت پلیس در این کشور دستگیر شده‌اند از ۱۰ هزار نفر گذشته است.

آمار‌های گردآوری‌شده توسط خبرگزاری آسوشیتدپرس نشان می‌دهد بیشترین دستگیری‌ها در لس‌آنجلس اتفاق افتاده‌اند و یک چهارم بازداشت‌ها مربوط به این شهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنها شهر دیگری که آمار‌هایی نزدیک به لس‌آنجلس دارد نیویورک با ۲۰۰۰ دستگیری است.

«مایکل مور»، از افسران ارشد اداره پلیس لس‌آنجلس گفته دستگیری ۲۵۰۰ نفر در این شهر به دلیل عدم توجه به دستورات پلیس برای متفرق شدن و یا نقض قوانین قرنطینه صورت گرفته است. عده‌ای هم به دلیل ارتکاب جرائمی نظیر سرقت، غارت، حمله به افسران پلیس و جرائم دیگر دستگیر شده‌اند.

قتل جورج فلوید

آمریکا در روز‌های گذشته، پس از انتشار فیلمی از قتل نژادپرستانه یک مرد سیاه‌پوست به دست افسر پلیس به صحنه اعتراض یکپارچه علیه نژادپرستی و خشونت پلیس تبدیل شده است.

دوشنبه هفته گذشته فیلمی منتشر شد که نشان می‌داد یک افسر سفیدپوست زانویش را روی گردن یک مرد سیاه‌پوست گذاشته است. این حادثه به مرگ مظنون سیاه‌پوست که «جورج فلوید» نام داشت منجر شد.   اختلاف برای سرکوب اعتراضات

در همین حال، اختلافات در دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا برای سرکوب اعتراضات علنی شده و تا جایی پیش رفته که «مارک اسپر»، وزیر دفاع آمریکا به دلیل ابراز نظری مخالف با ترامپ به اخراج تهدید شد.

احتمال اخراج اسپر از آنجا مطرح شد که او روز چهارشنبه بر خلاف نظر ترامپ با استفاده از قانونی خاص جهت استفاده از نیرو‌های ارتش برای سرکوب اعتراضات سراسری در این کشور مخالفت کرد.

وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه گفت با توسل به قانون موسوم به «قانون خیرش ۱۸۰۷» برای فرونشاندن اعتراضات مخالف است.

قانون مذکور به رئیس‌جمهور ایالات متحده اختیار می‌دهد در شرایط خاص دستور استقرار نیرو‌های ارتش و گارد ملی برای سرکوب ناآرامی‌های مدنی، خیزش یا شورش‌ها را بدهد.

مارک اسپر چهارشنبه در واکنش به سخنان رئیس‌جمهور دونالد ترامپ که گفته بود ممکن است از این اختیار خود استفاده کند گفت: «من از توسل به قانون خیزش حمایت نمی‌کنم.»

ساعاتی بعدتر، سخنگوی کاخ سفید تلویحاً مارک اسپر را به دلیل مخالفت با روش ترجیحی «دونالد ترامپ» برای سرکوب تظاهرات‌ها در آمریکا به برکناری تهدید کرده بود.

سخنگوی کاخ سفید گفت: «وزیر دفاع اسپر در سمتش باقی است، اما اگر رئیس‌جمهور اعتمادش به ایشان را از دست بدهد شما را در جریان قرار خواهیم داد.»

ترامپ از زمان ورود به کاخ سفید کوچکترین مخالفت‌ها با نظراتش را تحمل نکرده و شمار زیادی از مشاوران و دستیارانش را به همین دلیل اخراج کرده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: سیروس عسگری امام خمینی قیام 15 خرداد طرح شفافیت آراء بیماری کاوازاکی اردشیر مطهری اعتراضات نژادپرستی جورج فلوید اعتراضات آمریکا سیروس عسگری امام خمینی قیام 15 خرداد طرح شفافیت آراء بیماری کاوازاکی اردشیر مطهری برای سرکوب رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۷۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمجید دونالد ترامپ از دستگیری دانشجویان معترض 

دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا از طریق تماس تلفنی با برنامه‌ای در شبکه فاکس نیوز، از عملیات پلیس این کشور علیه دانشجویان معترض حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا تمجید کرد.

به گزارش الجزیره، در حالی که این برنامه تلویزیونی به صورت زنده تصاویری را از نیرو‌های پلیس نشان می‌داد که در حال متفرق کردن و دستگیری برخی دانشجویان هستند، ترامپ گفت که حمله پلیس باید زودتر انجام می‌شد. 

ترامپ در ادامه گفت: «آن‌ها (نیرو‌های پلیس) باید خیلی زودتر از اینکه دانشجویان ساختمان را تصاحب کنند، این کار را می‌کردند، زیرا اگر دانشجویان در چادر بودند این کار به مراتب راحت‌تر بود تا یک ساختمان؛ و البته خسارت عظیمی نیز وارد شده است.»

تصاویر منتشر شده نشان می‌دهد گروهی از دانشجویان معترض در دانشگاه «کلمبیا» نیویورک مقابل سالن «همیلتون» در پردیس منهتن ایستاده و دست‌های‌شان را به یکدیگر قفل کرده‌اند. همچنین گفته می‌شود ده‌ها معترض پرچم فلسطین را از پنجره بیرون آورده‌اند. عصر سه‌شنبه، مسئولان دانشگاه کلمبیا که مرکز تظاهرات دانشجویی برای حمایت از فلسطین است، اعلام کردند دانشجویانی که در تصرف این ساختمان نقش داشته‌اند تعلیق یا اخراج خواهند شد.

دانشگاه کلمبیا اکنون پردیس منهتن را به روی همه بسته است و به جز دانشجویانی که در خوابگاه‌ها زندگی می‌کنند و کارمندانی که خدمات ضروری ارائه می‌کنند، کسی حق ورود ندارد. 

تالار «همیلتون» یکی از چندین ساختمانی است که قبلاً در جریان اعتراضات حقوق مدنی و ضد جنگ ویتنام در سال ۱۹۶۸ محل اعتراضات دانشجویی بود. 

گفته می‌شود از ۱۸ آوریل (۳۰ فروردین ماه) تاکنون بیش از هزار نفر در دانشگاه‌های سراسر آمریکا بازداشت شده‌اند. این معترضان خواستار قطع ارتباط دانشگاه با شرکت‌هایی هستند که به شکلی حامی رژیم صهیونیستی محسوب می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ادامه سرکوب اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا
  • ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اند
  • تمجید دونالد ترامپ از دستگیری دانشجویان معترض 
  • آیپک؛ اتاق فرمان سرکوب بیداری دانشجویی
  • مافیای اسلحه‌سازی؛ پشت‌پرده سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • پشت‌پرده سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا کیست؟ + تصاویر | شای داویدای کیست؟
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • انتقاد دیده‌بان‌ حقوق بشر از سرکوب حامیان فلسطین در آمریکا