Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@04:17:19 GMT

فراخوان جذب طلبه برای فعالیت در مناطق محروم لرستان

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۷۹۶۱۶

فراخوان جذب طلبه برای فعالیت در مناطق محروم لرستان

معاون قرارگاه پیشرفت استان لرستان گفت: امسال نیز قرارگاه پیشرفت استان تصمیم به جذب روحانی با روحیه جهادی و انقلابی کرده و طلبه‌ها عموما در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته مشغول به کار می‌شوند.

سامان احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به فراخوان جذب طلبه در روستاها اظهار کرد: یکی از مهمترین وظایف معاونت قرارگاه پیشرفت استان استقرار روحانی و حمایت از روحانی برای رسیدن به اهداف نظام است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امام روستا یعنی همه کاره روستا عنوان کرد: در واقع امام روستا در راستای رفع موانع زیرساخت‌ها، پیگیری سلامت مردم در حوزه درمان و پیشگیری همچنین موضوع تعلیم و تربیت و اشتغال مردم روستا تلاش می‌کند.

معاون قرارگاه پیشرفت استان گفت: امام روستا باید با عشق و علاقه برای رفع محرومیت و فقر فرهنگی تلاش و روستا را به سطحی از آبادانی برساند.

احمدی افزود: امسال نیز قرارگاه پیشرفت استان تصمیم به جذب روحانی با روحیه جهادی و انقلابی کرد.

وی به شرایط جذب روحانی نیز اشاره و گفت: متاهل بودن، دارا بودن سطح یک حوزه‌های بلند مدت از جمله شرایط جذب روحانی است.

معاون قرارگاه پیشرفت استان ادامه داد: طلبه‌ها عموما در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته با ضربات شش تا نه محرومیت مشغول به کار می‌شوند.

به گفته احمدی طلبه‌هایی که در آزمون پذیرفته می‌شوند باید حداقل یکسال در روستا مستقر باشند.

وی با اینکه محدودیتی برای پذیرش طلبه نداریم، عنوان کرد: اما ظرفیت فعلی استان به تعداد هشت دهستان استان با ۳۶۰ روستا است.

معاون قرارگاه پیشرفت استان در پایان صحبت‌های خود بیان کرد: فراخوان از ده خرداد تا بیست خرداد ادامه دارد و برگزیدگان پس از قبولی در آزمون استانی به مرحله ملی راه پیدا و در نهایت ده تیرماه فعالیت خود را آغاز  می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: روحانی استان لرستان لرستان روستا جذب روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۹۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی قرارگاه شعار سال در خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر محمد راضی جلالی در برنامه گفتگو ویژه خبری شبکه خوزستان افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال‌های اخیر در راهبرد اصلی و محوریت شعار‌های سال را بر موضوع اقتصاد قرار داده اند.

وی افزود: از سوی مقام معظم رهبری سال ۱۴۰۳ به نام جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری کردند و در همین راستا قرارگاه تحقق شعار سال در استانداری خوزستان تشکیل شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان ادامه داد: در نشست این قرارگاه مصوب شد هر دستگاه اجرایی استان سه اولویت و کلان خود را در جهت تحقق شعار سال تدوین   و زمان بندی اجرای آنها را آن را به استانداری اعلام نمایند و این برنامه‌ها به رسانه‌ها نیز ارسال خواهد شد.

جهش تولید با مشارکت مردم 

دکتر راضی جلالی  اظهار کرد: استان خوزستان را یک  استان صنعتی و کشاورزی می‌شناسند و عمده صنایع استان مادر و دولت هستند و تعداد صنایع پایین دستی بسیار کم می‌باشد.

وی ادامه داد: باید با  توسعه صنایع پایین دستی در استان با ایجاد جهش تولید ضمن افزایش درآمدزایی و ارزآوری زمینه اشتغال در خوزستان فراهم شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان بیان کرد: جهش تولید با مشارکت مردم تحقق می‌یابد و باید موانع سرمایه گذاری  در استان برداشته شود.

دکتر راضی جلالی گفت: یکی از مصوبات قرارگاه تحقق شعار سال تسهیل در فرآیند صدور مجوزهاست و یکی از عوامل تاخیر در پاسخ به استعلامات دستگاه‌های مختلف است و مقرر شد این پاسخ‌ها در یک محدوده زمانی داده شود.

