Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مسوول پرونده تاماش آیان رییس پیشین فدراسیون بین‌المللی وزنه برداری از جرایم و فساد بسیار او در گم شدن بیش از ۱۰ میلیون دلار، پنهان کردن ۴۰ مورد مثبت دوپینگ و خرید و فروش گسترده رای در ۲ کنگره انتخابی گذشته فدراسیون بین‌المللی وزنه‌برداری پرده برداشت.

براساس اعلام سایت اینساید دگیمز ریچارد مک لارن مسوول پرونده جرایم و فساد تاماش آیان امروز یافته‌های جدید خود را درخصوص این پرونده اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از مفقود شدن بیش ار ۱۰ میلیون دلار و مخفی کردن دوپینگ وزنه‌برداران و نیز خرید و فروش گسترده رای پرده برداشت.

مک لارن در انتقاد از تاماش آیان او را رییسی مستبد خطاب کرد که به مدت ۴۴ سال به عنوان دبیرکل و رییس فدراسیون فعالیت می‌کرد. وی عنوان کرد که با بیش از ۵۰ شاهد که مدرکی در خصوص این پرونده دارند درباره این جرایم صحبت کرده است.

همچنین خرید رای به صورت نقدی انجام گرفته و علاوه بر آن جریمه‌های دوپینگ منابع اصلی این پول‌ها بود که به حساب شخصی آیان واریز می‌شد. در کنار آن از حساب فدراسیون مبلغ زیادی برداشته شد و این پول‌ها از رقابت‌های بزرگ و کنگره‌های فدراسیون جهانی بدست می‌آمد.

علاوه بر آن تست دوپینگ بیش از ۶۰۰ وزنه‌بردار در یک دهه قبل مثبت شده بود و آیان با دخالت در کار کمیسیون آنتی دوپینگ فدراسیون بین‌المللی فرهنگ دوپینگ را در وزنه برداری ایجاد کرد. او ۴۰ مورد از دوپینگ مدال آوران طلا و نقره را پنهان کرد که این اطلاعات به وادا فرستاده شد.

وادا یکبار این فرصت را داشت تا این مدارک را بررسی و گزارش آن را به صورت کامل اعلام کند بنابراین آژانس اقدامات مناسب بعدی را انجام می‌دهد. از آنجایی که این موضوع در حال پیگیری است وادا بیشتر از این نمی‌تواند در خصوص این پرونده اظهار نظر کند.

تاماش آیان، رییس فدراسیون بین‌المللی وزنه‌برداری مدتی پیش از سوی یک شبکه آلمانی به فساد مالی و دوپینگ سیستماتیک متهم شد و اکنون هم در تعلیق به سر می‌برد تا تکلیف اتهامات علیه او مشخص شود.

تاماش آیان ۸۰ ساله از سال ۲۰۰۰ تاکنون به مدت تقریبا ۱۹ سال این پست را تحت سیطره خود قرار داده است. البته او از سال ۱۹۷۰ تا ۱۹۷۶ به عنوان نایب رئیس و از سال ۱۹۷۶ تا ۲۰۰۰ نیز دبیر کل فدراسیون بین‌المللی بود و بیش از ۴۴ سال در این فدراسیون حضور دارد.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فدراسیون بین المللی وزنه برداری تاماش آیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۸۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون مهاجر افغان از ترس اخراج پنهان شده اند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از یورونیوز، دست‌کم ۱.۷ میلیون مهاجر افغان بدون مدرک اقامت در پاکستان زندگی می‌کنند که از اکتبر سال گذشته میلادی هدف اخراج اجباری قرار دارند.

بنا به برخی از گزارش‌ها، پاکستان از اکتبر سال گذشته که اجرای طرح اخراج اجباری مهاجران افغان را آغاز کرده، حدود ۶۰۰ هزار شهروند افغانستان را با عنوان «اتباع بیگانه و بدون مدرک» به کشورشان بازگردانده است. بنابراین دست‌کم یک میلیون افغان بدون مدرک، خود را در پاکستان پنهان کرده‌اند.

پیش‌تر برخی گزارش‌ها از دستور وزارت کشور پاکستان به همه اداره‌های مرتبط ایالتی، برای شناسایی محل سکونت جمعی مهاجران و پناهجویان افغان و بررسی اینکه آن‌ها دارای چه نوع کارت مهاجرتی هستند، حکایت داشتند.

شماری از مهاجران افغان از آنجا که امیدی به داشتن خانه و سرپناه در افغانستان ندارند، نگران بازگشت به کشورشان هستند.