تعاونی‌ها، تجلی اقتصاد مردمی 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان بیان کرد: تجلی و مشارکت  مردم در اقتصاد و  مردمی سازی اقتصاد و تحقق شعارسال تعاونی‌ها می‌باشد.

دکتر راضی جلالی گفت: میزان تاثیرگذاری تعاونی‌ها باید ۲۵ درصد از اقتصاد کشور باشد ولی این میزان کمتر از ۵ درصد است و یکی از مشکلات تعاونی‌ها نبود بازار، تامین مالی و نداشتن مهارت‌های لازم است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ قرارگاه مهارت در استان با محوریت اداره کل فنی و حرفه‌ای شکل گرفت و براساس آن آموزش مشاغل مختلف در دستور کار قرار گرفت

بازگشت ۱۳۰ واحد راکد به چرخه تولید

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام شده در سال گذشته ۱۳۰ واحد صنعتی راکد در استان به چرخه تولید بازگشته اند.

دکتر راضی جلالی ادامه داد: یکی از علت‌های راکد شدن واحد‌های تولیدی مشکلات مالی می‌باشد که در سال‌های اخیر به دلایل تورم سرمایه در گردش کفاف مواد اولیه را نمی‌دهد.

وی بحث نقدینگی یکی دیگر از مشکلات واحد‌های راکد را بیان کرد و گفت: براساس میانگین کشوری میزان اعطای تسهیلات به منابع در بانک‌ها ۸۵ درصد است که این میزان در استان ۶۷ درصد است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان افزود: صنایع بزرگی که در استان حضور دارند بییشتر دفاتر آنها در تهران می‌باشد و بر این اساس منابع مالی آنها در بانک‌های این شهر قرار دارد و اگر این گردش مالی در استان باشد کمک خوبی برای بانک‌های خوزستان خواهد داشت.

دکتر راضی جلالی گفت: براساس مصوبه هیات دولت بانک‌ها که از هر استان منابع خود را جمع آوری می‌کنند باید  ۵۰ درصد منابع خود را در همان استان به صورت تسهیلات هزینه نمایند.

راه اندازی دو مرکز پرتوافشانی در خوزستان 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان بیان کرد: بیشتر کشور‌های جهان استفاده از مواد شیمیایی برای ضدعفونی کردن محصولات را ممنوع کرده اند و از واردات آن جلوگیری می‌نماید.

دکتر راضی جلالی افزود: با پیگیری‌های انجام شده دو مرکز پرتوافشانی برای ضدعفونی کردن محصولات از سوی سازمان انرژی اتمی در اهواز و دزفول راه اندازی  می‌شود که زمین این مرکز در شهرک صنعتی شماره ۲ اهواز مشخص و در حال نصب می‌باشد.

وی ادامه داد: فرودگاه دزفول نیز که مجوز حمل بار و مسافر را دارد محصولات صیفی جات را به مقصد کشور روسیه صادر می‌کند و در همین راستا مرکز پرتوافشانی نیز در این شهرستان نصب خواهد شد.

راه اندازی پالایشگاه خرما در خوزستان 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان  گندم و خرما را یکی از محصولات مهم کشاورزی استان که به عنوان قطب تولید در کشور می‌باشد دانست و گفت: محصول خرمای استان برای بسته بندی به سایر استان‌ها ارسال می‌شود که در این زمینه راه اندازی پالایشگاه خرما در خوزستان در دستور کار قرار گرفته است.

دکتر راضی جلالی افزود: یکی دیگر از محصولات مهم استان ماهیان گرم آبی است که برنامه ریزی‌ها برای راه اندازی زنجیره‌های این محصول فراهم شده است.

 

دیگر خبرها

  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود
  • پیگیری تکمیل راه آهن دورود به خرم‌آباد
  • اردوی جهادی دامپزشکی در شوراب خرم آباد
  • تکمیل راه‌ دورود - خرم‌آباد مطالبه جدی مردم است
  • تشکیل قرارگاه ارتقای کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور در بسیج اساتید
  • راه اندازی قرارگاه شعار سال در خوزستان
  • مجتمع کُک طبس باید به حداکثر ظرفیت تولید برسد
  • فراخوان ثبت‌نام دانشجویی طرح «حامیم» در لرستان
  • تشکیل قرارگاه هفته معلم در لرستان
  • آغاز لوله‌گذاری آبرسانی به روستا‌های محروم خرمشهر