یک جوان ۱۸ ساله افغان که در پاکستان به دنیا آمده و بزرگ شده است، پس از آنکه پلیس کراچی او را بازداشت و به افغانستان فرستاد، بار دیگر خود را با استفاده از قاچاقچیان انسان به پاکستان رساند.

این جوان که پدر و مادرش نیم قرن پیش به پاکستان گریخته بودند، به آسوشیتدپرس گفت که زندگی‌اش در پاکستان است زیرا «هیچ دوست یا خانواده‌ای» در افغانستان ندارد.

مقام‌های طالبان پس از ورود این جوان افغان که از ۱۵ سالگی به عنوان مکانیک در یک تعمیرگاه خودرو در پاکستان کار می‌کرده است، به او ۳۴ دلار می‌دادند.

این جوان افغان شش هفته پس از ورود به افغانستان، با پرداخت ۷۰ دلار به قاچاقچیان انسان توانست به پاکستان بازگردد.

او در پاکستان برای همان مدارکی که خانواده‌اش دارند، درخواست داده است اما این کشور برای پناهجویان افغان یا فرزندانشان مدارک اداری صادر نمی‌کند.

برخی از گزارش‌ها حکایت از آن دارند که شهروندان افغان ساکن پاکستان از پیش از اجرای طرح اخراج اجباری مهاجران افغان از این کشور، تحت نظر ادارات محلی بوده‌اند. این گزارش‌ها همچنین به شایعاتی اشاره دارند که از تصمیم پاکستان برای اخراج همه افغان‌ها از جمله افغان‌های دارای مدرک اقامتی در این کشور حکایت دارند. البته پاکستان اعلام کرده است که چنین تصمیمی ندارد.

بنا به گزارش آسوشیتدپرس، پلیس پاکستان اعدادی را روی خانه‌های محله این جوان افغان ثبت کرده تا نشان دهد چند نفر در آنجا زندگی می‌کنند و چند نفر دارای مدرک اقامت هستند.

در این گزارش آمده است که از زمان آغاز اجرای طرح اخراج مهاجران افغان از پاکستان، بسیاری از افغان‌های ساکن محله این جوان ۱۸ ساله، خانه‌های خود را ترک و برخی هم خود را پنهان کرده‌اند.

برخی از مهاجران افغان که در پاکستان زندگی می‌کنند، کارت‌های شناسایی‌شان در زمان ژنرال ضیاء‌الحق، رئیس جمهور و حکمران نظامی پاکستان صادر شده است.

این گروه از افغان‌ها یا از خانه‌هایشان خارج نمی‌شوند یا در خانه‌ای زندگی می‌کنند که به نام دیگری اجاره شده است.

پیش‌تر مهاجران افغان برای کسب درآمد یا دریافت خدمات درمانی از محلات زندگی خود به مرکز کراچی سفر می‌کردند، اما پس از اجرای طرح اخراج مهاجران افغان از پاکستان، آنها دیگر نمی‌توانند به این منطقه سفر کنند زیرا احتمال دستگیری و بازگرداندنشان به افغانستان وجود دارد.

برای این گروه از مهاجران افغان، پرداخت اجاره مسکن و خرید مواد خوراکی سخت‌تر شده است، زیرا آن‌ها شغل‌های خود را رها کرده‌اند.

برخی از شهروندان پاکستان که در محلاتشان مهاجران افغان زندگی می‌کردند نیز از اینکه زندگی روزمره و کسب و کارشان با اجرای طرح اخراج اجباری مهاجران افغان مختل شده، شکایت دارند و منتقد این طرح هستند.

کد خبر 848184 برچسب‌ها خبر ویژه اتباع خارجی پاکستان افغانستان

دیگر خبرها

  • تقدیر سجاد انوشیروانی و کوروش باقری از معلمان
  • عکس| تقدیر اسطوره‌های وزنه‌برداری از معلمان
  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • هیئت وزنه‌برداری استان همدان ۱۷ نشان به دست آورد
  • رودخانه دز، پنهان زیر پوست فاضلاب‌های شهری
  • ضعف‌هایی که نباید پشت قهرمانی فوتسال ایران در آسیا پنهان شود
  • یک میلیون مهاجر افغان از ترس اخراج پنهان شده اند
  • آمریکا ۸۱ فروند بمب‌افکن اسقاط برای کی‌یف خرید؛ اهداف پنهان واشنگتن زیر ذره‌بین رسانه‌ها
  • قند پنهان در کدام یک از مواد غذایی وجود دارد؟
  • انگیزه پنهان آمریکا در مخالفت با تجمع‌های دانشجویی